Reverse Engineering Video Anlatım - Bannershop Gif Animator Cracking
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Belki ilerde google'da burayı bulanlarda bizlere katılırlar umarım.Tekrar çalışmalarınızda başarılar dilerim.
-----------------------------bundan şüpheniz olmasın üsted genelde ingilizce sitelerde dolastığım(bişeyi anlama en az 2 saatimi alıyo biraz ingilizcem zayıf :D) için türk sitelerinde bu kadar kaliteli dokuman yayınlayan
görmedim ellerine sağlik bir ögrencin daha oldu -
cok guzel ama senin buldugn kodlar bizde cıkmıyor :) yani bişi eksik ama cozemıyorum ayrıca böle yavaş ama uzun uzun anlatsan cok cok daha iyi olucak emegine saglık
-
mascoder bunu yazdı:
bundan şüpheniz olmasın üsted genelde ingilizce sitelerde dolastığım(bişeyi anlama en az 2 saatimi alıyo biraz ingilizcem zayıf :D) için türk sitelerinde bu kadar kaliteli dokuman yayınlayan
görmedim ellerine sağlik bir ögrencin daha oldu
İlginiz için teşekkürler.Reverse Engineering ile uğraşan yeni kişiler görmek güzel.Hoşgeldiniz.
fivestar bunu yazdı:
cok guzel ama senin buldugn kodlar bizde cıkmıyor :) yani bişi eksik ama cozemıyorum ayrıca böle yavaş ama uzun uzun anlatsan cok cok daha iyi olucak emegine saglık
Neyi bulamadığınızı anlamadım.Videoyu dikkatli bir şekilde izlerseniz sonuca ulaşabilirsiniz.Videonun hızı için kusura bakmayın.Programdan dolayı fps yükselmiş. "Ctrl+Shift+S" yaparak yavaşlatarak izleyebilirsiniz.Fps'yi normal hızına getirip yenisini upload edebilirdim.Fakat bu videoyu koskoca sitede 3 kişi indirince içimizde istek kalmıyor.Çünkü bunu 256 kbps ile upload etmeside ayrı işkence. -
YouTube'a upload etseydin keşke. Sağol döküman için.
-
Emeğine sağlık...Ellerine sağlık
-
eline sağlık kardeş
Toplam Hit: 5919 Toplam Mesaj: 17