folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Rock‘Cı İmam - Mevlaya Gel

Rock‘Cı İmam - Mevlaya Gel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Bugün haberlere bakarken gördüm. rock müziğe gönül vermiş bir imam.  Tasavvuf müzik ile rock müziği birleştirmiş ve bu yüzden müftülük soruşturma başlatmış hakkında ayrıyeten twitterden ölüm dahil bir çok tehdit mesajı almış

http://www.youtube.com/watch?v=ZH1GC0jRI4k

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

dövmeli imammı olur mk

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

vay be cok iyi ya :) bu kadar gerici varken devamlilik saglicagini dusunmuyorum ama.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

dövmeli imammı olur mk

dövme nerede göremedim ben ? imam olan baterist gitarist filan değil şarkı söyleyendir.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

hayatını sadece 604 sayfalık bir kitaba atamasını istiyorlar tabi başını kaldırıp iki değişik şeyle uğraşması batmış birilerine.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

çizik

Atakan tarafından 14/Ağu/13 16:38 tarihinde düzenlenmiştir

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

bu adamı ölümle tehdit edenler yok olduğu gün dünya daha güzel bir yer olacak.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Adam sanki uzaylı amk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

hemen gerici yaftasını yapıştırmışsınız insanlara . biraz okuyun da dininizi öğrenin. tamam kuranda net bir yasak yok ama hadisler fıkıh yorumları var. evet evet o hadislerin hepsi uydurmadır emin olun.

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek
    Nurulmac11 bunu yazdı

hemen gerici yaftasını yapıştırmışsınız insanlara . biraz okuyun da dininizi öğrenin. tamam kuranda net bir yasak yok ama hadisler fıkıh yorumları var. evet evet o hadislerin hepsi uydurmadır emin olun.

insanlar dediğin kimler söyler misin? Birde müslüman olduğumuzu nerden biliyorsun? Sanatin, şarki soylemenin yasak olup olmadigini veya ahlaki olup olmadigini kendim kavrayabilirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    qzkn bunu yazdı
    Nurulmac11 bunu yazdı

insanlar dediğin kimler söyler misin? Birde müslüman olduğumuzu nerden biliyorsun? Sanatin, şarki soylemenin yasak olup olmadigini veya ahlaki olup olmadigini kendim kavrayabilirim.

bu konuyu okuyup bunu söyleyecek müslümanlara lafım. çok insan var böyle havaya konuşan keşke üstüne alınmasaydın. kuranı hadisleri onca yılını islama vermiş ilim adamlarından daha iyi yorumluyorsan ve müslümansan amenna dinine karışacak değilim. istersen krem peynire tap.

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 4491 Toplam Mesaj: 39