folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ruh Halim Neden Böyle Sizce ?

Ruh Halim Neden Böyle Sizce ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Okula basliyormusun ? dun bende berbattm. Naptim bilmiyorum bisiler yaptm duzeldim. Biraz iletisim gezip tozma ii geldi.

Muhtemelen tatil donusu okul baslangici vs. birlesince oluyor. Oyle biseydi ki hersey cok guzel ama bi turlu mutluluk hormonu salgilayamiyodum :)) 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    öss var hocam dershane var üzerimde baskı var biyere gitmek biyerde gezmek içimden hiç gelmiyor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    Aynı sorunlar bendede vardı geçen yıl doktora gittim depresyon demişti.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    Aynısını bende yaşadım serbest bırak kendini kabuğuna çekil kimseyi takma bol bol düşün hayatını düşün daha sonra dışarı çık insan gör insanlarla konuş yaşamanın güzelliklerini gör toparlanırsın bende bu yıl öss'ye gircem fakat hiç bi zaman bu sınavı büyük görme senden senin iradenden büyük olamaz bunu unutma çok fazla baskı çok fazla heyecan çok fazla heyecan çok fazla hata yaptırır bu yüzden dikkat et hiç kimse senden değerli olamaz bu yüzden unutma ki hiç bi sınav senin hayatını tehlikeye atamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    aynı sorun bendede var benimki daha farklı hiç iş yapasın gelmiyor işham gelmiyor en basit bir iş için teklif ve randevu almak için telefon açasım bile gelmiyor. durgunluk ve bezginlik var havalardanmıdır nedir ve bu sorun son haftalarda daha çok bilgisayarla işi olanlarda gözükmeye başladı işin espirisi acaba yeni bir tür virüsmü :P dolaşmak çevrede takılmak bile tat vermiyor artık umarım uzun sürmez bu anlamsızlık :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    -----------------------------
    uyuşturucuya alkole başla maneviyatın 0 ın altına inmiş

bu herıf manyak lae dunde bı abimize esrar sat dıyodu  haha :D:D 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    hocam sıkma canını yaşın kac bilmiyorum ergenlik aşamasında ola bilirsin zamanla herşey düzelir

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben yıllardır böyleyim, sen de asosyal şizoidler kervanına katılıyor gibisin, ben çözüm yolu bulamadım henüz, o yüzden birşey öneremiyorum.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    aynısı bendede var ve sürekli oluyor kendime bi amaç güdüp onun için uğraş verdiğimde geçiyor ve yavaşça asosyalliktende kayyorum ne zmana o amaç bitiyor böle oluyorum, şimdide össyi amaç koydum daha onun için uğraş vermeye başlamadığım için böleyim + onun için uğraş vermek bi hayli gözüm de büyüyor ve kazanamama sıkıntısı +yanlızlıkta buna ekleniyor :| Ama eğer başlarsan bi yerden, kendine o işe adapte edersen geciceğine eminim!

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:
    Canım hiçbişey yapmak istemiyor içimde büyük bir sıkıntı var ama çözümünü bulamıyorum o kadar doluyumki biri dokunsa ağlıyacak cinsten ülkemin halini düşünüyorum gözlerim doluyor hayatımı düşünüyorum gözlerim doluyor ölmek bile zor geliyor istemiyorum hiç kimse aramasın hiç kimse beni görmesin istiyorum neden böyle ? ilaç filan tavsiyeniz varmı bi kaç haftadır böyleyim..

İstiyorsan pm at mailini ...

abü bende pm attım...
Toplam Hit: 2979 Toplam Mesaj: 24