Rusca Ogrenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Tanıdıgm ruscanın r sını bılmıyordu çalışmak için gıttı rusyaya 2 sene calıstı ogrendı geldı kurs falanda yok nasıl yaptı bılmıyorm

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hocam oraya gıdınce ogrenıyor benım arkdasların hepsı orda ogrendı ama hıc yoktan burda bıraz alıstırma yapalım dıye arıyorum bı kac kelıme bıırsek ıletısımkurmak daha kolay olur.

zaten bıldıgınz gıbı turkler her gıttıgı yere kendı dılleını de tasıyorlarcoguna turkce ogretmıslerdır . :PP

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi

Lazım olabilir çizik atalım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Rosettayı indirdim WIN7 de calısmıyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

yakında kursuna baslıcam çizik :/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

rusça pek kolay bir dil değil. öyle eğitim cdleri videolu anlatımla olmaz onlarla anca pekiştirirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

olmaz kardesim olmaz bosuna ben orda rusca ogrenicem die kendini kasma git rusyaya adam gibi bi dil okuluna yazıl orda universitelerin hazırlık sınıfları var yabancılar için 1 sene hergun bir fiil okula git pratik yap ama bunları yapmadan once turkceyi tam anlamıyla ogren cunku sana cok lazım olucak baslarda daha sonra baslarsın konusmaya rusca ama hemen bekleme cunku turkce ruscaya gore daha yumusak aksanı olan bir dil 1.5 senedir ukraynadayım ama hala sigara alırken marlboro yu solediğimde ilk seferinde coguk ukraynalı anlamıyor cunku dilleri sert bir dil anlatabilmişimdir umarım ama zamanla ogrenirsin bakma turkiyede otellerde calısan garsonların barmenlerin ruscasına onlarınki sıfır rusca ruscanın r sini bilmiolar ama biliomus gibi davranıolar ya cıldırıorum her neyse kardesim allah sana kolaylık versin dediğim gibi oncelikle kendi anadilini ogren sen turkiyede daha sonra rusyaya git 1 sene 2000$ okulların hazırlık sınıfına kaydol orda ogren cunku bu dilin padejleri var nerde ne kullanacagını anlatan bi tablosu var dil yapısı için o sekilde ogrenirsin...

ayrıca bu dil ile turkcenin hiçbir alakası yok bilgin olsun ornek vermemi istersen sole soliyim senden nefretediyorum dersin. ama rusca solemesi seni nefretediyorum dur.

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hacılar ben konuyu tekrar bi hortlatayım

su rosettayı elınde bulunduran bırı varsa bi yer up edebilrmi linklerin hiçbirinde bir şey torrent bile olur verilen linkteki sayfa mahkeme kararıyle egellenmiş

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

ruscada bayan ile erkeğin konuştuğu dil farkılıdır diye yazmıştı birisi forumda.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

50 tane set al dilemedikten sonra olmuyor o isler ben 2 senedir burdayim geldigimde sadece DA kelimesini biliyordum oda hep bulmacada karsima ciktigi icin ruscada evet DA :))

ama simdi sukur iyi kotu akici konusuyorum iyi derecede anliyorum..

dilin kolay tarafi hemen hemen yazildigi gibi okunur ve ingilizce kibi donusu ters anlatimi azdir.. erkege bayana ayri konusulur ornek geliyorum demek 5 farkli anlam vardir.

geliyorum:yuruyerek..arabayla..ucakla.bisikletle...trenle..hepsi ayri soylenir..

ornek aksam nerdeydin erkek icin: vcera ti kuda bil

bayan icin: vcera ti kuda bila

erkek: o geldimi: on prisol

kadin: ana prisla

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 6501 Toplam Mesaj: 38