Romayi Kim Yakti ?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Neron yaktı yahu, Yakmasa Adama İftira edecek Hali yok ya Koca Tarihin Dimi. :) Bu Arada Alperin Dediklerine Katılıyorum, Aramıza Hoş Geldin.
-----------------------------neron bu CD yazma kalıbı olanmı :D
-
milli eğitim müşettişi hüseyin şevki topuz açıkladı hz.şaban yakmış romayı neronu nerden çıkarttınız.
http://www.youtube.com/watch?v=P0FVYmt--MU
-
xtlan bunu yazdı:
-----------------------------milli eğitim müşettişi hüseyin şevki topuz açıkladı hz.şaban yakmış romayı neronu nerden çıkarttınız.
http://www.youtube.com/watch?v=P0FVYmt--MU
-----------------------------:))
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Evet arkadaşlar yeni katıldım aranıza...
-----------------------------belli
-
AmoR bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Yaradan rabbinin adıyla oku.
amor gülmekten yatırdın yerlere :Daramıza hoşgeldin UNKNOWN.
Halit Akçatepenin repliğini kimse söylememiş :)
Romayı kim yaktı?--->Anaaam!
-
aman kim yaktıysa yaktı ya
beni yakmayan neron 1000 yaşasın :D
-
Romayı kimse yakmadı.Roma kahrindan yandı
-
neron olduğuna dair dedikodular var.
-
atat bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaşın yaşını merak ettim? Yaş nedir hocam. Haa sakın yanlış anlama küçümsemek maksatıyla sormuyorum. Ama şda bir gerçek ki bu tezleri tarihte kabul edilenleri savunanlarda, böle diyenlerde Profesör tarihçiler, sanat tarihçileri vs vs. Ama hepsinin saçına aklar düşmüş. Hepsi bu işlere yıllarını gecelerini gündüzlerini katmış.Ve bende üniversitede okudugum bölümüm gereği tarihi azımsanmayacak kadar iyi biliyorum. Ve bu tezini kendimce yalanlıyorum.
Üç beş siteden aldığın bilgilerle hiç kimse ortaya bi tez atamaz. Ayrıca böyle bir tezi öyle çor çocuğun ağzına dolanamaz. Tez atmak ben bunu idda ediyorum demekle olmaz. Orda okudum burda okudum harmanladım demekle olmaz. Bi tezi iddaa etmek için belgelerin olmalı, çeşitli kaynakları belirtmen lazım.(geçerliliği olan kaynaklar). Tez atmak makale yazmak gibidir, kanıt ister, nedenini ister. Ve muhtemelen sende bu iddaaları üç beş kıytırık sitede okudugun yazılar sonucu gaza gelip atıp savuruyorsun. Hocam ben bu tür şeylere gerçekten çok önem veririm. Belki çok fazla saçmaladım yada ağır konuştum gücenme darılma. Her önüne geçen bir tezi ortaya atamaz. O zaman o kadar bilim adamı yıllarını yüksek lisanslarla, doktoralarla mastırlarla boşa harcıyor ;)
Dostum doğru diorsun ama ben baya araştırdım bu konuyu ve doğru olduğuna inandığım için koydum bu yazdıklarımıda araştıranlarda bilim adamı doktorlar tarihçiler araştırmacılar vb... -
UNKN0WN bunu yazdı:
atat bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaşın yaşını merak ettim? Yaş nedir hocam. Haa sakın yanlış anlama küçümsemek maksatıyla sormuyorum. Ama şda bir gerçek ki bu tezleri tarihte kabul edilenleri savunanlarda, böle diyenlerde Profesör tarihçiler, sanat tarihçileri vs vs. Ama hepsinin saçına aklar düşmüş. Hepsi bu işlere yıllarını gecelerini gündüzlerini katmış.Ve bende üniversitede okudugum bölümüm gereği tarihi azımsanmayacak kadar iyi biliyorum. Ve bu tezini kendimce yalanlıyorum.
Üç beş siteden aldığın bilgilerle hiç kimse ortaya bi tez atamaz. Ayrıca böyle bir tezi öyle çor çocuğun ağzına dolanamaz. Tez atmak ben bunu idda ediyorum demekle olmaz. Orda okudum burda okudum harmanladım demekle olmaz. Bi tezi iddaa etmek için belgelerin olmalı, çeşitli kaynakları belirtmen lazım.(geçerliliği olan kaynaklar). Tez atmak makale yazmak gibidir, kanıt ister, nedenini ister. Ve muhtemelen sende bu iddaaları üç beş kıytırık sitede okudugun yazılar sonucu gaza gelip atıp savuruyorsun. Hocam ben bu tür şeylere gerçekten çok önem veririm. Belki çok fazla saçmaladım yada ağır konuştum gücenme darılma. Her önüne geçen bir tezi ortaya atamaz. O zaman o kadar bilim adamı yıllarını yüksek lisanslarla, doktoralarla mastırlarla boşa harcıyor ;)
Dostum doğru diorsun ama ben baya araştırdım bu konuyu ve doğru olduğuna inandığım için koydum bu yazdıklarımıda araştıranlarda bilim adamı doktorlar tarihçiler araştırmacılar vb...
-----------------------------bu arada yasım 16 ama bu araştırma yapamayacağım ve bunu siteye koyamıcağım anlamınada gelmez.İster dogru ister yanlıs olsun yanlıs isede doğrusunu söleyeceğine şöle böle diorsun...