Revolutiontt Üyeliklerini Açacak.
-
Büyük trackerlarda hep böyled,r hocam yeni girenler belli bir oran yada seed saati yakalayıncaya kadar yeni torrentleri download edemezler
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar yeni üyelere belli bir download - upload ve ratio sınırını aşana kadar bekleme sınırı var. Torrenti indirebilmek için beklemeniz gerekiyor. İlk önce kuralları ve sıkça sorulan soruları(FAQ) okuyun lütfen. Onları okursanız görürsünüz bunları. Ayrıca belli torrent programlarıyla indirebilirsiniz. Yasaklı torrent programlarını kullanmayın. Yine orada yazıyor bunlar. Ratio master gibi ratio da sahtecilik yapma programlarını lütfen kullanmayın.
-----------------------------ratio programını kullanmıcanda nabıcan hocam bızde hızmı varkı upload kasalım
-
saol hocam
edit: üye oldum direk upload ım 1.86 gb gözüküyor bana mahsusmu bu olay sevindirik oldum da biraz
-
bende üye olunca benimde uploadum 1.86 gb dı üye olalı 8 saat falan oldu ama hala başlayamadım download yapmaya
edit: bu ratio programı nedir ne iş yapar
-
ste1n bunu yazdı:
-----------------------------bende üye olunca benimde uploadum 1.86 gb dı üye olalı 8 saat falan oldu ama hala başlayamadım download yapmaya
edit: bu ratio programı nedir ne iş yapar
-----------------------------1.86 gb onların başlangıçta verdiği upload miktarı.
Ratio programı rationu yükselten bir program. Ama illegal olarak. Sanırım Türklerin bu programı kullanmasından olsa gerek dünyanın en iyi trackerlarından biri olan BitmeTV de Türk IPleri banlı durumda.
-
sahte seed nasıl anlaşılıyor ?
-
yau üye oldumda öyle ahım şahım bi yanı yok gibime geldi?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------aynen=/ ama teşekkürler yinede konuyu açan arkadaşa lazım olabilir belki bigün.
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------aynen=/ ama teşekkürler yinede konuyu açan arkadaşa lazım olabilir belki bigün.
-----------------------------aynen :D
-
RevolutionTT davetiyesi olan varsa özelden yollayabilir mi? ben kaçıralı çok olmuş...