Ruhsata Tabi Olmayan En Etkili Silah.
-
ARMS Marka hem tüfek hemde havalı tabanca .basınçla çalışıyor.200-300 atm arası basınç deposu var.6.35 saçma alıyor 480 m/sn namlu çıkış hızı .yarı otomatik manyak bişey.10 adetlik şarjörü var.domuzu devirir bu.

-
1.Hocam şimdi buna ruhsat gerekmiyormu..
2.Fiyatı nedir -
havalı silahlar ruhsata tabidir. nerden duyduysan yanlıs duymussun. ayrıca hicbir havalı silahla domuz indiremezsin. hayatında hic domuz kursunu gormedin galiba. 9mm lik tabancaların mermisi kadar cekirdegi var.
-
bundan başka ruhsata tabi olmayan kolay bulunur silahlar var mı ?
-
sacma cikisindan sonraki egim yani düsme acisi önemli benim icin. attigini vuracak. 480 mt fena degil. keske 600 filan olsaydi ama iste dedim ya sacma cikisi ivme hizi cok önemli.. ahh bir kanas im olsa..
-
Kırıkkaleylede domuz iner.... Fil bile öldürürsün... yeterki düzgün yere ateş edeceksin... Kafasına sık beynini deş hayır geliyormu o hayvandan gör.. Kaba etine sıkarsan insanda ölmez... Kurşun zehirlenmesi / kan kaybı harici ölüm gerektirecek bir iç organ zedelenmesi kalp / beyin / karaciğer harici çok düşüktür , Kurşun girer girmez zehirler kanı canlı o yüzden ölür
-
Offf SiLaha Bakk Ya! Beni BekLiormuş Gibi Duruor (:
-
havalı silahla zaten inmezde normal silahla domuz indiremezsin. 2sene oncesine kadar yazları babamla domuz avına giderdik ordan biliyorum. o koca çekirdekli domuz kursunlarıyla bile oldurucu yerleri tutturamazsan inmiyor aşşagı domuz. ama o domuz kursununu normal bir insana sıksan 2ye ayırır adamı. çekirdegi zaten tabanca mermisi kadar birde ustune atesledikten sonra ay cicegi gibi acılıyor oluyor avuc kadar.
-
Dkn hocam sizin ordaki domuzlar zirhlimidir nedir a.q ne o öyle ya. gergedanmis gibi anlatiyon. amma duymustum domdom kursunlari agir oluyo:)
-
hocam domuz avına gitte gor domuz nasıl oluyor. bizim burada domuz yok malesef biz marmarise giderdik ava. arada kışın kurtkoy taraflarına da giderdik ama orada olmuyor pek fazla. hayvan zaten okuz gibi birsey oyle ciftlik domuzu ile karıstırma. gorsen kacarsın. bazen oluyor hayvan kacmak yerine donup saldırıyor. sıkıyosun domuz kursununu hala kosuyo hayvan inmiyo aşşa. ben 3den fazla kursunla indirdigimiz domuzlar bilirim. kursun dedigimde domuz kursunu oyle normal kursunlar degil. hayvandaki deri+yag tabakası zırh gibi zaten. yani diyecegim oki bi domuz avına git anlarsın ne dedigimi.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
havalı silahlar ruhsata tabidir. nerden duyduysan yanlıs duymussun. ayrıca hicbir havalı silahla domuz indiremezsin. hayatında hic domuz kursunu gormedin galiba. 9mm lik tabancaların mermisi kadar cekirdegi var.
-----------------------------havalı silahlar russata tabi değildir, havalı tüfekleri istediğin gibi taşıyıp sıkabilirsin, sadece almak için 18 yaş isterler oda fatura için, fakat havalı tabancaların sadece belde taşınması yasaktır,