Rusca Ogrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

bugra sende sagol :D internet şimdi yavaşladı linkleri indirmeye başladğm için sık kullanılanlara ekliorm hemen :)

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

rosettanın torrent olanınıda buldum. torrentçiler varsa indirilebilir. ben sömürüyorum şu anda

http://thepiratebay.org/torrent/4333413/Rosetta_Stone_Lang_System_Ultimate_Disk_v2

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı dil dile değmeden dil öğrenilmez :)

evet o yuzden rusca cok rahat ogrenmen lazım:)

Zamanı durduramazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

halogen bunu yazdı:

rosettanın torrent olanınıda buldum. torrentçiler varsa indirilebilir. ben sömürüyorum şu anda

http://thepiratebay.org/torrent/4333413/Rosetta_Stone_Lang_System_Ultimate_Disk_v2

hocam indirdikten sonra haber verirmisin indirdiğin programın dilide türkçemi. yani ortada tek bi program var her dille çalışıyormu yoksa her dil için ayrı bi programmı var onu merak ediyorum. misal ingilizceyi türkçe öğrenmek, ingilizceyi almanca öğrenmek gb.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

halogen bunu yazdı:

hocam indirdikten sonra haber verirmisin indirdiğin programın dilide türkçemi. yani ortada tek bi program var her dille çalışıyormu yoksa her dil için ayrı bi programmı var onu merak ediyorum. misal ingilizceyi türkçe öğrenmek, ingilizceyi almanca öğrenmek gb.

indiğinde haber veririm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

tüm dillerin devası www.livemocha.com

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    çizelim yarın indiririz :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

ortak nasıl rusya ya gideceksin . üniversite filan mı yoksa iş güç olayı mı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

istanbul lalelide öğretiyorlar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

raul bunu yazdı:

ortak nasıl rusya ya gideceksin . üniversite filan mı yoksa iş güç olayı mı ?

evet iş için gitmeyi planlıyorum  oyuzden ogrenmek ıstıyorum .

hocam dıl dıle degdırme ısını coktan yaptık onda dert yok ama hala konusamıyorum cocuk gıbı bı kac klıme tekrar edıyorum

gokayortaburun orda herkeze ogretenlerle ısım olmaz onların membagına gidecegım ıcın orda ısım yok hacı parayı bastıktan sonra sen ba..n en işe yarar

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 6503 Toplam Mesaj: 38