Ruslar İlerliyor
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Devletler arası ilişkilerde duygusallığa yer yok!
Bu savaş için de bir tarafta olmamıza gerek yok, zaten olmuyoruz da...
Olay başka yerlere dahi sıçrarsa yine tarafsız kalınması gerektiğini düşünüyorum ama bizi taraf tutmaya zorlayacaklarını hissediyorum
-----------------------------
aynen bunları yazacaktım.çok haklısın..memleket savasla en aşağı 50-60 yıl geri gider kanımca.hiç gerek yok.
devlet erkanı sagduyulu davransa bari.
-
hoca arkadaşın dediği doğru zaman eş dost gözetme devri değil çıkar devri. biz o duruma düşsek kimse s*kini kıpırdatmaz bundan emin olun...
gürcistana gelince senin zıçtığın bokun kilosu kaç kuruş derler adama sen kimsinki rusyaya kafa tutuyorsun adamın bir milyon askeri var sende yirmi bin diğerlerini saymıyorum bile bir gürcü askerine elli rus askeri düşüyor :D ancak adamın yerinde ben olsam bende kafa tutardım. sonucta sindirilmektense ölmeyi tercih ederim...
-
kafkas ittifakından bahsediyolar. bilmiyorum olsa neye benzer. en azından türk devletlerini yanımıza çekmemiz bizi garantiye alır
-
Böyle bir şeyi Rusya göze alamaz.Sizin içiniz rahat olsun.Bizim sınırımıza 14 km kala bombalama felan oluyor.Eğer bizim sınırımıza sıçrarsa,bu resmen savaş demektir.
Türkiye Nato üyesi.Yani Nato ya da savaş açılmış demektir.Bunu Rusya göze alamaz.Alırsa,ters döner.3. dünya savaşı biraz daha erken olur.Planların böyle olduğunu pek düşünmüyorum.
-
adam şuan daha çok askeri tatbikat yapıyo :D ee elinde bir sürü geliştirdiği silah fln var bunları bi sahada denemek var bir de savaşta denemek var şuan ikinciyi yapıyo. üçüncü dünya savaşı çok yakındır...
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir şeyi Rusya göze alamaz.Sizin içiniz rahat olsun.Bizim sınırımıza 14 km kala bombalama felan oluyor.Eğer bizim sınırımıza sıçrarsa,bu resmen savaş demektir.
Türkiye Nato üyesi.Yani Nato ya da savaş açılmış demektir.Bunu Rusya göze alamaz.Alırsa,ters döner.3. dünya savaşı biraz daha erken olur.Planların böyle olduğunu pek düşünmüyorum.
----------------------------- -
hayir rusyayla niye savasiyoz ...kafan mi güzel...abdnin verecegi destekte anca sömürmek olur..
Asik mahsuni serif - katil amerika.mp3 arattir bi dinle!!
onca senedir ne destegini aldikta simdiden sonra destek bekliyecez..acirim acirimda ..o garibim halka ..acirim bastaki herifin sözü yüzünden 1000lerce masum...talan edilecek..:( neyse uzatmiyim su sicak bombalama olaylari yakinda biter bi ateskes imzalanir heralde.
-
Ya Zaten amacına ulaşacaktı Türkiye ABD yardım ediyordu (rusyada ermenistana yardım ediyor) Daha elinde bizim 1 ilkdeki cephane kadan cephane varken git sen Rusyaya savaş aç :) aklını s,.kim senin
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------niye kalkıştın savaşa insanların ölümüne sebeb oldun. koca rusyaya kafa tutulurmu. ahan ruslar banane diyor ateşkes yapmam diyor. hazar petrolleride ruslara kalır şimdi. masum insanlar öldürülecek. ülke bölünecek. kafkasya rusların hakimiyeti altına girecek şimdi fitili ne diye ateşledin! (amerikanın köleliği bunu mu yaptırdı) orda yaşayan Türk köyleride var.
kendi güvenliği bile yok.
mayrip hocam bunların herpsi böle ilk önce kafa tutarlar sonra kaçarlar bölebu arada bi mürid haklı bencede
rusya aradığı bahaneyi buldu abd yanlısı cumhurbaşkanını indirmek için
-
Rmk bunu yazdı:
-----------------------------hayir rusyayla niye savasiyoz ...kafan mi güzel...abdnin verecegi destekte anca sömürmek olur..
Asik mahsuni serif - katil amerika.mp3 arattir bi dinle!!
onca senedir ne destegini aldikta simdiden sonra destek bekliyecez..acirim acirimda ..o garibim halka ..acirim bastaki herifin sözü yüzünden 1000lerce masum...talan edilecek..:( neyse uzatmiyim su sicak bombalama olaylari yakinda biter bi ateskes imzalanir heralde.
pek sanmıyorum rusyada bunu bekl,iyodu çünkü çoktandır