Ruslar İlerliyor
-
haber bu:http://www.ntvmsnbc.com/news/455930.asp
acaba ne olacak bu işin sonu. bikaç gün önce savaş naraları atan cumhurbaşkanı şimdi yardım dileniyor. rusyada gerekeni yapıyor. koca rusyayla baş etmek ne hattine. şimdi barış görüşmeleri falan yapılıyormuş hiç bişi rusyayı engelleyemez. adamlar çatır çatır girdi gürcistana. olan masum halka oldu. bence c.başkanının ülkeden sürülmesi lazım
-
Saakaşvili, “Ama bu barbarca saldırıyı durdurmak için bundan fazlasına ihtiyacımız var” dedi.
ne demek oluyor şimdi bu :l
2 gün önce aslandı şimdi kedi
-
rusya buldu ufak lokmayı tabiki geri kalmıyo :)
abhazlarda gürcülere karşı cepe aldı :)
bi c.baskanı yüzünden halkın basına gelenlere acıyorum.
-
savaşada savaşa sebep olanada savaşı destekleyenede LANET OLSUN.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bazen oyle bır an gelırkı savas kacınılmaz olur ve desteklemek gerekır
-
Rusya aradığı bahaneyi buldu galiba?
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------bazen oyle bır an gelırkı savas kacınılmaz olur ve desteklemek gerekır
Savaşmanın bir adabı ve bir nedeni olmalı bence. Vatan, Millet Adına Savaşmak icab ederse Savaşırız. ama Cıkarlar ve menfaatler üzerine yapılan savaşları kınıyorum kınadıgım kadarda lanetliyorum. -

niye kalkıştın savaşa insanların ölümüne sebeb oldun. koca rusyaya kafa tutulurmu. ahan ruslar banane diyor ateşkes yapmam diyor. hazar petrolleride ruslara kalır şimdi. masum insanlar öldürülecek. ülke bölünecek. kafkasya rusların hakimiyeti altına girecek şimdi fitili ne diye ateşledin! (amerikanın köleliği bunu mu yaptırdı) orda yaşayan Türk köyleride var.
kendi güvenliği bile yok.
-
zaten top kılıklı bıseye benzıyo
-
amk dangalakça bişi bi kişi yüzünden bütün ülke göt oluyor...
-
saakaşvili süt dökmüş kediye döndü :)
Rusya ülkesini yerle bir edecek...Rusya Gürcistanı kapısında köle edecek.osetya ve abhazya'nın bağımsızlıklarını kabul edecek Gürcistan.kendi kaşındı.
kabul etmezse Rusya ilerler...ilerler...ilerler :) petrole konar herşeye konar...