Rotterdamin Ortasinda Vah$Et :S 18 +
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
o vukuattan Türkiyede oldu, butun ana haberler gunlerce gosterdi. adamın biri elinde kasap bıcagı kadar bir bıcakla sokagın ortasında kadının birini dogruyordu ve yaklasık 600-700 kişide elinde cekirdekle izliyordu. olay yerinde olan bir polis sadece adamı sozlu iknaya calısıyorduki bu arada adam kadını dogramaya devam ediyordu. belinde silah olan polisin silah kullanma yetkisi olmadıgı icin adamın ustune atlamayada cesareti olmadıgından ve o 700 kisilik grubunda cesareti olmadıgı ve sinemada gibi olayı izlediginden kadın ligme ligme oldu. demekki neymis memleket degisince olay degismiyormus. orada en azından adamı kadının uzerinden almak icin korkarakta olsa tekme atmaya calısmıslar, bizde oda olmadı. hos belki arada cekirdek atanlar olmusturda ben gormemisimdir.
-----------------------------katılıyorum..
-
-Walla bana yapmacıkmış gıbı geldi
2- O da ne biçim tekme atma adam ayagıyla masaj mı yapıyor tekme mı atıyor belli deil
3- kız o kadar delik deşik oldu o kadar kan aktı ayaga kalkıp dıgerıyle konusyor sonra yavasa yerde uzanıyor...dınlenır gıbı
4- ayrıca adam kadını o kadar deldi kan aktı sonra bıcagı yere düştüğünde bıcaga bakın bıcakta kan izi bıle yok tertemiz a.q...
Bana hiç inandırıcı gelmedi... -
Feeyk falan deil , haberlerdede cikmisti burdaki bu olay
ayrica DKN a katiliyorum ; ) En azindan yardim etmek isteyen bi kac kisi var polis gelene kadar
Ayrica olaydaki ayhanin benamina koyim '' ayhan git boruyla kafasina vur '' vursunlarr yaff biz gidek hadi
-
adamlar gay gibi tekme atıyor:) kodunmu oturtacan türk oradaki türkte gay galiba
-
en son kafasına bastıran arap asıllı galiba
-
orada ben olcaktım var ya...
-
ulan elim ayagım bosaldı bu ne be:|.
öyle bi durumda sağlam tekme atamayabilirsin bi anlık bişey lazım .
-
adam ne diyo?
help diye bağırıyo lan karı -
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
o vukuattan Türkiyede oldu, butun ana haberler gunlerce gosterdi. adamın biri elinde kasap bıcagı kadar bir bıcakla sokagın ortasında kadının birini dogruyordu ve yaklasık 600-700 kişide elinde cekirdekle izliyordu. olay yerinde olan bir polis sadece adamı sozlu iknaya calısıyorduki bu arada adam kadını dogramaya devam ediyordu. belinde silah olan polisin silah kullanma yetkisi olmadıgı icin adamın ustune atlamayada cesareti olmadıgından ve o 700 kisilik grubunda cesareti olmadıgı ve sinemada gibi olayı izlediginden kadın ligme ligme oldu. demekki neymis memleket degisince olay degismiyormus. orada en azından adamı kadının uzerinden almak icin korkarakta olsa tekme atmaya calısmıslar, bizde oda olmadı. hos belki arada cekirdek atanlar olmusturda ben gormemisimdir.
-----------------------------katılıyorum..
memleket değişince zaten bişey olmaz önemli olan o insanların değişik olması.ha polis geldide ne değiştiki o olayda ?
bizim halk ateşleyecek birini bekler herzaman. örneğin azer bülbül konserinde elinde bıçak olduğu halde merdivenle başına vurulmak suretiyle linç edilen bir vatandaş var.
-
rotterdam a.q normal cok gidip geldigim bir yer turklerinde en cok olduruldugu yerlerden biri.Adamin belliki derdi sadece kadinla oldurecek kafaya koymus yoksa kalkar tekme atanlarada saplardi