folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Roj TV"Nin Yayını Bugün Durduruldu

Roj TV"Nin Yayını Bugün Durduruldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek
    Gokalp bunu yazdı:
    -----------------------------
    JeremYC30 bunu yazdı:

roj tv nin websitesine girilebiliyor, neden yasaklanmıyor bu site anlayamadım ben ?

Gidip youtube'yi kapatıyolar, yok bilmem ne sitesini kapatıyorlar bu şrfsizlerin basın yayın organları hala açık.

Hukumetin ikili kedi fare oyunundan birisidir. Terore karsi operasyon duzenlediklerini iddia etmeleri ve Roj TV denen ayrilikci haber sunumu ve propaganda yapan kanala erisimin engellenmemesi muammali bir celiskiye isaret ediyor.

Top sadece hükümette değil bu olayda, askeri var istihbaratı var polisi var savcısı var "o" su var "bu" su var, gözden kaçma ihtimali milyarda 1. Tv den daha etkili bir silah internet.

Şikayet etmek mi gerekiyor acaba? Bu işlerin nasıl işlediğini bilen birisi varmı?

Neden Ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    roj tv nin internet sitesi bu güne kadar savcılığaşikayetedilmemeiş demekki edilseydi kapanırdı diye düşünüyorum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Ergenekon Mergenekon derken unutuldu demekki :P

Gitsek savcıya şikayette bulunsak nolur acaba? Sonra bizide almasınlar içeri?

Neden Ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

Süper oLdu bu,aceba dünkü oLayLarLa iLgisi varmı yokmu tartışıLır..

Hem onca zaman kapanmadı hayırdır ? Bugünün özeLLiği ne ? Veya ne oLduda bugün kapandı,hangi oLay ve oLayLar bunda etken ?? =))

Rasmussenin Nato genel sekreterligini türkiye veto etmişti. Pazarlık yapan Tayyeap dediki; 

-Karikatür krizi için özür dilenecek

-Roj Tv kapatılacak

-Nato'nun karar mekanizmasında türk generallerden biride bulunacak gibi bişey 3. maddede TSK'nın Natoda etkinlik kazanması adına bişeydi

Bu pazarlıklar sonucu Rasmussen  türkiye gibi natonun en güçlü müttefikiyle masaya oturmak zorunda kaldı ve kabul etti elbette. yani süpriz deil ülke gündemi yogun oldugundan kaçırmış olabilirsiniz bu haberi. bu arada bedellide meclis gündemine geldi tekrar askerlik sorunu olanlara müjde : )

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    JeremYC30 bunu yazdı:

valla ben bir liste hazırladım şikayet dilekçesinide hazırladım  usule uygun şeklinde  yobaz siteler için rojuda eklerim fırsatım olsa gidip vereceğim savcılığa eğer isteyen varsa bölgesindeki savcılığa götürecek olan diklekçeyi verebilirim kendinize göre düzenler verirsizin bu ülkede kimse şikayet nedeniyle tutuklanmaz

bu arkadaşın yazdığı bumesaj vatandaşların hukuk yoluyla nasılda pusturulduğunun göstergesi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

Süper oLdu bu,aceba dünkü oLayLarLa iLgisi varmı yokmu tartışıLır..

Hem onca zaman kapanmadı hayırdır ? Bugünün özeLLiği ne ? Veya ne oLduda bugün kapandı,hangi oLay ve oLayLar bunda etken ?? =))

hoca sana dumandan paranoya şarkısını armağan ediyorum:))

tamam ortada bişeyler dolanıyorda bu kadar  abartmamak lazım bugünün ne özelliği var falan utanmasan saatin dakikanın sebebini soracaksın:)

hayırlı olsun inşallah daha açılmaz zararlı bir alışkanlık kullanan kürtler hastalanıyor sadece kapalı alanlarda değil her yerde yasaklanmalı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    JeremYC30 bunu yazdı:

valla ben bir liste hazırladım şikayet dilekçesinide hazırladım  usule uygun şeklinde  yobaz siteler için rojuda eklerim fırsatım olsa gidip vereceğim savcılığa eğer isteyen varsa bölgesindeki savcılığa götürecek olan diklekçeyi verebilirim kendinize göre düzenler verirsizin bu ülkede kimse şikayet nedeniyle tutuklanmaz

bu arkadaşın yazdığı bumesaj vatandaşların hukuk yoluyla nasılda pusturulduğunun göstergesi

Sonra bizide almasınlar içeri? burası espri niteliğindedir.

Bu adamlardan korkan bunlar gibi olsun.  Düşünce yapım bu tarz olduğu için pusturulma deyimini ben kendi üstüme alınmıyor ve hemen ekliyorum

insanların ister hukuk olsun ister başka bir yolla sindirilmiş olduğu apaçık ortadadır. Bu güne kadar zaten yapılmak istenen şey buydu.

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.

Hukuk devletinin en temel unsuru bağımsız yargı ve yargının üç büyük teminatı; sav, savunma ve hüküm'dür.

Bir rejimin değişmesi için ilk önce temelinin değişmesi gerekir. 

Bu hukuk güvenirsizliği, rejimin değişmeye yakın olduğunun bir göstergesidir. .  Diye düşünüyorum.

Neden Ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Roj TV kapanır,Jor  TV  açılır merak etmeyin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Danimarka Büyükelçiliği, Türkiye ile ilişkilerde ciddi sıkıntılar yaratan Roj Tv'nin yayınlarının “teknik bir neden”den dolayı durduğunu açıkladı ve “Araştırdık, ne Danimarka mahkemesi, ne polisi ne de hükümeti, kanalı kapattı. Soruşturma devam ediyor” dedi.
    Üst düzey bir Büyükelçilik yetkilisi, ANKA'ya yaptığı açıklamada Roj TV yayınının “teknik nedenlerden” dolayı durduğunu, ancak bu sorunun niteliğinin ne olduğunu bilmediklerini belirterek şunları söyledi

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

mobydick64 bunu yazdı:

ancak bu sorunun niteliğinin ne olduğunu bilmediklerini belirtti.

hehehehehehe

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 7318 Toplam Mesaj: 48