Ruh Halim Neden Böyle Sizce ?
-
Canım hiçbişey yapmak istemiyor içimde büyük bir sıkıntı var ama çözümünü bulamıyorum o kadar doluyumki biri dokunsa ağlıyacak cinsten ülkemin halini düşünüyorum gözlerim doluyor hayatımı düşünüyorum gözlerim doluyor ölmek bile zor geliyor istemiyorum hiç kimse aramasın hiç kimse beni görmesin istiyorum neden böyle ? ilaç filan tavsiyeniz varmı bi kaç haftadır böyleyim..
-
uyuşturucuya alkole başla maneviyatın 0 ın altına inmiş
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Canım hiçbişey yapmak istemiyor içimde büyük bir sıkıntı var ama çözümünü bulamıyorum o kadar doluyumki biri dokunsa ağlıyacak cinsten ülkemin halini düşünüyorum gözlerim doluyor hayatımı düşünüyorum gözlerim doluyor ölmek bile zor geliyor istemiyorum hiç kimse aramasın hiç kimse beni görmesin istiyorum neden böyle ? ilaç filan tavsiyeniz varmı bi kaç haftadır böyleyim..
-----------------------------İstiyorsan pm at mailini ...
-
öss sıkıntısı olabilir..öss girdiğimde banada böyle olmuştu ):
-
bende aynı durumdayım :/
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------Şakası bile kötü.
Hocam bu ruh hali zaman zaman hepimizde oluyor, genelde amaçsızlık, umutsuzluk gibi sebeplerden. Kendine bir amaç belirleyip onunla meşgul olmanı ve ülke durumuna da seyirci kalmak yerine birşeyler yapmaya çalışmanı tavsiye ederim.
-
Reloxol, rixper ilaçları iyi eder seni.
-
Varg bunu yazdı:
Şu arkadaşın dediğni düşünüosan eğer gerçekten problem war demektir hocam ama çüs a.q gibi bi cümle sarfettiysen normalsin korkma geçerEdit:Varg hocam tmm dediğin bi öneri olabilir saygı duyuyorum ama kınıyorum seni
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------*Sevdiğin kızdan darbe yemiş olabilirsin.
*Toplumdan dışlanmış olabilirsin.
*Bilinçaltında yaşadığın travmaları düştüştürecek şeyler olmuş olabilir.
*İnancın varsa inancını kaybetmiş olabilirsin...bunu ancak sen bilebilirsin :)
-
özellikle böyle bi donukluk var boş boş dalıyorum hiç konuşmuyorum ağzımı bıçak açmıyor..
-
İnsan hayatında bu tür boşluklar isteksizlikler olabilir, ve olmalıdır.Bu boşlukların sayesinde hayata daha sıkı sarılırız ve daha kaliteli yaşarız.Sorun bu durumun çok uzun sürmesi.İnsan zaten boşluklarda yaşar.Yaşadığımız yerleri oluşturan dört duvar, kolon, kiriş değil aralarındaki boşluklardır.Müzikte iki nota arasındaki boşlukla bir armoni yakalarız.Yoksa müzik değil gürültü olurdu.Lügat paralamadan söylersek;
Bu iş beyinde biter.İlaçlar yalnızca belirli bir süre seni uyutur.İlla da ilaç diyorsan pasiflora'yı deneyebilirsin.Kendi yolundan çekilmeyi unutma.Sağlıcakla.