Risale-İ Nur Külliyatı
-
ertan kardeş derin adammışsın tuttum seni dogrusu...
-
dostlar ben nediüzzaman'ın talebelerinden im.yukarda yazdıklarınızın güzel şeyler olmasını dilerdim.
Tamam tartışalım ama birbirimizi kırmadan.
Bakın üstad ne diyor :" Kardeşler arasında anlaşmazlık kavga olamaz ".
Yani okumak isteyene gerçekten güzel kitaplar.Ve tanıdığım herkese tavsiye ederim.
Ve yeni baskılar çıktı artık eski arapça-farsça(kısaca osmanlıca) kelimelerin anlamları artık aynı sayfada anlamlarıyla birlikte yazılıyor.Önerim Yeni Asya yayınevi nin kileri almanız.
Neyse bu kadar reklam yeter.
İmanlı gitmek istemeyenler zaten okumazlar da bunları neyse yine de söyleyelim biz.
" GEL KİM OLURSAN OL GEL " (aşka geldim birden.)
Haydi Allah'a emanet olunuz... -
dostlar ben nediüzzaman'ın talebelerinden im.yukarda yazdıklarınızın güzel şeyler olmasını dilerdim.
Tamam tartışalım ama birbirimizi kırmadan.
Bakın üstad ne diyor :" Kardeşler arasında anlaşmazlık kavga olamaz ".
Yani okumak isteyene gerçekten güzel kitaplar.Ve tanıdığım herkese tavsiye ederim.
Ve yeni baskılar çıktı artık eski arapça-farsça(kısaca osmanlıca) kelimelerin anlamları artık aynı sayfada anlamlarıyla birlikte yazılıyor.Önerim Yeni Asya yayınevi nin kileri almanız.
Neyse bu kadar reklam yeter.
İmanlı gitmek istemeyenler zaten okumazlar da bunları neyse yine de söyleyelim biz.
" GEL KİM OLURSAN OL GEL " (aşka geldim birden.)
Haydi Allah'a emanet olunuz... -
Açıklaman için teşekkürler hocam :)
Sende Allah'a emanet ol -
Ertan iyi güzel hoş şeyler söylemşsin bediüzzaman said nursi hazretleri hakkında ama fethullah gülen hocaefendiyi niye sevemedin onu anlamadım herşey zamanın şartlarına göre şekilleniyor kardeş bediüzzaman zmanında risalei nurlar yazılmıştır bediüzzaman bu yolla dine hizmet etmiş fethullah gülen ise bu zmanda islama hizmetin en iyi eğitim yoluyla olacağına karar vermiş -ki doğrudur- o da bu yolda dine hizmet etmeyi amaçlamıştır öyle herkesin dediği gibi amerikanın adamıymış okullardan gelen paralarla geçiniyomuş falan bunların hepsi hikaye kardeş.
-
ertan kardeşim senın daha adını sanını duymadıgın memleketlerde turku tanıtıyo muslumanı ve muslumanlıgı öğretiyo dunyanın her tarafından İSLAMIN ÖĞRENILMESI SAĞLANIYOR
SEN SURDA SINAVA IKI AYIN KALMIS O SIKINTIDA BOYLE BI KONU AÇMISIN DIE DÜŞÜNUYORUM
YADA ŞÖYLŞE DİYİM BİLİP BİLMEDEN KONUSMA YAW MAYAMAYINO ADAM SIMDI AMERIKADAMI NERDE HADE ONA TAKMADIN DUNYANIN HER TARAFINA SIRF HUZUR ISLAMDA SIZDE TANIYIN BU BIZIM GOREVIMIZ ALLAH BIZE NASIP ETMIS SIZEDE TANITMAYI DIYE O KADAR ÖĞRETMENLER BOSUNA MI GIDIYOR ORALARA
-
ya şimdi adama hizmet edenlerin yaptığı şerefsizlikleri fethullag gülene atman yanlış misal bi müslümnan hırsızlık yapsa müslümanlık kötü mü olcak hayır...yani fethullah gülen iii ancak ona hizmet edenlerin bi kısmı bu işleri ticarete dökmüş durumdalar....
-
Fetonunda,Erbakanında bu ülkede,budünyada dini kullanarak para döndüren.Amerikanın köpeikliğini yapan ne kadar adam warsa topunun allah warsa belasını versin.
Toplam Hit: 2375 Toplam Mesaj: 19