folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Rubik Küpü (E-Book İstek

Rubik Küpü (E-Book İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Çinli Veledin Biri 55 Saniyede Çözüyor Sövesim Geldi Çocuga :W

Edit: Onu Çözmek İçin Makina Yapmışlardı Hatırladım. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam tonla yazılım,robot var..

Ben ortalama 2-3dk da çözüyorum.. ama düzgün bi küp olursa 2dknın altına rahat rahat iner..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

MUHTARINTORUNU bunu yazdı:

Hocam tonla yazılım,robot var..

Ben ortalama 2-3dk da çözüyorum.. ama düzgün bi küp olursa 2dknın altına rahat rahat iner..

Dai Millet İşi Gücü Bırakıp Yazılım Kodluyor buna :W 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:
    hocam göstermekten ziyade çözerken neler dikkat ediyorsun onu merak ettim ama gelişme var bende 1 tarafını topladım 2. toplamaya çalışıyorum

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Zekiş arkadşalar yokmu diyeceğim yersiz olacak bu iş zeka işi değil yokmu arkadaşlar bir çözümü

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

benden size armağan yeni bağlayanlar için gavurca ama burdaki kişilerin yarısının up down 'u bilecek kadar gavurcası vardır..

başlangıç seviyesi: http://peter.stillhq.com/jasmine/JasmineLeeBeginnerRubikSolution.pdf

26 hamle : http://kociemba.org/math/papers/rubik26.pdf

kitabı bulursam koyarım (: 

172* & 05-18-10 17:3x..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek
    alın bak burda da bi başka kitap gayet güzel anlatmış (: http://static.scribd.com/docs/ekm3z1lc8pwo7.pdf

172* & 05-18-10 17:3x..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:
    ZoktriP bunu yazdı:
    hocam göstermekten ziyade çözerken neler dikkat ediyorsun onu merak ettim ama gelişme var bende 1 tarafını topladım 2. toplamaya çalışıyorum

Hocam bütün renkler sıra ile toplanmıyo, ilk başta tek rengi topluyosun sonra geri kalan 5 renk aynı anda toplanıyo..

İlk olarak tek rengi toplarken yan şeritlerinin de düzgün olmasına dikkat et, yani topladığın yüzeyin etrafinda kalan yüzeylerin üst sıraları düzgün olsun... :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    HuznunHikayesi bunu yazdı:
    alın bak burda da bi başka kitap gayet güzel anlatmış (: http://static.scribd.com/docs/ekm3z1lc8pwo7.pdf
    eyvallah birader çook teşekkür ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:
    ZoktriP bunu yazdı:

Hocam bütün renkler sıra ile toplanmıyo, ilk başta tek rengi topluyosun sonra geri kalan 5 renk aynı anda toplanıyo..

İlk olarak tek rengi toplarken yan şeritlerinin de düzgün olmasına dikkat et, yani topladığın yüzeyin etrafinda kalan yüzeylerin üst sıraları düzgün olsun... :)

yan şeritlerinin de düzgün olmasına dikkat et derken bazı yerlerde çoğunlukla aynı renk grupları toplanmış durumda zaten 5 renk grubunuda aynı anda toplamak isterken ilk renk grubundaki 3 lü sıraları bozacakmıyız peki

Toplam Hit: 6724 Toplam Mesaj: 25