Rotterdamin Ortasinda Vah$Et :S 18 +
-
pi$kolojisi bozuklar ...
-
kodumun şerefsizleri...
bisikletli adama bak ya kadın yere yıgılıyor adam bisikleti alıp gidiyor :@ insan bi su flem bişiler verir amk ..
inş bir gun sizde aynı duruma dusersiniz aq :S
içim gitti yaw
-
ulan adam istediği kadar babayiğit olsun,bi adam çıkmamı$ onu ordan alıcak yazıklar olsun.O videoyu çekenlerin ta! anasının .. q.
Lan öle tekme mi atılır,ko$arak kafasına bi abansalar topa vurur gibi bak noluo sonra, hiç bi$i bilmiorlarsa yerdn ta$ı söksünler atsınlara kafaya yarsınlar kafayı
ama o kadar ki$i içinde o tekme atanları kutlamak lazım en azındn ona vurucak cesaretleri olduğu için. $ehir merkezi gibi bi yerde kimse müdahale etmiyor.
Ztn böle $eyleride hep emo tipindeki dallamalar yapıolar, yok satanizm yok bilmemne gibi saçma sapan $eylere inananlar.Böylelerini varya domuz bağıyla bağlıcan
Sonra italyan cukuruna atcn o $ekilde,yava$ yava$ ölsün.
-
ordaki heriflerin kanını zikim ağzına aşağıdan yukarıya 1 tanecik tekme atmıyorlar tüh yazık kadına.
-
adamı ayırdıktan sonra elinde beyzbol sopası olan adam lavugun cenesine vurdu ya :D bi an o vuran adamın yerinde olmak istedim :D vursam içim acımaz, ceza almam, stres atmış olurum :D orda olmak vardı :D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
....öyle bi durumda sağlam tekme atamayabilirsin bi anlık bişey lazım .
-----------------------------orda devreye ben giriyorum olm merak etme, komaya sokarım :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
adamı ayırdıktan sonra elinde beyzbol sopası olan adam lavugun cenesine vurdu ya :D bi an o vuran adamın yerinde olmak istedim :D vursam içim acımaz, ceza almam, stres atmış olurum :D orda olmak vardı :D
Burda vurdun diye ceza verirlergormuyonmu yere yatirdiklarinda adamin elinde telefoon var 112 yi ariyor:D
-
olay nedir anlamadım.nedenn bıçaklıyor sebep?kanım dondu resmen.kanka sen nerden buldun bu videoyu
-
En acı yanıda herkesin seyretmesi. yine en sonda kurtarmışlar tebrik etmek lazım.
yıllar evvel türkiyede adam kadının boğazını kesiyor sokakta, yandaki manav hem poşete domates koyuyor hemde olayı seyrediyordu. kadın tabiki ölmüştü.
-
Triumph bunu yazdı:
olay nedir anlamadım.nedenn bıçaklıyor sebep?kanım dondu resmen.kanka sen nerden buldun bu videoyu
-----------------------------Valla bicaklama sebebini bende bilmiyorum ,
bicakliyan o anda %100 deil o kesin .. gazetede cikmisti o gun bi hollanda sitesinde gordum .