Rezerve Pili Aktif Etmek[Gizli Pil Gücü]
-
Telefonun şarzı bitti bitecek ve çook önemli bi telefon bekliyorsunuz yada o anlık telefonla çook önemli bi işiniz var ama batarya bitti bitiyor
Nokıa telefonlar için hemen *3370# tuşluyoruz rezerve pilleri aktiv hale geitiryoruz ve bataryanın %50 artığını göre bilirsiniz
-
tüm nokıa modelleri için geçerlimi ? ilk yardım gibi
-
bazı modellerde var bazılarında yok 6630 yok
-
yaw 3310 lar *3370# tuşlayıncana ikinci sim karta geçmiyomuydu ben mi yanlış hatırladımkine?
-
smens ve samsung için böle bişe warmı yoksa nokia da hakaten oluyomu
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
yaw 3310 lar *3370# tuşlayıncana ikinci sim karta geçmiyomuydu ben mi yanlış hatırladımkine?
-----------------------------
3310 1 tane sim kartını zor kullanıyor 2cisi ne :D -
Arama kalitesini arttırmak (batarya ömrünü azaltır) için * 3 3 7 0 # tuşlayın. Kapatmak içinse
# 3 3 7 0 # tuşlayın.*3370# Telefon kapatıldıktan sonra, EFR yi aktif hale getirir, EFR seslerin daha kaliteli çıkmasını sağlar fakat normalden daha fazla batarya tüketimi oluşur. 5% daha uzun konuşma süresi werir.
#3370# Telefon kapatıldıktan sonra, EFR yi kapatır.ne gizlisi, ne rezervi
pil o pil bildiğin pil saklısı gizlisi yok
-
valla ben bunu 5110 kullanırken denemiştim ama mesaj kapasitesini düşürmüştü
-
pil azken deneyin...
her modelde çalışmıyor
-
enhanced full rate
geliştirilmiş tam hız
kısaca efr
efr codec diye geçer. cep telefonlarındaki bir sıkıştırma algoritması. standart full rate codec'ten daha fazla bant genişliğine sahip ve ses kalitesini artıran bir sistem
bazı nokia telefonlarda *3370# ile geçilebilir. #3370# ile kapatılır.ne gizlisi ne pili yeni nesil telefonlarda standart ise kapatırsın haliyle pil daha fazla dayanır yahut görüşme yapabilmek için gerekli güç azalır
-
güç kalkanları devredemi :D arkadaşım yok öle bişi ne gizlisi ne saklsı ya nokiayıda derin devlet yaptınız :P 3370 çakınca sana ne diyor telefon - change active speech codec ... zart zurt yani akitf konuşma kodeğini deişymi ? dior pil ile alakası yok ki. bende 6300 var adamlar ayarlar > arama ayarları > ses netliği şeklinde menüsünü koymuşlar