Rusca Bilen Müridler Yardım Lazım
-
Ìèíèìàëüíîå êîëè÷åñòâî ïîñòîâ äëÿ èçìåíåíèÿ êàğìû äğóãèì : Ìèíèìàëüíîå óğîâåíü äëÿ èçìåíåíèÿ êàğìû äğóãèì : bana bunların türkçesi lazım arkadaşlar ?
-
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
www.rusgelin.net'teki bi kız buldun kızda bunları mı söledi sana:D:D
asdsadsadsaddsa:PPPPP
:D:D yok hajım siteme rusca bi eklenti kurdum ayar panelinde yazıyor bunlar -
http://www.google.com/translate_t
Rusça'dan İngilizce'ye çeviride bayağı başarılı.Artık İngilizce'den Türkçeye'de çevirirsin herhalde -
FireX bunu yazdı:
http://www.google.com/translate_t
Rusça'dan İngilizce'ye çeviride bayağı başarılı.Artık İngilizce'den Türkçeye'de çevirirsin herhalde
yok hajım olmadı zaten betaymıs yazdıgım rusca kelimeyi bana tekrar rusca olarak veriyor bi kelime tek cevirmiş arasından :D -
bu site biraz daha adam akıllı cevirdi güzel bi site işinize yarar belki
-
ben turizmciyim biliyorum ama o sana yetmez + zaten yazı olarak bilmiyorum okurum ama anlıyamam
-
anaconda bunu yazdı:
ben turizmciyim biliyorum ama o sana yetmez + zaten yazı olarak bilmiyorum okurum ama anlıyamam
-----------------------------okuyupda anlayan adam istiyoruz burdan yetkililere sesleniyorum okuyupda anlayan mürid istiyorum :)
-
bi kız arkadaşım var ona sorarım ama akşamı beklemen lazım şuan nette değil =)
-
kanser bunu yazdı:
-----------------------------Ìèíèìàëüíîå êîëè÷åñòâî ïîñòîâ äëÿ èçìåíåíèÿ êàğìû äğóãèì : Ìèíèìàëüíîå óğîâåíü äëÿ èçìåíåíèÿ êàğìû äğóãèì : bana bunların türkçesi lazım arkadaşlar ?
abi zaten şu verilenden birşey anlamazsınız euheuuehe :D -
zumsuk bunu yazdı:
kanser bunu yazdı:
-----------------------------Ìèíèìàëüíîå êîëè÷åñòâî ïîñòîâ äëÿ èçìåíåíèÿ êàğìû äğóãèì : Ìèíèìàëüíîå óğîâåíü äëÿ èçìåíåíèÿ êàğìû äğóãèì : bana bunların türkçesi lazım arkadaşlar ?
abi zaten şu verilenden birşey anlamazsınız euheuuehe :D
dogru işte biz bişey anlamıyoruz rusca bilenancak anlar :D
Toplam Hit: 2360 Toplam Mesaj: 19