Ruhsata Tabi Olmayan En Etkili Silah.
-
havalı silah almak için ruhsata falan gerek yok, ayrıca fotolardaki havalı tüfek bir "Air arms s410 tdr" dir ,silahın .22 (5.5mm) kalibresinin namlu çıkış hızı 970fps yani yaklaşık olarak 290m/sn , 6.35mm liği varmı bilmiyorum ama olsa bile o hızlara ulaşamayacağını düşünüyorum (tabi modifiye edilmeden) , ayrıca domuz konusuna gelirsek ağır bir pelletle bu silah domuzu öldürebilecek güçte (tabiki attığınız yere bağlı)..
-
Abi domuz oldurmek icin silaha gerek yok ,Dogo Argentino(Arjantinli Dogo) size yeter :)

-
havalı tüfeğin en kıralları diana mod 45 gibi modeller bile 280-300 m/sn.yani almanlar bu konuda çok başarılı.bunlar pahalı modeller.ama ucuz olup fazla özelliği olmayan güçlü birşey dediğinizde gamo nun 5.5. mm liği var.saçmaları özel.ve baya iyi
işte size bir domuz havalı tüfekle nasıl devrilir.fikir edinmek için
-
ayrıca en güçlü havalı silahlar için googleda "evanix r6" ve "air force condom" aratın, muhteşem silahlar fakat tr de yok malesef
-
Aaa... Boncuklu tabanca, benimde çocukken vardı böle bi silahım :) Şaka... Harbi güzel bi tüfeğe benziyor ama test etmek lazım tabi...
-
arkadaşlar bakın kurusıkı değil ama havalı silahların taşınması ve bulundurulması konusunda hukuki bir sakıncası olup olmadığını ve bu konudaki hukuki düzenlemeyi birisi bana söyleyebilirmi
ama atmasyon veya kulaktan duyma değil şu şu yasa gereği gibi bilen yazarsaçok sevinirim
-
Havalı tüfekler kesinlikle ruhsat istemez 3-4 senedir bnde var.AMa avlanmak yasaktır.
-
silahın resmini göremedim ama 6.35 lik tüfekle 480m/sn hız elde etmek döt ister olacağını pek sanmıyorum
domuzu düşürür işine gelince adamalar havalıyla bizon düşüyüror bunların 9mm olanları var kore malı tipi kayık bişi ama süper etkili
air arms kalitelidir tmam ama bu hıza bu .25 kalibrede biraz zor çıkar
-
Havali silahlarla av yasaktır, Ruhsat gerektirmez, kamuya yakın yerlerde atış yasaktır (meskun mahal miydi neydi).