Rusça Öğrenmek Veya Geliştirmek İsteyenler 50 Derste Rusça Eğitim Seti
-
Peter ve Natalya Norman'ın 50 Derste Rusça adıyla Türkçeye uyarlanan yapıtı. Rusçayı öğrenmeye başlayanlar için bir ders kitabı olduğu kadar, bu dili orta ya da ileri derecede bilenler için de vazgeçilmez bir başvuru kitabıdır.

50 DERSTE RUSÇA
Yazan: Peter & Natalia Norman
Türkçe’ye Uyarlayan: Ataol Behramoğlu
İçindekiler: Kitabın PDF ile DjVu formatları ve derslerin ses dosyaları.https://hotfile.com/dl/177065926/7e20c76/50_Derste_Rusa.rar.html
-
Indiriyorum :) Bu arada istersen paylaşımlarını tek başlıkla topla, blackglove paylaşımları diye ^_^ Yeni şeyler koydukça oraya ekleyip uplarsın konunu.
-
SpArK bunu yazdı
Indiriyorum :) Bu arada istersen paylaşımlarını tek başlıkla topla, blackglove paylaşımları diye ^_^ Yeni şeyler koydukça oraya ekleyip uplarsın konunu.
he yönetim bişey demezsin sonra
-
Hocam Teşekkür ederim, Faydalanabileceğim Bir Veri.. İndiriyorum Sayende.
-
rica ederim değerli müridler maksat işiniz görülsün
-
blackglove bunu yazdıSpArK bunu yazdı
Benim aklımda da böyle ayrı ayrı başlıklarla açınca modlar tek başlık altında toplanmasını rica ediyor diye hatırlıyorum paylaşım yapan arkadaşlardan. Neyse bana söz düşmez zaten, bir sorun olursa modlar iletişime geçiyor zaten :) Eyvallah zaman yönetimi ve bunun için, makbule geçti.
-
SpArK bunu yazdıblackglove bunu yazdıSpArK bunu yazdı
Benim aklımda da böyle ayrı ayrı başlıklarla açınca modlar tek başlık altında toplanmasını rica ediyor diye hatırlıyorum paylaşım yapan arkadaşlardan. Neyse bana söz düşmez zaten, bir sorun olursa modlar iletişime geçiyor zaten :) Eyvallah zaman yönetimi ve bunun için, makbule geçti.
rica ederim kardeşim inşallah devamıda gelecek
-
böyle şeylerle ne kadar öğrenebiliriz rusçayı? sanıyorum avrupa dillerine göre daha zor değil mi?
-
eyvallah kardeşim bende yeni bir dile başlyım diyordum ingilice ve hollandacadan sonra rusca veya fransızca diyodumki karşıma sen ve konun çıktı :D
-
Prometheus bunu yazdı
böyle şeylerle ne kadar öğrenebiliriz rusçayı? sanıyorum avrupa dillerine göre daha zor değil mi?
bi bok öğrenilmez :D
-
rusça öyle çok zorda bi dil değil ..biraz telaffuz problemi ve alışmak zaman alabilir. ama yatkın bi insanın 6 ayda öğrenebileceğini düşünüyorum ..bkz:(alanyadaki otel çalışanları). . set için teşekkürler.