Rus İnterneti Ve Bilisimde Ruslar
-
Merhaba.
Oncelikle Ruslarin hackde cok basarili oldugunu bir cok kez duydum (eger yalan degilse).Warcraft ve Counterde de dunya birincileri arasinda Ruslar hep yer aliyor.Peki Ruslar programlamada,grafikde yada akliniza gelecek diger bilisim alanlarinda ne kadar iyiler ? Bildiginiz gibi bilisim dili buyuk oranda Ingilizce.Hintliler fakirlikden kurtulmak icin yani baska ulkelere goc edip is bulmak icin yazilim alaninda cok ilerlediler.
Ruslarin mesela internet siteleri cokluk ve kalite bakimindan Turk internetinden daha fazla midir ? Saglam sirketleri falan midir Amerikalilarin,Almanlarinki gibi ?
Adamlarin video siteleri,arama motorlari falan hep degisik sanki ayri bir dunyaya almislar kendi kendilerini.
Not:Rus diye sadece Rusyayi kastetmiyorum Ukrayna,Belarusya,Litvanya falan gibi Rusca konusan diger ulkeleride kastediyorum.
-
gelsinler cs ye alayının eline veririm. İbineler def oynamıyo ki alayı cfg'li.
-
ruslar çok disiplinli adamlar, böyle kafaları falan bildiğin satır satır çalışıyo sanki.
bilişim için demiyorum tarla kazarken bile bi sistemleri oluyo adamların ondan başarılıdırlar bence
-
kızlar odnoklassiniki.ru da takılıyor, ruscanız varsa takılabilirsiniz.
-
öyle bir genelleme yapmak ne derece doğru olur bilinmez. Rus esnafın siteleri de Holdinglerin siteleride tek başına bir ölçü olmaz ama farklı göstergelerle çok güzel veriler elde edilebilir.
-
Bakalım ne tür yazılar çıkacak merak ediyorum. Takiteyim.
Birde izmir de bugün yerde bir internete hattı kutusu vardı (lögar kapağı gibi) üzerinde superonline yazıyordu. Merak ettim, internet ağını sadece ttnet kurmadı mı yer altına ? super onlin da mı hattı var gömülü ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------gelsinler cs ye alayının eline veririm. İbineler def oynamıyo ki alayı cfg'li.
-----------------------------Dünya Birincileri CFG mi kullanıyor :???
Adamlar Def oynuyor Ses kasıyor borumu adam dünya birincisi
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------gelsinler cs ye alayının eline veririm. İbineler def oynamıyo ki alayı cfg'li.
-----------------------------
Dünya Birincileri CFG mi kullanıyor :???
Yani şimdi gerçekten bilişimde nasıldırlar bilmiyorum yani bilişime katkıları nedir bilmiyorum ama şunu da söylemek istiyorum: Size bilişim denilindiği aklınıza oyun mu geliyor, hack mi geliyor? Yani bilişim bu iki şeyden mi ibaret? Bunları baz alarak rusları bilişim tanrısı ilân etmek abes kaçtı accık. Tahribat'taki hoş olmayan görüntülerden bir tane daha işte...
Bilişim = CS
Ne âla memleket... Buna itafen diyoruz ki evet ruslar bilişim tanrılarıdır. CFG ve DEF de kutsal txt dosyalarıdır.
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------Dünya Birincileri CFG mi kullanıyor :???
-
yandex rusya nın diye biliyorum yoksa ukranya mıydı
-