Rusça Öğrenmek Veya Geliştirmek İsteyenler 50 Derste Rusça Eğitim Seti
-
mavitutku bunu yazdı
rusça öyle çok zorda bi dil değil ..biraz telaffuz problemi ve alışmak zaman alabilir. ama yatkın bi insanın 6 ayda öğrenebileceğini düşünüyorum ..bkz:(alanyadaki otel çalışanları). . set için teşekkürler.
Ama Rus Hatunlar Çok Güzel Türkçe Konuşuyorlar.. :)Valla Bizden Daha Güzel Konuştuklarını Düşünüyorum.... Çok Tatlı Konuşuyorlar.
Bense Da=Evet Spassiba=Teşekkürler Biliyorum.
-
telaffuzda bişi yok ama dil zor. akılda tutması falan çok zor. her neyse, almancası varsa talibim.
-
Teşekkürler. Hep öğrenmeyi istiyordum.
-
mavitutku bunu yazdı
rusça öyle çok zorda bi dil değil ..biraz telaffuz problemi ve alışmak zaman alabilir. ama yatkın bi insanın 6 ayda öğrenebileceğini düşünüyorum ..bkz:(alanyadaki otel çalışanları). . set için teşekkürler.
Hazirligi Rusca okuyoruz Ukraynada senin Turkcede goremeyecegin detayli gramer Ruscada var.
O otel calisanlari ` siz buraya ne zaman geldin` yada otelin plajina gelen turiste tasitla gelme fiili kullanarak ne zaman geldin diye soran.Kadina erkek formunda soru soran ne ararsan var.Adamlar sana super konusuyor gibi geliyorlar ama onlarin konustugu Rusca falan degil rastgele bildikleri kelimeleri siralamak.
NOT:Rusca telafuzun en onemsiz ve kolay oldugu dillerden biridir.Konu hakkinda hic bilgin olmadigi burdan belli.
u235 tarafından 23/Eki/12 18:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
böyle şeylerle ne kadar öğrenebiliriz rusçayı? sanıyorum avrupa dillerine göre daha zor değil mi?
bu tarz kaynakları eger duzgun degerlerndırırsen başlangıc asamasını ogrenırsın kursa gıdersen tr de en alt levelden baslamazsın ardındanda o ulkeye dıl kursuna gıdersın ve ogrenırsın zamanla
paylasım guzelmıs ındırıyorum bakayım italyanca ve arapçada gerekıyor bana bu ara
-
"iş yerindeym eve geçince indiricem" rezervidir.
-
sekiz aylık rusca eğitim sertifikası edindik yıllar önce ama şimdi neden se bir kaç kelimeden başka konuşamıyorum bir tekrar iyi gelecek sanırım...