Roj TV"Nin Yayını Bugün Durduruldu
-
abilerim ablalarım tayyip demeyinde ne derseniz diyin kan beynime sıçrıyor
-
organize işler bunlar başımıza işler bunlar..
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------niye hocam ? insan kendi ülkesinin başbakanına karşı bu kadar öfkeli olabilir mi ? sebep ne
-
hak ettiler o.ç ları
-
abiler 10 yıldır iktidar bu adam ortada ne üretim var ne tarım ne teknoloji ne de enerji...ortada milyonlarca işsiz,işsiz olmasanda sadaka gibi maaaşlar...
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------niye hocam ? insan kendi ülkesinin başbakanına karşı bu kadar öfkeli olabilir mi ? sebep ne
-----------------------------nedense akplilerin şu özelligi var tayyipe torpil geçiliyor sanırım adamın 1 doğrusu (artık bunada dogrusu denirmi bilmiyorum) 10 yanlışını götürüyor helal tayyipler felan filanlar..
-
yaw hiç sevinmeyin fazla sürmez yine açarlar sadece göz boyamak için bu hareketler :W
yada trt6'ı roj tv yapcaklar hazırlık yapıyorlar :):)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------yaw hiç sevinmeyin fazla sürmez yine açarlar sadece göz boyamak için bu hareketler :W
yada trt6'ı roj tv yapcaklar hazırlık yapıyorlar :):)
-----------------------------muahaha:= yok bir sonraki seçime doğru şimdi yapılırsa bir anlamı kalmaz
-
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------roj tv nin websitesine girilebiliyor, neden yasaklanmıyor bu site anlayamadım ben ?
Gidip youtube'yi kapatıyolar, yok bilmem ne sitesini kapatıyorlar bu şrfsizlerin basın yayın organları hala açık.
-----------------------------Hukumetin ikili kedi fare oyunundan birisidir. Terore karsi operasyon duzenlediklerini iddia etmeleri ve Roj TV denen ayrilikci haber sunumu ve propaganda yapan kanala erisimin engellenmemesi muammali bir celiskiye isaret ediyor.
-
Geç bile kalınmış bu karar için.