folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Rusça Öğrenmek Veya Geliştirmek İsteyenler 50 Derste Rusça Eğitim Seti

Rusça Öğrenmek Veya Geliştirmek İsteyenler 50 Derste Rusça Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

rusça öyle çok zorda bi dil değil ..biraz telaffuz problemi ve alışmak zaman alabilir. ama yatkın bi insanın 6 ayda öğrenebileceğini düşünüyorum ..bkz:(alanyadaki otel çalışanları). . set için teşekkürler.

Ama Rus Hatunlar Çok Güzel Türkçe Konuşuyorlar.. :)

Valla Bizden Daha Güzel Konuştuklarını Düşünüyorum.... Çok Tatlı Konuşuyorlar.

Bense Da=Evet Spassiba=Teşekkürler Biliyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

telaffuzda bişi yok ama dil zor. akılda tutması falan çok zor. her neyse, almancası varsa talibim.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Teşekkürler. Hep öğrenmeyi istiyordum.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

rusça öyle çok zorda bi dil değil ..biraz telaffuz problemi ve alışmak zaman alabilir. ama yatkın bi insanın 6 ayda öğrenebileceğini düşünüyorum ..bkz:(alanyadaki otel çalışanları). . set için teşekkürler.

Hazirligi Rusca okuyoruz Ukraynada senin Turkcede goremeyecegin detayli gramer Ruscada var.

O otel calisanlari ` siz buraya ne zaman geldin`  yada otelin plajina gelen turiste tasitla gelme fiili kullanarak ne zaman geldin diye soran.Kadina erkek formunda soru soran ne ararsan var.Adamlar sana super konusuyor gibi geliyorlar ama onlarin konustugu Rusca falan degil rastgele bildikleri kelimeleri siralamak.

NOT:Rusca telafuzun en onemsiz ve kolay oldugu dillerden biridir.Konu hakkinda hic bilgin olmadigi burdan belli.

u235 tarafından 23/Eki/12 18:59 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

böyle şeylerle ne kadar öğrenebiliriz rusçayı? sanıyorum avrupa dillerine göre daha zor değil mi?

bu tarz kaynakları eger duzgun degerlerndırırsen başlangıc asamasını ogrenırsın kursa gıdersen tr de en alt levelden baslamazsın ardındanda o ulkeye dıl kursuna gıdersın ve ogrenırsın zamanla 

paylasım guzelmıs ındırıyorum bakayım italyanca ve arapçada gerekıyor bana bu ara

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

"iş yerindeym eve geçince indiricem" rezervidir.

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

sekiz aylık rusca eğitim sertifikası edindik yıllar önce  ama  şimdi neden se   bir kaç kelimeden  başka konuşamıyorum bir tekrar iyi gelecek sanırım...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
Toplam Hit: 4421 Toplam Mesaj: 18