folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ruhsata Tabi Olmayan En Etkili Silah.

Ruhsata Tabi Olmayan En Etkili Silah.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    havalı silah almak için ruhsata falan gerek yok, ayrıca fotolardaki havalı tüfek bir "Air arms s410 tdr" dir ,silahın .22 (5.5mm) kalibresinin namlu çıkış hızı 970fps yani yaklaşık olarak 290m/sn , 6.35mm liği varmı bilmiyorum ama olsa bile o hızlara ulaşamayacağını düşünüyorum (tabi modifiye edilmeden) , ayrıca domuz konusuna gelirsek ağır bir pelletle bu silah domuzu öldürebilecek güçte (tabiki attığınız yere bağlı)..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi domuz oldurmek icin silaha gerek yok ,Dogo Argentino(Arjantinli Dogo) size yeter :)

http://www.tx-outdoors.com/wild_boar/trophy_rooms/just_hogs_and_dogs/LCDK_Album1/images/mike_jared_EJ_chepe_spotted.jpg

The image “http://www.puppyfind.com/breed/dogo_argentino/l_18y9s0soq1.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. The image “http://www.dogoargentinokennel.com/files/Ultimoandchi.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

havalı tüfeğin en kıralları diana mod 45 gibi modeller bile 280-300 m/sn.yani almanlar bu konuda çok başarılı.bunlar pahalı modeller.ama ucuz olup fazla özelliği olmayan güçlü birşey dediğinizde gamo nun 5.5. mm liği var.saçmaları özel.ve baya iyi

işte size bir domuz havalı tüfekle nasıl devrilir.fikir edinmek için

http://www.youtube.com/watch?v=nVX0y2Pcj_s

You set up her pickle which you loved
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    ayrıca en güçlü havalı silahlar için googleda "evanix r6" ve "air force condom" aratın, muhteşem silahlar fakat tr de yok malesef
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Aaa... Boncuklu tabanca, benimde çocukken vardı böle bi silahım :) Şaka... Harbi güzel bi tüfeğe benziyor ama test etmek lazım tabi...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

arkadaşlar bakın kurusıkı değil ama  havalı silahların taşınması ve bulundurulması konusunda hukuki bir sakıncası olup olmadığını ve bu konudaki hukuki düzenlemeyi birisi bana söyleyebilirmi

ama atmasyon veya kulaktan duyma değil şu şu yasa gereği gibi bilen yazarsaçok sevinirim

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Havalı tüfekler kesinlikle ruhsat istemez 3-4 senedir bnde var.AMa avlanmak yasaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

silahın resmini göremedim ama 6.35 lik tüfekle 480m/sn hız elde etmek döt ister olacağını pek sanmıyorum

domuzu düşürür işine gelince adamalar havalıyla bizon düşüyüror bunların 9mm olanları var kore malı tipi kayık bişi ama süper etkili 

air arms kalitelidir tmam ama bu hıza bu .25 kalibrede biraz zor çıkar 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Havali silahlarla av yasaktır, Ruhsat gerektirmez, kamuya yakın yerlerde atış yasaktır (meskun mahal miydi neydi).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 29804 Toplam Mesaj: 30