Rus Votkası Arıyorum.
-
bu kadar meraklısı olduğunu bilsem koliyle ğetirirdim. :)
-
İlk sayfada en üst resimdeki vodkadan Halkalıda satılıyor. 50 lira olduğu için deneme fırsatım olmadı :)
-
parlament votkasi klas sanilir ama guzel degil birde pahalidir burda 8 dolar fiyati.. zelony marka parlamentten daha guzeldir orta fiyat buyuk sisesi 5.5 dolar...en guzeli ruskin standart en pahalisi odur fiyati..12-14 dolar arasi degisiyor en ucuzu putilka var maksat votka olsun diye onunda fiyati orta sise 4 dolar..birtane var aklima gelmiyor ismi ama rus marka deil pahali ama heryerde bulunabilir tadida ruskin ayarinda....benim tavsiye edecegim birtane daha ismini hatirlamiyorum yaklask 20 tane goturdum ist de satmistim cok guzel yumusak tadi var fiyati 7 dolar..
ruskin standart yaklask 30 tane goturdum bir seferde deil ama bir kac seferde baya menun kaldilar icenler..
ayrica black dennils blak label jack denils JB viskiler
-
flagship nasıl bir votka bilgisi olan var mı.
-
qazwer bunu yazdı:
-----------------------------
MUHRIP bunu yazdı:
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------bende yeri gelmişken soriim parliament vodka iyi midir,kaliteli midir?
tipide böle bişi 2.5 LT kendileri.
hiç tavsiye etmem bizde köpek öldüren şarabının yerini rusyada parlament vodkalar tutar 70 ml i türk lirası ile 3 tl yapar.Benim tanıdığım en kral rus vodkası nemirof tur, üstüne tanımam.
burda 3 tlye votka olsa evin yolunu unuturuz.. :)
-----------------------------Burda olsa ev dıye bır kelımeyı hatırlayacağımızı sanmıyorum knkam :D
Aynen lan :) -
rusu buldunda votkası kaldı :D
o rus bu cocugu mutlu eder :D
gibi espırler yapaasım geldı :D
-
vodka içmesini bilene güzel bir içkidir; Genelde bizim ülkemizde kokteyl şeklinde karıştırılarak içilir. En güzeli rusların 100 gr. lık bardaklarında sek içmektir, sanılanın aksine bol meze ile içmek daha makbuldür. İçmeden önce bir parça kuyruk yağı yediğinizde bir 70 cl yi tek başınıza içebilir sadece çakır keyf dolaşırs sarhoş olmazsınız. Meze olarak ekmek,et,rus salatası,haydari ve turşu kullanabilirsiniz.
-
vukuat bunu yazdı:
ruski standar yada kazakhtana vodka ama absolütte iyidir
-----------------------------Hocam rusyada absolut isteyene güldüklerini duydum çünkü orada diğer votkaların yanında cicili bicili süslü bi votka kalıyo :D
-
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Hocam rusyada absolut isteyene güldüklerini duydum çünkü orada diğer votkaların yanında cicili bicili süslü bi votka kalıyo :D
-----------------------------rusyada yaşamış biri olarak sana sebebini açıklıyım absolütün ve bir çok vodkanın onlara göre pahalı olmasıdır bunun sebebi paraları olsa onlarda absolüt yada daha kaliteli vodka içerler onlar genelde en ucuzunu tercih ederler.
-
vukuat bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------rusyada yaşamış biri olarak sana sebebini açıklıyım absolütün ve bir çok vodkanın onlara göre pahalı olmasıdır bunun sebebi paraları olsa onlarda absolüt yada daha kaliteli vodka içerler onlar genelde en ucuzunu tercih ederler.
Aboutluda bilumum diğer votkalarıda içmiş biri olarak beni 1 2 dublede sarhoş edicek votka arıyorum o yüzden rus votkası çok delici diye duydum.. yoksa keyifle içmek için olsa Haıg marka viskiden birşey içmem meretin yanına acılı ezmede yaprak sramada peynirde iyi gidiyor.. içimide hoş ve yumuşak bir tadı var..