Revolutiontt Davetiyesi
-
bir davetiye yav yapmayın etmeyin :|
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
torrentleech den daha mı iyi burası ?-----------------------------
Evet daha iyi ama tavsiye etmem :D
zaten üye olduktan 2 hafta sonra banlaniyorsunuz..
download cok hizli isliyor,upload sifir.e böyle oluncada ratio'dan banlaniyorsunuz :D
-
Conquer bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
torrentleech den daha mı iyi burası ?-----------------------------
Evet daha iyi ama tavsiye etmem :D
zaten üye olduktan 2 hafta sonra banlaniyorsunuz..
download cok hizli isliyor,upload sifir.e böyle oluncada ratio'dan banlaniyorsunuz :D
-----------------------------ratiomaster ile herşey çok daha kolay :D
-
heralde ban yiyene kadar uplıycam kangren oldum resmen :|
-
davetiye olan arkadaşdan bende bitane rica ediyorum... Hatta atlattım şuanda vip üyelik alcam yardımcı olabilirmisinz?
-
Nette bulamayıpta orda bulacağın ne var.
Hem vip olacam diyorsun.O paraya hotfile rapid premium alsan hız sıkıntında olmaz.
Benim hdd 160GB.2-3 dosya koyduğum zaman hdd yer kalmıyor.seede etmek içinde silemiyorum.Bi süreliğine premiumum var sıkıntım yok.
Ne bilim gene de vardır bi bildiğin.
-
elinde olan banada atsın :D bir zahmet şimdiden teşekürler...
-
real_agabey bunu yazdı:
Nette bulamayıpta orda bulacağın ne var.
Hem vip olacam diyorsun.O paraya hotfile rapid premium alsan hız sıkıntında olmaz.
Benim hdd 160GB.2-3 dosya koyduğum zaman hdd yer kalmıyor.seede etmek içinde silemiyorum.Bi süreliğine premiumum var sıkıntım yok.
Ne bilim gene de vardır bi bildiğin.
-----------------------------hacım rapid alcaktım ttnet gibi oda kota koyuyo. Ama torrentte öyle diil vip olunca sabahtan akşama kadar indir 19652365236 gb indir bi sıkıntı olmuyo.. Bide istediğim her dosya o sitede mevcut
-
hacım rapid alcaktım ttnet gibi oda kota koyuyo. Ama torrentte öyle diil vip olunca sabahtan akşama kadar indir 19652365236 gb indir bi sıkıntı olmuyo.. Bide istediğim her dosya o sitede mevcut
-----------------------------rapidde gece 3 sabah 11 arası indirdiğinin %10 u kotadan gidiyor.8mbit le de baya indirmiş oluyorum.sahahlarıda horfiledan devam ediyorum tüm gün son sürat indirmiş oluyorum.
Ayıca yabancı bi sitede aradığım herşeyi bulabileceğimi düşünmüyorum.
Ağırlıklı olarak 1080p 720p film indiriyorum.Ve dzon-3 gibi bi grup varken diğerlerine gerek bile yok.Diziler desen onlarda 1saat içinde nete düşmüş oluyo.
-
real_agabey bunu yazdı:
hacım rapid alcaktım ttnet gibi oda kota koyuyo. Ama torrentte öyle diil vip olunca sabahtan akşama kadar indir 19652365236 gb indir bi sıkıntı olmuyo.. Bide istediğim her dosya o sitede mevcut
-----------------------------rapidde gece 3 sabah 11 arası indirdiğinin %10 u kotadan gidiyor.8mbit le de baya indirmiş oluyorum.sahahlarıda horfiledan devam ediyorum tüm gün son sürat indirmiş oluyorum.
Ayıca yabancı bi sitede aradığım herşeyi bulabileceğimi düşünmüyorum.
Ağırlıklı olarak 1080p 720p film indiriyorum.Ve dzon-3 gibi bi grup varken diğerlerine gerek bile yok.Diziler desen onlarda 1saat içinde nete düşmüş oluyo.
-----------------------------hacı senn için rapid alcam yaaaa