Rock‘Cı İmam - Mevlaya Gel
-
Rock cılara satanist gözü ile bakan bir toplum içerisinde büyük cesaret.
-
nurulmac11 bunu yazdıqzkn bunu yazdıNurulmac11 bunu yazdı
hemen gerici yaftasını yapıştırmışsınız insanlara . biraz okuyun da dininizi öğrenin. tamam kuranda net bir yasak yok ama hadisler fıkıh yorumları var. evet evet o hadislerin hepsi uydurmadır emin olun.
insanlar dediğin kimler söyler misin? Birde müslüman olduğumuzu nerden biliyorsun? Sanatin, şarki soylemenin yasak olup olmadigini veya ahlaki olup olmadigini kendim kavrayabilirim.
bu konuyu okuyup bunu söyleyecek müslümanlara lafım. çok insan var böyle havaya konuşan keşke üstüne alınmasaydın. kuranı hadisleri onca yılını islama vermiş ilim adamlarından daha iyi yorumluyorsan ve müslümansan amenna dinine karışacak değilim. istersen krem peynire tap.
yok agaca tapiyorum zaten. iyi bakalim tamam ustume alindim.
-
Bu imam bence en iyisini yapıyor Kur'an da yasaklanmayan birşeyi insanların yasaklamaya kalkması bana çok saçma geliyor. Kaldı ki bu söylediğim Kur'an'da da eleştirilir.
-
bu yobazların istediği gibi davranmazsan kafir ilan edilirsin. umarım adamın başına bir iş gelmez. sesi de anadolu rock ı anımsattı ağır bir şekilde
-
-
bunasıl rockla.
-
ipini çekerler amk motor kullanıyo diyo imamı sürmedimi bunlar bunu ne yapmazlar ki
-
Toplumdaki geriliğe bakın gelişmemeişliğe bakın aslında basının betkisi var ne var yani imam rock müzik dinleyemz mi? ya da rock müzik söyleyemez mi ? Bunun la ilgili bir ayet mi var ?
yoksa 657 Sayılı devlet memurları kanununda mı var rock müzik söyleyemez diye bir kural başka gelir getirici işte çalışamaz orası doğru da hobi olarark isteyen imam diğer memurlar gibi hobilerinin gerçekleştirmeli bence basında sanki çok çok öenmli bir şey gibib haber yapıp duruyort kaç gündür. saçmalık...
-
-
Lemuria bunu yazdı
Şunlara black metal diyorlar ya, içim acıyor içim. Gitsinler folk metal falan desinler, bir köşede pagancılık oynasınlar. Rezillik, kepazelik. =|