Rock‘Cı İmam - Mevlaya Gel
-
Merhabalar,
Bugün haberlere bakarken gördüm. rock müziğe gönül vermiş bir imam. Tasavvuf müzik ile rock müziği birleştirmiş ve bu yüzden müftülük soruşturma başlatmış hakkında ayrıyeten twitterden ölüm dahil bir çok tehdit mesajı almış
-
dövmeli imammı olur mk
-
vay be cok iyi ya :) bu kadar gerici varken devamlilik saglicagini dusunmuyorum ama.
-
zalimadam bunu yazdı
dövmeli imammı olur mk
dövme nerede göremedim ben ? imam olan baterist gitarist filan değil şarkı söyleyendir.
-
hayatını sadece 604 sayfalık bir kitaba atamasını istiyorlar tabi başını kaldırıp iki değişik şeyle uğraşması batmış birilerine.
-
çizik
Atakan tarafından 14/Ağu/13 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
bu adamı ölümle tehdit edenler yok olduğu gün dünya daha güzel bir yer olacak.
-
Adam sanki uzaylı amk.
-
hemen gerici yaftasını yapıştırmışsınız insanlara . biraz okuyun da dininizi öğrenin. tamam kuranda net bir yasak yok ama hadisler fıkıh yorumları var. evet evet o hadislerin hepsi uydurmadır emin olun.
-
Nurulmac11 bunu yazdı
hemen gerici yaftasını yapıştırmışsınız insanlara . biraz okuyun da dininizi öğrenin. tamam kuranda net bir yasak yok ama hadisler fıkıh yorumları var. evet evet o hadislerin hepsi uydurmadır emin olun.
insanlar dediğin kimler söyler misin? Birde müslüman olduğumuzu nerden biliyorsun? Sanatin, şarki soylemenin yasak olup olmadigini veya ahlaki olup olmadigini kendim kavrayabilirim.
-
qzkn bunu yazdıNurulmac11 bunu yazdı
insanlar dediğin kimler söyler misin? Birde müslüman olduğumuzu nerden biliyorsun? Sanatin, şarki soylemenin yasak olup olmadigini veya ahlaki olup olmadigini kendim kavrayabilirim.
bu konuyu okuyup bunu söyleyecek müslümanlara lafım. çok insan var böyle havaya konuşan keşke üstüne alınmasaydın. kuranı hadisleri onca yılını islama vermiş ilim adamlarından daha iyi yorumluyorsan ve müslümansan amenna dinine karışacak değilim. istersen krem peynire tap.