folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rotarty Nedir, Ne İş Yaparlar

Rotarty Nedir, Ne İş Yaparlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rotartyciler ne iş yaparlar kimlerdirşer. Her Hafta Sürekli Toplanıyorlar Yemek Yiyip Konuşuyorlar. Ona Söyle Yardım Ettik Buna Yardım Ettik Diye. İzmirde Her Bölgenin Rotarysi var ve otellerde lüx yerlerde sürekli her hafta toplantılar falan yapıyorlar.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

israillilerin masonlar gibi olan bi teşkilatı işte o kadar biliyom ayrıca atı rotatry değil rotary di galiba

http://oranrotary.tripod.com/whatsnew.htm

şurda olanları oku derim baya link var incelemedim ama direk bulup verdim

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

rotary kulübünden bahsediyorsun sanırım.genel kanıya göre masonluğun alt birimlerinden.nadir kanıya göre küresel sermaye gücünün faaliyetlerini icra eden paravan örgütler.çalışma şekli ve gizlilik bakımından amatör sayılır çünkü sızılması çok kolaydır lakin taktikleri amatör görünüp yükselmek de olabilir.Türkiye için tehdit oluşturmazlar çünkü yoğun şekilde takip edilirler.kendi çapında oynayan şahıslardır denebilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Hacı israil varsa işin içinde bırak git salla

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Benim Bildiğim İzmirde Çok Çok Fazla Bu Rotaryciler var. Benim Çalıştığım Otelde 3 gün aralıkla Toplantı Yemekleri Yerler Konuşurlar,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim Bildiğim İzmirde Çok Çok Fazla Bu Rotaryciler var. Benim Çalıştığım Otelde 3 gün aralıkla Toplantı Yemekleri Yerler Konuşurlar,

paranın olduğu heryerde olurlar.ama merak etme birkaç on sene içinde yokolacaklar (tahminler tutarsa).

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Ayırca bunlar öyle adamlar ki mesela esirgeme yurtlarına bu cemaatciler gidiyor çocuklara ufak şekerlemeler yiyecekler dağıtıp dini anlatıyorlarken rotaryciler bunu öğrendiklerinde çocuklara kamyonla oyuncak kamyonla yiyecek getirerek rotary genci yapmaya çalışıyorlarmış

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

hocam burs için öğrenmek istiyorsan bulaşma sakın toplantılarına bi kere dahil olsan bile sana para veriyorlar 100 dolar fılan mısyonerlık faalıyetı guduyor genel olarak şöyle bi karşılaştırma yaparsak eğer fetullah gülenin cemaat evlerinden tek farkı birisi islamiyetin misyonerliğini ötekisi museviliğin misyonerliğini yapıyor. Bulaşmamak en iyisidir. neden mi çünkü para adama tatlı gelir bunlarda zaten para bok sana verdiği 100 doları adam şeyine bile takmaz ama sana cok tatlı gelır o para ulan ne guzel ıs dersın dınlıoruz sadece 1 saat para verıorlar ardından sana ufaktan ufaktan bısıler yaptırtmaya calısırlar 200 dolar verırler nolcak lan dersın falan falan bu ıs bole surup gıder.Devletede zaten bir çok kamusal alanda para desteği sağlarlar okul yapımları filan çoğunluğunu oluşturur.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    acikistihbarat bunu yazdı:

narkozMRT bunu yazdı:

paranın olduğu heryerde olurlar.ama merak etme birkaç on sene içinde yokolacaklar (tahminler tutarsa).

tahminlerin neye güvenerek söylüyorsun merak etttim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Benim Ülkemde Neden , Ülkenin Birlik Beraberliğini Bozanlar Ortadan Kaldırılmaz. Amaç Ülkemin Geleceği İle Vatan İçinse Her şey, Bu Ülke Tek Parti İle Sadece Bu Ülkenin Geleceğini Tasarlamak İçin Çalışmıyorlar. Bu Kadar Çok Partinin Olması Bence Ülkenin Kaynaklarını Sürekli Boşa Harcamaktan Başka Bi İşe Yaramıyor ve Kargaşaya Neden Oluyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

narkozMRT bunu yazdı:
    acikistihbarat bunu yazdı:

narkozMRT bunu yazdı:

tahminlerin neye güvenerek söylüyorsun merak etttim.

küresel sermaye ve gerçek ulus devlet egemenliği arasında büyük bir mücadele var.küresel sermaye tek güç olabilmek ve etkinliğini artırabilmek için yerel ulusal güçlerle savaşır.bu bakımdan amerika da sonuçta bir ulus devlettir ve küresel sermaye ile mücadele edecektir nitekim ediyor da.bir çok iktisatçıya göre dünyada çıkan küresel kriz aslında küresel sermayeyi tasfiye etmeye yönelik bilinçli bir operasyondu.bu operasyonda bankalar batırılarak küresel sermayenin kaynakları kesilmeye çalışılıyor.petrole alternatif enerji çeşitleri geliştiriliyor ve petro-dolar gücü kırılıyor.

mesela ergenekon örgütü balyoz darbesini yapabilseydi ülkemizde anti amerikancılık yayılacak ve amerikan bankalarında bulunan çin parası Türkiye'ye gelecekti.bu şu anlama geliyor.çin ürettiği ürünleri Türkiye'ye satacaktı.eğer medyayı takip edersek doğu Türkistandaki olayların Türk-Çin ilişkilerini gerdiğini görürüz.odatv sitesine girip soner yalçını okursak bu sitenin ve sonerin çin aşkını çok rahat görürüz.balyoz darbe planını hazırlayan emekli orgeneral çetin doğanın çin aşkını yazdığı kitaptan okuyabiliriz.

önümüzdeki süreçte Türkiye-Çin ilişkileri gerilmeye devam ederse bu rotary ve benzerlerinin sonunun geldiğine işarettir.şunu da ekleyim gülen cemaati temelde ulusalcı olduğundan rotary kulüpleriyle düşmandır.ergenekon operasyonunda rotary bağlantılarına dikkat çekilmesi de bu sebepledir.

Toplam Hit: 1742 Toplam Mesaj: 14