Rus Hackerlar Türk Ticari Sitelerini Hedef Aldı..
-
hani turk ticaret sitesi uzerinden milyon dolarlik para akisi oluyorda , ruslar bizi milyondolarlik zarar ugratsin.Gotunden haber uyduruyorlar.Ayrica Turk Hacker, Rus hacker mi dover nebu , senin babanmi guclu benim babammi hesabi :D
-
umarım tahribattan bir cevap gelir ruslara ama bide ayyildiz.org var ordakilerde çok başarılı
-
ne ayyildizi haci , arastirin bakalim zamaninda ruslara sopari kim vurmus :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
ne ayyildizi haci , arastirin bakalim zamaninda ruslara sopari kim vurmus :D
-----------------------------tmm o zaman bi daha isteriz :D
-
Sehabe bunu yazdı:
zumsuk sen eskiden böyle değildin ya. yanlış anlama ama mesajların daha bi ağırbaşlıydı. son günlerde böyle mesajlarını çok görmeye başladım
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
zumsuk topun inşaata mı kaçtı olm? ne bu yorumlar lan? :| bööle kaldım aha :|-----------------------------
valla böyle videoya böyle yorum yok böyle birşey.Akşam akşam nasıl güldüğümü anltamam.Habercilerin işi gücü yok sanki ne diyim böyle devlet sırrı gibi anlatmışlar.Bu sefer siteleri deface etmekle kalmıyor yok ediyor.Kim bilir ne ?Yok ediyor ddiği ne arkadaş.
Yani aslında kızdım bunu dalga geçerek söyledim.KAr maskesi falan giymiş ya bii git sen rusların bulduğu açıklarla googledan site arayıp perl ile indexini bas snein neyine tvye çıkmak falan.
birde tvlere hacker çıkartıyorlar ya..
edit:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73875
alın nedne böyle yazdığımıda göstereyim.
İŞte Türk heykırları.
-
Rus hackerlar bikaçane sağlam coder var rus türk yokmu diyiceksiniz türkde var haa savaş olayına gelince rusların
botnet ile yaptıgı saldırılarda yanılmıyorsam avrupada bir telekom şirketinin internet iletişimi full kesmişlerdi türktelekomunda kurmuş oldugu spammail sunucunu indirmişlerdi bildim kadarı ile Ruslar Şerefsiz bizim heykırlara gelince onlar hala shell loglarıyla ugraşsın cawinda exploit derlesin sonra gidip sunucularda başkasının exploiti ile root yapsın sonra mass alıp zone-h bukadar siteye bastım desin orada burada :P
-
ya bu cwdir turkhacktir ve dierleri ne ayaklan bunlar tahribata laf atıyorlar...hack sitesi diilmiş dandik bi form sitesiymi,ş diye yok bizi mahvederlarmiş falan..yok ruslara bunlar posta koymuş...ne ayak lan bunlar...
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------Rus hackerlar bikaçane sağlam coder var rus türk yokmu diyiceksiniz türkde var haa savaş olayına gelince rusların
botnet ile yaptıgı saldırılarda yanılmıyorsam avrupada bir telekom şirketinin internet iletişimi full kesmişlerdi türktelekomunda kurmuş oldugu spammail sunucunu indirmişlerdi bildim kadarı ile Ruslar Şerefsiz bizim heykırlara gelince onlar hala shell loglarıyla ugraşsın cawinda exploit derlesin sonra gidip sunucularda başkasının exploiti ile root yapsın sonra mass alıp zone-h bukadar siteye bastım desin orada burada :P
tr de de saglam botnet yapan adamlar var. alex,taki gibi isimler duymu$tum. bilen vardır belki :)
-
Fikret bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------Rus hackerlar bikaçane sağlam coder var rus türk yokmu diyiceksiniz türkde var haa savaş olayına gelince rusların
tr de de saglam botnet yapan adamlar var. alex,taki gibi isimler duymu$tum. bilen vardır belki :)
Türkiyede toplasan 15 tane taş çatlasa 20 tane sağlam adam çıkar hesapla işte :)