Rus Votkası Arıyorum.
-
hocam bazen abim cozuo rus veya ukraynadan gelen gemilerin acentaligni yaptigi icin suan elimde bi tane nemiroff war bilen bilir muhtesem bi vodkadir bi arkdas istemisti yarin icin soz wermistim 24 saat sonra acilcak yani kardesim kusura kalma ama aliosan kesinlikle ama kesinlikle nemiroff diorm
asaleti yetio ole bi vodka ya

-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
Hans bunu yazdı:

Güzel votkadır tavsiye ederim.
Bulabilirmisin Hoca ? ücreti mukabilinde..
-----------------------------Evde aynısından 1 tane var rusyadan bi arkadaş getirdi.
-
ruslar icin absolit pahali olmasindan degil.. hoslarina gitmiyor iceni hic gormedim votkaya alismislar alismis kudurmustan beter olur misali babadan ogula gecmis..sabah ise gidicem sabah saat 7 -27 zangir zangir titriyorum lan bi dur afyonun patlasin adam gomlekle montla metro onunde votkayi kafasina dikiyor neron saniyor kendini..onlar icin pahali ucuz fark etmez kafayi bulacak bisey olsunda ne pok olursa olsun..
bu aksam baktim en pahalisi ruskin standart baska bi cesidi 24 dolar birde imparatorskaya standar oda 19 dolara varmis.. MUHRIP hocam getiricem ic kafayi bulamazsan haber et gelem bi kafa cakam sana :)))
en sevdigim urettigim kelime..
cocuklari cok sirin olur bazen yolda metroda gorunce severim onlari..
(naber leyn o.cocugu diye)
rus cocugu o rus bu ocugu arada pek bi fark yok:)))
-
COURAGE_x bunu yazdı:
ruslar icin absolit pahali olmasindan degil.. hoslarina gitmiyor iceni hic gormedim votkaya alismislar alismis kudurmustan beter olur misali babadan ogula gecmis..sabah ise gidicem sabah saat 7 -27 zangir zangir titriyorum lan bi dur afyonun patlasin adam gomlekle montla metro onunde votkayi kafasina dikiyor neron saniyor kendini..onlar icin pahali ucuz fark etmez kafayi bulacak bisey olsunda ne pok olursa olsun..
bu aksam baktim en pahalisi ruskin standart baska bi cesidi 24 dolar birde imparatorskaya standar oda 19 dolara varmis.. MUHRIP hocam getiricem ic kafayi bulamazsan haber et gelem bi kafa cakam sana :)))
en sevdigim urettigim kelime..
cocuklari cok sirin olur bazen yolda metroda gorunce severim onlari..
(naber leyn o.cocugu diye)
rus cocugu o rus bu ocugu arada pek bi fark yok:)))
Yok Hocam kafayı buluruz onla :) Votkayı en az ruslar kdar seviyorum sabah uykudan uyanıncada içerim gece yatarkende :) En kötüsü bir gecede 70 lik tekel votkayı tek başıma içtğim zmandı içinden 2 duble aldılar kalanını sek içtim ki wc nin kpaısından geçemiyordum :))