Romayi Kim Yakti ?
-
atat bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaşın yaşını merak ettim? Yaş nedir hocam. Haa sakın yanlış anlama küçümsemek maksatıyla sormuyorum. Ama şda bir gerçek ki bu tezleri tarihte kabul edilenleri savunanlarda, böle diyenlerde Profesör tarihçiler, sanat tarihçileri vs vs. Ama hepsinin saçına aklar düşmüş. Hepsi bu işlere yıllarını gecelerini gündüzlerini katmış.Ve bende üniversitede okudugum bölümüm gereği tarihi azımsanmayacak kadar iyi biliyorum. Ve bu tezini kendimce yalanlıyorum.
Üç beş siteden aldığın bilgilerle hiç kimse ortaya bi tez atamaz. Ayrıca böyle bir tezi öyle çor çocuğun ağzına dolanamaz. Tez atmak ben bunu idda ediyorum demekle olmaz. Orda okudum burda okudum harmanladım demekle olmaz. Bi tezi iddaa etmek için belgelerin olmalı, çeşitli kaynakları belirtmen lazım.(geçerliliği olan kaynaklar). Tez atmak makale yazmak gibidir, kanıt ister, nedenini ister. Ve muhtemelen sende bu iddaaları üç beş kıytırık sitede okudugun yazılar sonucu gaza gelip atıp savuruyorsun. Hocam ben bu tür şeylere gerçekten çok önem veririm. Belki çok fazla saçmaladım yada ağır konuştum gücenme darılma. Her önüne geçen bir tezi ortaya atamaz. O zaman o kadar bilim adamı yıllarını yüksek lisanslarla, doktoralarla mastırlarla boşa harcıyor ;)
-----------------------------'' '''''Kuvvetli ihtimalle''''' Roma, İmparator`dan öç almak isteyen Hristiyanlar`ca yakıldı.'' Bu arada bu bir idda değildir.
-
Yaw abi bu NERO ne boktan bir programdir :S butun video Coceclerimin icine etti :S
-
bakşimdi unkunow gerçeği açıklama vakti geldi :
Şimdi sen yenisin buradki hocalarda seni test ediyor eğer bir hafta içinde yorumlardan bunalıp intihar etmezsen aramıza katılmaya hak kazandın demektir ama yok bir hafta geçmeden pes edersen ozaman sen bu raya laik değilsin anlamına gelir :D
bu arada neroyu kim yaktıysa yaktı bana ne amk benim yüreğimi yakanıda yargılasanıza :(
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------bakşimdi unkunow gerçeği açıklama vakti geldi :
Şimdi sen yenisin buradki hocalarda seni test ediyor eğer bir hafta içinde yorumlardan bunalıp intihar etmezsen aramıza katılmaya hak kazandın demektir ama yok bir hafta geçmeden pes edersen ozaman sen bu raya laik değilsin anlamına gelir :D
bu arada neroyu kim yaktıysa yaktı bana ne amk benim yüreğimi yakanıda yargılasanıza :(
-----------------------------Bakalım :P (:
Aç bir konu yargılayalım dostum (: :P
-
çömezlik sınavını geç ondan sonra :D puhahahahaaa
-
pff (:
-
Ben noktayı koyim yaw
konunun silinmesi lazım...
bence bu konunun kesinlikle yeri yanlış Yeri Vukuatlar olması lazım
kim yakarsa yaksın ortada bi yakma olayı gerçekleşio :D
-
:S uleee
geyik mesajlari sileyim dedim benim devreler yandi vazgectim
-
Bu iddayı bende duymuştum bencede doğrudur... paylaşım için sağol...
-
daha yakan ortaya cıkmadımı ?kimse o Sahız cıksın pls..