Rus Hackerlar Türk Ticari Sitelerini Hedef Aldı..
-
Gürcülerin Osetya Hamlesi, domino etkisi ile ilerlemeye devam ediyor..
Kafkaslardaki gerginliğin vurduğu son adres "sanal alem" oldu. Özellikle Amerikan gemilerinin geçişinden sonra Rus hackerları resmen savaş açtı. Rus hackerlar hedef aldıkları Türk ticari sitelerini çökerterek daha şimdiden Türkiye'ye milyonlarca dolar zarar vermiş durumda..
http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=37191&k_A=haberturk
-
yok dahaneler.
-
3. dünya savaşı sanal alemde olacakmış :D
ama rus hackerlardan korkacan aga
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------3. dünya savaşı sanal alemde olacakmış :D
ama rus hackerlardan korkacan aga
-----------------------------katılıyorum adamlar devlet destekli...
-
auzuhaa hadi lan nerde o Türk HEYKIR ları ?? Banka soymayı torjanla falan beceren adamlar nerde..
Şimdi ruslar saldırırsa görcez hepsiniz.Türk hackerlar mı ruslar mı diye bi konu vardı.Orda Türk hackerlar asar, keser, kellerlerini alır diyen adamları görücez :)
Bu işler exploit sitelrinderindeki açıkları googledan aratıp indexlemeye benzemez.Server root ister adamlar bunu yapıyor.Birlik ister güç ister.Türklerin derdi en çok ben deface edeyim.Hoş deface etmeye kalkıp lan hackledim diye bilecek kadar hack bilgileri var ya..
Neyse akşam akşam durduk yere eskilere sinirlenmiyicem.Her zaman söylüyorlar ruslar saldırcak diye bi nane yok.Bakalım...
edit:
yazauhaushdufhuahsdhıflasdnhfipasoiofadsoğjafoj4*9jı4jü9ıafjaf
geberdim lan :D:D
adam kalın sesle diyor "Bu sefer sitelerin görüntülerini değiştirmekle kalmıyor (dediği dalga deface etmek) siteyi tamamen yok ediyor"
kim bilir ne aq..Altı üstü bütün bilgileri siliyor.Yedeği yoksa zaten hiç site açmasın adam.
Türk hacker çıktı sözde :D yazın ortasında karmaskeli gözlüklü yeşil karmaskesi var zuhauhahhaha :D:D
"napmak lazım öncelikle iyi bir datacenterda olması lazım v.s. firewall yazılımlarını hatta donanımlarını kullanmaları lazım."
Lan dangalak serverlarda, güvenlikduvarı vs.. desene :D heykır ya datasentır, fayırwol off of..Gece gece gülmeye malzeme çıktı
Tipe bak dangalağın zuhahahah :D:D:
Biz şimdi kotnrol ediyoruz diyor.Lan denyo benim sitemi napıyorsun nasıl kotnrol etcen hahha şimdilik bakıyorlar ilerdede bakacaklar.
gül gül geberdim bune ya.Rezillik
-
zumsuk sen eskiden böyle değildin ya. yanlış anlama ama mesajların daha bi ağırbaşlıydı. son günlerde böyle mesajlarını çok görmeye başladım
-
aynen bende dikkat ettim ona sehabe
-
Rus hackerlar Türk msn'lerine saldırdı
Rus hackerlar Türkiye dns'lerine saldırdı
Rus hackerlar Türk maillerine virüs yayacak
Rus hackerlar yüzünden yarın saat 00:00 'dan sonra internetiniz kesilecek
Hadi ordan seksi diyesim var bu tür haberlere. "Pıt haber" diye kısaltıyorum. Ve her ne tesadüftür ki, bu tür haberler ya internet gazetelerinde yayınlanıyor ya da normal gazetelerin "yanlızca" internet sayfalarında yayınlanıyor.
-
haberde konuşan heykır bozuntusu c-w doktoray
-
Ahahaha gözlüğüne kurban emmoluuu :D
-
ne diyo bu zamsalak ya. yok firma sahibini etkilermi$, yok milyonlarca dolarmı$.
abi adam yedek almıyosa bile elbet baglı oldugu dc veya host firması haftalık backup alıyodur. ne zararından bahsediyo.
ayrıca bu lamazonların kendilerine gizemli havası vermek icin büründükleri sıfatta gizemliden çok dangalak havası veriyo :D