folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ruhsata Tabi Olmayan En Etkili Silah.

Ruhsata Tabi Olmayan En Etkili Silah.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

ARMS Marka hem tüfek hemde havalı tabanca .basınçla çalışıyor.200-300 atm arası basınç deposu var.6.35 saçma alıyor 480 m/sn namlu çıkış hızı .yarı otomatik manyak bişey.10 adetlik şarjörü var.domuzu devirir bu.

You set up her pickle which you loved
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    1.Hocam şimdi buna ruhsat gerekmiyormu..
    2.Fiyatı nedir

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    havalı silahlar ruhsata tabidir. nerden duyduysan yanlıs duymussun. ayrıca hicbir havalı silahla domuz indiremezsin. hayatında hic domuz kursunu gormedin galiba. 9mm lik tabancaların mermisi kadar cekirdegi var.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    bundan başka ruhsata tabi olmayan kolay bulunur silahlar var mı ?

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

sacma cikisindan sonraki egim yani düsme acisi önemli benim icin. attigini vuracak. 480 mt fena degil. keske 600 filan olsaydi ama iste dedim ya sacma cikisi ivme hizi cok önemli.. ahh bir kanas im olsa..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Kırıkkaleylede domuz iner.... Fil bile öldürürsün... yeterki düzgün yere ateş edeceksin... Kafasına sık beynini deş hayır geliyormu o hayvandan gör.. Kaba etine sıkarsan insanda ölmez... Kurşun zehirlenmesi / kan kaybı harici ölüm gerektirecek bir iç organ zedelenmesi kalp / beyin / karaciğer harici çok düşüktür , Kurşun girer girmez zehirler kanı canlı o yüzden ölür

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Offf SiLaha Bakk Ya! Beni BekLiormuş Gibi Duruor (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    havalı silahla zaten inmezde normal silahla domuz indiremezsin. 2sene oncesine kadar yazları babamla domuz avına giderdik ordan biliyorum. o koca çekirdekli domuz kursunlarıyla bile oldurucu yerleri tutturamazsan inmiyor aşşagı domuz. ama o domuz kursununu normal bir insana sıksan 2ye ayırır adamı. çekirdegi zaten tabanca mermisi kadar birde ustune atesledikten sonra ay cicegi gibi acılıyor oluyor avuc kadar.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    Dkn hocam sizin ordaki domuzlar zirhlimidir nedir a.q ne o öyle ya. gergedanmis gibi anlatiyon. amma duymustum domdom kursunlari agir oluyo:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hocam domuz avına gitte gor domuz nasıl oluyor. bizim burada domuz yok malesef biz marmarise giderdik ava. arada kışın kurtkoy taraflarına da giderdik ama orada olmuyor pek fazla. hayvan zaten okuz gibi birsey oyle ciftlik domuzu ile karıstırma. gorsen kacarsın. bazen oluyor hayvan kacmak yerine donup saldırıyor. sıkıyosun domuz kursununu hala kosuyo hayvan inmiyo aşşa. ben 3den fazla kursunla indirdigimiz domuzlar bilirim. kursun dedigimde domuz kursunu oyle normal kursunlar degil. hayvandaki deri+yag tabakası zırh gibi zaten. yani diyecegim oki bi domuz avına git anlarsın ne dedigimi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

DkN bunu yazdı:
    -----------------------------
    havalı silahlar ruhsata tabidir. nerden duyduysan yanlıs duymussun. ayrıca hicbir havalı silahla domuz indiremezsin. hayatında hic domuz kursunu gormedin galiba. 9mm lik tabancaların mermisi kadar cekirdegi var.
    -----------------------------

havalı silahlar russata tabi değildir, havalı tüfekleri istediğin gibi taşıyıp sıkabilirsin, sadece almak için 18 yaş isterler oda fatura için, fakat havalı tabancaların sadece belde taşınması yasaktır, 

Toplam Hit: 29806 Toplam Mesaj: 30