Risale-İ Nur Külliyatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    firuz20
    firuz20's avatar
    Erkek
    ertan kardeş derin adammışsın tuttum seni dogrusu...

Credo quia absurdum!!Entropy
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solitary
    solitary's avatar
    Erkek
    dostlar ben nediüzzaman'ın talebelerinden im.yukarda yazdıklarınızın güzel şeyler olmasını dilerdim.
    Tamam tartışalım ama birbirimizi kırmadan.
    Bakın üstad ne diyor :" Kardeşler arasında anlaşmazlık kavga olamaz ".

Yani okumak isteyene gerçekten güzel kitaplar.Ve tanıdığım herkese tavsiye ederim.

Ve yeni baskılar çıktı artık eski arapça-farsça(kısaca osmanlıca) kelimelerin anlamları artık aynı sayfada anlamlarıyla birlikte yazılıyor.Önerim Yeni Asya yayınevi nin kileri almanız.

Neyse bu kadar reklam yeter.

İmanlı gitmek istemeyenler zaten okumazlar da bunları neyse yine de söyleyelim biz.

" GEL KİM OLURSAN OL GEL " (aşka geldim birden.)

Haydi Allah'a emanet olunuz...

by Solitary
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solitary
    solitary's avatar
    Erkek
    dostlar ben nediüzzaman'ın talebelerinden im.yukarda yazdıklarınızın güzel şeyler olmasını dilerdim.
    Tamam tartışalım ama birbirimizi kırmadan.
    Bakın üstad ne diyor :" Kardeşler arasında anlaşmazlık kavga olamaz ".

Yani okumak isteyene gerçekten güzel kitaplar.Ve tanıdığım herkese tavsiye ederim.

Ve yeni baskılar çıktı artık eski arapça-farsça(kısaca osmanlıca) kelimelerin anlamları artık aynı sayfada anlamlarıyla birlikte yazılıyor.Önerim Yeni Asya yayınevi nin kileri almanız.

Neyse bu kadar reklam yeter.

İmanlı gitmek istemeyenler zaten okumazlar da bunları neyse yine de söyleyelim biz.

" GEL KİM OLURSAN OL GEL " (aşka geldim birden.)

Haydi Allah'a emanet olunuz...

by Solitary
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Açıklaman için teşekkürler hocam :)
    Sende Allah'a emanet ol

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Ertan iyi güzel hoş şeyler söylemşsin bediüzzaman said nursi hazretleri hakkında ama fethullah gülen hocaefendiyi niye sevemedin onu anlamadım herşey zamanın şartlarına göre şekilleniyor kardeş bediüzzaman zmanında risalei nurlar yazılmıştır bediüzzaman bu yolla dine hizmet etmiş fethullah gülen ise bu zmanda islama hizmetin en iyi eğitim yoluyla olacağına karar vermiş -ki doğrudur- o da bu yolda dine hizmet etmeyi amaçlamıştır öyle herkesin dediği gibi amerikanın adamıymış okullardan gelen paralarla geçiniyomuş falan bunların hepsi hikaye kardeş.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    ertan kardeşim senın daha adını sanını duymadıgın memleketlerde turku tanıtıyo muslumanı ve muslumanlıgı öğretiyo dunyanın her tarafından İSLAMIN ÖĞRENILMESI SAĞLANIYOR

SEN SURDA SINAVA IKI AYIN KALMIS O SIKINTIDA BOYLE BI KONU AÇMISIN DIE DÜŞÜNUYORUM

YADA ŞÖYLŞE DİYİM BİLİP BİLMEDEN KONUSMA YAW MAYAMAYINO ADAM SIMDI AMERIKADAMI NERDE HADE ONA TAKMADIN DUNYANIN HER TARAFINA SIRF HUZUR ISLAMDA SIZDE TANIYIN BU BIZIM GOREVIMIZ ALLAH BIZE NASIP ETMIS SIZEDE TANITMAYI DIYE O KADAR ÖĞRETMENLER BOSUNA MI GIDIYOR ORALARA

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    ya şimdi adama hizmet edenlerin yaptığı şerefsizlikleri fethullag gülene atman yanlış misal bi müslümnan hırsızlık yapsa müslümanlık kötü mü olcak hayır...yani fethullah gülen iii ancak ona hizmet edenlerin bi kısmı bu işleri ticarete dökmüş durumdalar....

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fetonunda,Erbakanında bu ülkede,budünyada dini kullanarak para döndüren.Amerikanın köpeikliğini yapan ne kadar adam warsa topunun allah warsa belasını versin.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 2375 Toplam Mesaj: 19