Rus İnterneti Ve Bilisimde Ruslar
-
Eskiden takıldığım cracker gruplarında en sağlamlar ruslardı. Rusyada hava soğuk olduğundan millet dışarı mı çıkamıyordur nedir bizdek zurna kanalındakinden cok hackerları varda irclerde.
Türkler de baya iyi yanlız en hackci ilk 5 milletten biriyiz fakat kopyacıyızdır.
-
Ruslar eskiden iyidi, iyi olanlar bıraktı zaten işi gücü yeni nesil düzgün adam yok eskisi gibi
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=16
----------------------------- -
scarletbeard bunu yazdı:
-----------------------------
Sovyetin tum cografyasiini az cok bilirim sovyette okuyorum 2006 dan beri gelip gidiyorum ruslar turkiyeden kisilik ahlak karakter gibi seyler haricinde turkiyeden 50 yil ilerde teknoloji sistem kalite vs 1900 lerde elektrikli otobus traleybus kullanan millet yine bu tarihlerde asansor tv radio uzaya cikma vs internet konusundada turkiyede olmayan cok sey var ayrica dunya capinda siteleri oldukca var turkiyeden dun ya capinda hangi site var Ama herseye ragmen turkiyem canim ulkem
-----------------------------ruslar bence ahlaki gecde karakter olarak bizim istanbuldaki insanlardan cok daha iyiler.Aga saat 2 de sokakda bir acil durum olsa bir bayan tek basina bi yere gidemiyor.Ozellikle ara sokaklarda buyuk ihtimal ya birisi tecavuz etmeye kalkar ya onunu keser gasp eder yada en iyi ihtimal birileri laf atar.Bizim millet icince ona buna saldiriyor milletin canina kastediyor orda insanlar icer ictigi yerde en fazla birbirine kufur eder yada arkadas arkadasa alkollu olduklari icin kavga eder 5 dk sonra barisirlar.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------scarletbeard bunu yazdı:
-----------------------------ruslar bence ahlaki gecde karakter olarak bizim istanbuldaki insanlardan cok daha iyiler.Aga saat 2 de sokakda bir acil durum olsa bir bayan tek basina bi yere gidemiyor.Ozellikle ara sokaklarda buyuk ihtimal ya birisi tecavuz etmeye kalkar ya onunu keser gasp eder yada en iyi ihtimal birileri laf atar.Bizim millet icince ona buna saldiriyor milletin canina kastediyor orda insanlar icer ictigi yerde en fazla birbirine kufur eder yada arkadas arkadasa alkollu olduklari icin kavga eder 5 dk sonra barisirlar.
-----------------------------Arkadaş işte ben bunu anlamıyorum.
Olum bunun senelerce cezası var nasıl oluyorda buna yelteniyorlar anlamıyorum.
Bunu yapanın aklı olamaz. Kim göze alır bir kerelik zevk için senelerce yatmayı.
Hapse değil tımarhaneye gitmeli bu insanlar.
-
bende warezde baya iyi diye biliyorum hatta baya da iyiler .. sağlam da arşivleri var..
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------gelsinler cs ye alayının eline veririm. İbineler def oynamıyo ki alayı cfg'li.
-----------------------------Ya hocam o adamlardakı ekıpmanlar sende olsa emın ol sende oyle oynarsın bı kulaklıgı ayrı bı ses kartıyla beraber satılıo 250-300 lira kaldı kı cfg dedıgın sey bı hıle deıl nasl sen oyuna gırerken cl_cmdrate 101 fln yazıosan oda onların ayarları hıle ıle hıc bı alakası yok o adamlar sırf cs ıcın hayatlarından vazgecım bı oyun ugrana 5 kısının ayrı bı evde kalıp 7/24 cs oynayan adamlar.
-
rus yazılımcılar çok iyiler.
mantık süper çalışıyor adamlarda.
her sene haberlerde çıkardı 13 yaşında rus dünya bankalarını para çekiyormuş yıllarla,bizimkiler 13 yaşında gta oynuyor,en iyi ihtimalle ezik siteleri hackliyor şan şöhret peşinde.
onların hackleri zone-h kasmıyor.
-
şöyle bir video izlemiştim acaba onların sistemi bilmiyorum ama çok etkilenmiştim.
http://www.youtube.com/watch?v=i8cqtv6a2uU
-
EmQceR bunu yazdı
şöyle bir video izlemiştim acaba onların sistemi bilmiyorum ama çok etkilenmiştim.
http://www.youtube.com/watch?v=i8cqtv6a2uU
oha ilginc