Rottweiler Aldım
-
PUSAT
-
çiko
-
Hoca şu yunan tanrılarınının isimleri çok iyi duruyor köpeklerde. benim kuzenin köpeğinin adı zeus :)
Poseidon favorim bu konuda ama yine de tanrılara bi bak derim :DEdit: Kaça aldın hocam
tolgaStain tarafından 16/Mar/17 10:04 tarihinde düzenlenmiştir -
-
GOLEM
Clash Royale oyununda ki Golem'in adını koy :)
-
çok tatlı hocam biraz resim koyda sevelim pezevengi , umarım tez zamanda bıkmazsın bir yavruş daha evsiz kalmaz 9 sene golden baktım ve öldü :(
-
tolgaStain bunu yazdı
Hoca şu yunan tanrılarınının isimleri çok iyi duruyor köpeklerde. benim kuzenin köpeğinin adı zeus :)
Poseidon favorim bu konuda ama yine de tanrılara bi bak derim :DEdit: Kaça aldın hocam
:))))))))) Hic güleceğim yoktu ya. Tanrı lara bak mı :))
Zeus çok yok mu ? herkes zeus koyuyor. Sen en büyüğünü koymussun hemde :) ama söylemi kolay güzel bir isim. Çok beğendim.
Konuya hayırlı olsun. çok tatlıymış yazmak için girmiştim güya. Bakamam bir hayvan almayım yazık olur diyorum millet konu açıp duruyor insan hevesleniyor :)
Ama ahdim var bahçeli bir evim olursa şöyle at gibi bir kangal koyacağım :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
çok tatlı hocam biraz resim koyda sevelim pezevengi , umarım tez zamanda bıkmazsın bir yavruş daha evsiz kalmaz 9 sene golden baktım ve öldü :(
bi ayaklansın atarım hocam anca malak gibi yatıyor şuan :)
-
bu arada yıllarca pro plan kullandım temizmamaya denk gelene dek, çok domalma hocam ithal firmalara
https://www.temizmama.com/
miniş'in seceresi varmı bu arada ?
-
hayvanı sosyal yetiştir sert yetiştirme, onun doğası zaten sert gerektiğinde ortaya çıkaracaktır. küçük çocuklara, kedilere ve kuşlara alıştır, araçlara alıştır, bisiklet ve motosikletlere alıştır. sabah akşam en az 1 saat birlikte yürü hayvanla. bol bol sev puştu aile fertleri de sevsin. mama olayında dikkat edeceğin husus devamlılıktır, kendi yemeklerinden asla vermemelisin, seni yemeye ortak görmemeli, tadımlık dahi vermemelisin. kendi maması kendi yemeği olduğunu bilmeli kati olarak senin yemeğinle kendi yemeğini kafada ayırması lazım. aşırı şımartmayın söz dinlemez, temel komutları öğretmek için ufaktan harekete geçin. köpekler eğlenceli fakat emek isteyen hayvanlar.