folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Rus Bilim Adamları Bir Elementi Bir Başka Elemente Dönüştüren Teknolojiyi Duyurdu



Rus Bilim Adamları Bir Elementi Bir Başka Elemente Dönüştüren Teknolojiyi Duyurdu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    Konu gerçek olsaydı çok büyük sükse yaratır en azından bilindik bilim dergilerinde yer alırdı. Üzerinden 2 ay geçmiş, ortada bir youtube videosu dışında pek bir şey yok.

    Ara sıra ortaya çıkan efsanelerden bir tanesi gibi görünüyor.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    youtube altyazıyı açınca herşey anlaşılıyorda, adam durduğunda ingilizce olarak biri kişi daha açıklama yapar gibi konuşuyor sonra dikkatli dinleyince, o arada inglizce konuşan kişi sanki böyle gizli bi örtgünütün sözcülüğünü yapıyomuş gibi aslında bu olayın ne anlama geldiğini fln anlatıyor, biraz illumantiyi çağrıştırdı bana ama çok net anlayamadım adamın ingilizcesini, çok fazla edebi cümle kuruyor, bana sorucak olursanız, bu videonun cernden çıktığına dahi şüphem var, bana göre deri saçması bi durum, işin iddalı yanı adm nükleer veya yüksek enerjili bi sistem kullanmıyoruz demesi, yoksa kömürden de elmas yapılaildiğnii ilkokuldan beri biliyoruz ztn, yeterki sen paradan bahset erler... neyse ben videonun içeriğinin fake olduğıunu tamamen manipulasyon ve millete sazan.avi yapmak amaçlı oluşturulduğunu hatta rusça demeç veren kişiyie başşka biri kendi metninde olaya uygun kurguyla ses montajı yaptığını düşünüyorum, yüksek ihtimal konuşan kişiler bilim adamı ama açıklama bu şekilde değil, tamamemn manipulasyon, özellklede arada ingilizce bişeyler adam olduğu ve yayınlanan kanalın profil resmine bakara söylüyorum bunu..

     

     

    edit: adamın ismi şu Vladislav Karabanov, medyada sadece çöp çakal yayın siteleri birbirlerinden makaleleri kopyala yapıştır yapmış ciddi bi yayyın kuruluşundan haber yok..

     

    edit2: adamın gerçekden bişeyler bulmuş ama düşündüğümüz kadr büyük bi olay değil, ingilizcesi olan adamın paylaştığı siyeye baksın, http://bt-isotopes.com

    ayrıca şurda eleman biraz olayın içi yüzünü ve neden bu zmn da yapıldığını siyası bağlantısı fln anlatıyor, işin garibi son parağrafada okuyun şok olucaksınız,, http://gizadeathstar.com/2016/07/russians-claim-transmutation/

    EdepsizPenguen tarafından 02/Eyl/16 19:32 tarihinde düzenlenmiştir

    Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    adam yeni teknoji ile yakıt yapabilmekden bahsediyor aslında, ve bu avrupa için bi tehdit gibi bi durumi çünü teknoloji rusların elinde şuan..


    Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2016
    Erkek

    Değerli bir element üretebiliyorsan bunu neden söyleyip o elementi değersizleştiresin Eyy rusya. 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    Herşeyi yapmadıklarını nerden biliyorsunuz? belki yaptılar ve simdi açıklıyorlar. Gizli arastırma , gizli yapılanma olmus olamaz mı? 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ekim/2012
    Erkek

    Rusça bilen birisi kısaca ne demek istediklerini çevirebilir mi? Simultane çeviri de sıkıntı var sanırım.

    Farklı bir şeyden bahsediyor gibiler çünkü dertlerini gerçekten anlatamadılar ki su şişesiyle falan örnek vermeye başladılar..

     

     

    Ratbat tarafından 02/Eyl/16 19:56 tarihinde düzenlenmiştir

    Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozdemyr
    ozdemyr's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek

    @EdepsizPenguen'in verdiği sitedeki (http://bt-isotopes.comvideo sunumda özellikle ilaç endüstrisinden bahsetmişler. Açık yüreklilikle ilk sene yüz milyonlarca dolar kazanabileceklerini belirtmişler. Yatırımcı aradıklarını ve üretimin İsviçre'de yapılmasını umduklarını bile belirtmişler. Bana dümen gibi geldi. Olayın bilimsel tarafını anlayacak kadar kimya bilen varsa bize de açıklasın. 

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mart/2009
    Erkek

    erke dönergecinin rus versiyonu. ciddiye almayın.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek
    Roark bunu yazdı

    Herşeyi yapmadıklarını nerden biliyorsunuz? belki yaptılar ve simdi açıklıyorlar. Gizli arastırma , gizli yapılanma olmus olamaz mı? 

    Hocam bilimsel araştırmalar sadece devlet tekellerinde, büyük şirketlerin kontrolünde olan şeyler değil. Elbette öyle yapanı da var ve çoğunlukta ama bağımsız çalışan kişilerin sayısı da oldukça fazla hatta bu insanlar birleşip kurul vs. oluşturuyorlar. Yani demem o ki alanda b ir gelişme olsa bunu devlet sırrı gibi saklasan bile o alanda çalışan bir başka bağımsız illaki o konuyla ilgili bilgilendirme yapardı ya da mevcut araştırma literatüre girerdi. Tepeden inme ben bunu yaptım olayları çok geçerli değil.

    Kaldı ki araştırma gayet ciddi ve büyük çapta bir şey gibi duruyor. Ben mehdiyim der gibi ortaya atılan, kanıtlanmayan, tekrarlanamayan şeye bilimsel araştırma değil başka bir şey diyorlar.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    Kisa videoda adam acikca nukler enerji vs gini seyler kullanmadan biyokimya ile bu isi gerceklestirebiliyoruz diolar vaktim yok tam izleyemedim izleyeyim cevirir yazarim buraya ama adamlar gayet ciddi ciddi biz bunu yaptik diyolar.


    delimiyim ben?