Rottweiler Aldım
-
Arkadaşlar merhaba,
geçen gün konu açmıştım doberman istiyorum diye uzun uğraşlar sonucu bulamayınca Rottweiler aldım. resimdeki çirkin olur kendisi :)
42 günlük daha ayakta bile duramıyor fayans üzerinde falan ayakları kayıyor yatıyor uyuyor :) İnternette her forumda her konu da yazan şeyler dışında Gerçek tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bir de İsim bulamadım henüz o konuda da yardımlarınızı bekliyorum P-Ç-T-K ile başlayan isimler tercihimdir.
PAŞA KRAL KONT REKS MEKS bu tip isimleri önermeyin bile kesinlikle düşünmüyorum :)
Mod not. Ulan pek şirinmiş bi ömür mutluluklar dilerim. Konu başlıklarında :) gibi ifadeler kullanmak yasak, konuyu da taşıdım.
-
Hayırlı olsun
Öneri isim, Kaf
-
Tosun
Mayk
Dino
Mikelenjelo
Zero
Bruno
DE5TROY3R tarafından 16/Mar/17 09:32 tarihinde düzenlenmiştir -
çipet-pet bkz. pet ingilizcede evcil hayvan demek :P
-
benim lisedeyken vardı birtane çok sevimli çok akıllı köpeklerdir
-
Çomar koy :D
-
isim : Altarın oülu Tarkan
İsim : Gokunun oğlu SonGohan ( Bu arada benim köpeğimin ismi Gohan'dı.
-
İsim :profesör
-
Meliksah bunu yazdı
çipet-pet bkz. pet ingilizcede evcil hayvan demek :P
Güldürdü :D
-
Mayk
-
1 rottum çalındı. 1 rottum 6 aylıkken sırasıyla 3 ağır hastalıkla birlikte 2 ameliyat geçirdi ve dayanamayıp öldü.
babamda şuan 2 rott var. 1 tane de önceden yaşlılık sebebiyle öldü.
ailecek rott hastasıyız hocam. şuan evliyim. kısmetse 1 bebek yapıp ilk yaş günü geldiğinde bi rott alıcam.bildiğim en akıllı ve ailesine sadık köpeklerdir bunlar. eğitmesi kolaydır ama gücünün farkında olduğu için her daim ondan daha güçlü olduğunu göstermen ve otorite sağlaman lazım.
isim olarak mümkünse başında, değilse ortalarında söylemesi baskılı harf olsun. k, ş, h gibi.
midesi her daim hassastır. cüssesine güvenip tavuk kemiği vb. verme sakın. büyütürken bi sorun falan olursa istediğin zaman p.m. atabilirsin.