RTUK Hakkında Görüşleriniz Nelerdir
-
Hepiniz duymuşsunuzdur Kurlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılması olsun , Türk Aile Yapısını bozma nedeni sayılarak uygulanan sansürler...
Özler oldum evimde televizyonun başına geçipdesansür uygulanmadan film izlemeyi. Ne güzel günlerdi cuma günleri Show tv de "justine" miz vardı :) Hatırlayanlar vardır... Emanuellası vardı... İdda ederim o zamanlar halkım daha terbiyeliydi. Terbiyesini bozacak insanki baktığı , gördüğü şeylerle terbiyesini bozacak insan varmıdır sorarım? Dövüş Klubü örnek bu filmden sahneler sansürlenir , ne olacak RTUK ün sonu, Tabi gerektiği yerde sansürün sonuna kadar arkasındayım ama bu noktayı belirlemek sizce nasıl olmalı , sizce televizyon kanallarımızın uymak zorunda kaldığı bu uygulama ne derece nereye kadar doğru?
Özledim TV de kırmızı noktalı ( ne kadar sansürlü olsalardıda ) şimdi hiçbirisi kalmadı =) -
toplumumuzu yozlasmadan korumak için kurulmuş bi kurum. olmasının gerektigi kadar olmamasınında gerektigi bişi işte.bunlar bi ara pokemonuda kaldırtmışlardı deli sövmüştü o ara. ne istediniz pikacumdan:.(
-
kırmızı nokta izlemekte bir nevi eğitimdi öpüşmeyi ben kırmızı noktalı filmlerden öğrendim amk :D .. sansür konacak, yayından kaldıracak şeyleri kaldırmıyorlar tam aksini yapıyorlar.. salak salak sabah programları magazin vs cıvığı çıktı iyice.. Türk filmlerindeki eşoleşek lafını sansürleyen zihniyet orasını burasını gösterdi firikik verdi şunun poposu şunun dekoltesi gibi şeyleri sansürlemeyi düşünemiyor.. adamların yaptığı işi anlamak zor... iyiki varsın internet ve dijital uydu diyecem ama onlara bile karışmaya başladılar daral geldi :S
-
Öyle bir duruma geldiki TV de film izleyen ve o filmi sinema yahut vcd/dvd den takip etmemiş insanlar o filmi gerçekten izlememiş gibiler, 2 saatlik filmin yarım saati sansür diğer yarım saati reklam , uzun zaman önce haber harici TV izlemeyi bırakan birisi olarak buna neden rtuk ün yanlış politikası benim için
-
aq ben o rtük ün.. yok buzda dans mış yok 300 bin dolara göt verirmiymiş bunlar zaten bizi yansıtıyo dimi bizim babamız buzda dans ediodu sanki aq siktiler kültürümüzü rtük de gitsin kv yi kaldırsın.. sik sik diziler yok selena yok sikik cadı ufacık veletler onları izleyip uçmaya sıçmaya çalışıo rtük de gitsin kv yi kapatsın..
-
bizimkiler seda sayandır ajdardır onları izlesinler a.q. kurtlar wadisini kaldıranın soy ağacını s*kiyim ...
-
Simdi mecliste internete sansur uygulamasida gundemde,yasalar hazirlaniyor.Abi bunlarin bir noktada sorumlusu biziz aslinda.Asiri devletciyiz biz ,herboka kafa eyiyoruz.Birazcik toplumsal tepki gostermiyoruz.Tabi 80 sonrasi enjekte edilen piskoloji bu ,devlet babadir ne yaparsa dogrudur hesabiyla devlet ne derse bizde eyvallah der olduk.
-
Rtük siyasilerin kafalarına göre tvde değişiklik yapabilmelerine imkan veren paravan bir kurum.Bende baştan Rtük"e kızıyordum ama gördüm ki birileri kendi amaçları için emir verip üstüne yıkmış garibanların.
-
ComputerWolf biri öle bişi yapmaya kalksa adı provakatöre çıkar kimse sesini çıkaramıyo
-
rutktekılerın a.q salak herifler hiç mi düşünmüyonlar selena tatlı cadı sihirli annem çocukların hatta yetişkin ve duygusal kızlarımızın ahlakını bozuyorda kaldırmıyorlar gitmişler kurtlar vadisi kaldırmışlar
hepinizin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.q rtük a.q -
TRUK bir puşttur!
Toplam Hit: 4557 Toplam Mesaj: 40