folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder RTUK Hakkında Görüşleriniz Nelerdir

RTUK Hakkında Görüşleriniz Nelerdir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Hepiniz duymuşsunuzdur Kurlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılması olsun , Türk Aile Yapısını bozma nedeni sayılarak uygulanan sansürler...

Özler oldum evimde televizyonun başına geçipdesansür uygulanmadan film izlemeyi. Ne güzel günlerdi cuma günleri Show tv de "justine" miz vardı :) Hatırlayanlar vardır... Emanuellası vardı... İdda ederim o zamanlar halkım daha terbiyeliydi. Terbiyesini bozacak insanki baktığı , gördüğü şeylerle terbiyesini bozacak insan varmıdır sorarım? Dövüş Klubü örnek bu filmden sahneler sansürlenir , ne olacak RTUK ün sonu, Tabi gerektiği yerde sansürün sonuna kadar arkasındayım ama bu noktayı belirlemek sizce nasıl olmalı , sizce televizyon kanallarımızın uymak zorunda kaldığı bu uygulama ne derece nereye kadar doğru?

Özledim TV de kırmızı noktalı ( ne kadar sansürlü olsalardıda ) şimdi hiçbirisi kalmadı =)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    toplumumuzu yozlasmadan korumak için kurulmuş bi kurum. olmasının gerektigi kadar olmamasınında gerektigi bişi işte.bunlar bi ara pokemonuda kaldırtmışlardı deli sövmüştü o ara. ne istediniz pikacumdan:.(

Selam ve dua ile...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    kırmızı nokta izlemekte bir nevi eğitimdi öpüşmeyi ben kırmızı noktalı filmlerden öğrendim amk :D .. sansür konacak, yayından kaldıracak şeyleri kaldırmıyorlar tam aksini yapıyorlar.. salak salak sabah programları magazin vs cıvığı çıktı iyice.. Türk filmlerindeki eşoleşek lafını sansürleyen zihniyet orasını burasını gösterdi firikik verdi şunun poposu şunun dekoltesi gibi şeyleri sansürlemeyi düşünemiyor.. adamların yaptığı işi anlamak zor... iyiki varsın internet ve dijital uydu diyecem ama onlara bile karışmaya başladılar daral geldi :S

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Öyle bir duruma geldiki TV de film izleyen ve o filmi sinema yahut vcd/dvd den takip etmemiş insanlar o filmi gerçekten izlememiş gibiler, 2 saatlik filmin yarım saati sansür diğer yarım saati reklam , uzun zaman önce haber harici TV izlemeyi bırakan birisi olarak buna neden rtuk ün yanlış politikası benim için

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    aq ben o rtük ün.. yok buzda dans mış yok 300 bin dolara göt verirmiymiş bunlar zaten bizi yansıtıyo dimi bizim babamız buzda dans ediodu sanki aq siktiler kültürümüzü rtük de gitsin kv yi kaldırsın.. sik sik diziler yok selena yok sikik cadı ufacık veletler onları izleyip uçmaya sıçmaya çalışıo rtük de gitsin kv yi kapatsın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    bizimkiler seda sayandır ajdardır onları izlesinler a.q. kurtlar wadisini kaldıranın soy ağacını s*kiyim ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Simdi mecliste internete sansur uygulamasida gundemde,yasalar hazirlaniyor.Abi bunlarin bir noktada sorumlusu biziz aslinda.Asiri devletciyiz biz ,herboka kafa eyiyoruz.Birazcik toplumsal tepki gostermiyoruz.Tabi 80 sonrasi enjekte edilen piskoloji bu ,devlet babadir ne yaparsa dogrudur hesabiyla devlet ne derse bizde eyvallah der olduk.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Rtük siyasilerin kafalarına göre tvde değişiklik yapabilmelerine imkan veren paravan bir kurum.Bende baştan Rtük"e kızıyordum ama gördüm ki birileri kendi amaçları için emir verip üstüne yıkmış garibanların.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    ComputerWolf biri öle bişi yapmaya kalksa adı provakatöre çıkar kimse sesini çıkaramıyo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saw
    saw's avatar
    Erkek
    rutktekılerın a.q salak herifler hiç mi düşünmüyonlar selena tatlı cadı sihirli annem çocukların hatta yetişkin ve duygusal kızlarımızın ahlakını bozuyorda kaldırmıyorlar gitmişler kurtlar vadisi kaldırmışlar
    hepinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.q rtük a.q

Beni bulmak mı istiyorsun Zeki olmalısın Beni yakalamak mı istiyorsun Hızlı olmalısın Beni yenmek mi istiyorsun Şaka yapıyor olmalısın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    TRUK bir puşttur!

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 4557 Toplam Mesaj: 40