Ruslar İlerliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------

Devletler arası ilişkilerde duygusallığa yer yok! 

Bu savaş için de bir tarafta olmamıza gerek yok, zaten olmuyoruz da...  

Olay başka yerlere dahi sıçrarsa yine tarafsız kalınması gerektiğini düşünüyorum ama bizi taraf tutmaya zorlayacaklarını hissediyorum

aynen bunları yazacaktım.çok haklısın..

memleket savasla en aşağı 50-60 yıl geri gider kanımca.hiç gerek yok.

devlet erkanı sagduyulu davransa bari.

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hoca arkadaşın dediği doğru zaman eş dost gözetme devri değil çıkar devri. biz o duruma düşsek kimse s*kini kıpırdatmaz bundan emin olun...

gürcistana gelince senin zıçtığın bokun kilosu kaç kuruş derler adama sen kimsinki rusyaya kafa tutuyorsun adamın bir milyon askeri var sende yirmi bin diğerlerini saymıyorum bile bir gürcü askerine elli rus askeri düşüyor :D ancak adamın yerinde ben olsam bende kafa tutardım. sonucta sindirilmektense ölmeyi tercih ederim...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    kafkas ittifakından bahsediyolar. bilmiyorum olsa neye benzer. en azından türk devletlerini yanımıza çekmemiz bizi garantiye alır

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Böyle bir şeyi Rusya göze alamaz.Sizin içiniz rahat olsun.Bizim sınırımıza 14 km kala bombalama felan oluyor.Eğer bizim sınırımıza sıçrarsa,bu resmen savaş demektir.

Türkiye Nato üyesi.Yani Nato ya da savaş açılmış demektir.Bunu Rusya göze alamaz.Alırsa,ters döner.3. dünya savaşı biraz daha erken olur.Planların böyle olduğunu pek düşünmüyorum.

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    adam şuan daha çok askeri tatbikat yapıyo :D ee elinde bir sürü geliştirdiği silah fln var bunları bi sahada denemek var bir de savaşta denemek var şuan ikinciyi yapıyo. üçüncü dünya savaşı çok yakındır...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

spyrex bunu yazdı:

Böyle bir şeyi Rusya göze alamaz.Sizin içiniz rahat olsun.Bizim sınırımıza 14 km kala bombalama felan oluyor.Eğer bizim sınırımıza sıçrarsa,bu resmen savaş demektir.

Türkiye Nato üyesi.Yani Nato ya da savaş açılmış demektir.Bunu Rusya göze alamaz.Alırsa,ters döner.3. dünya savaşı biraz daha erken olur.Planların böyle olduğunu pek düşünmüyorum.

rusya bizi bombalamaktan çok bize destek abdden korkar. tek garantimiz abd bence. birebir rusyayla savaşırsak işimiz baya zor.

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

hayir rusyayla niye savasiyoz ...kafan mi güzel...abdnin verecegi destekte anca sömürmek olur..

Asik mahsuni serif - katil amerika.mp3 arattir bi dinle!!

onca senedir ne destegini aldikta simdiden sonra destek bekliyecez..acirim acirimda ..o garibim halka ..acirim bastaki herifin sözü yüzünden 1000lerce masum...talan edilecek..:( neyse uzatmiyim su sicak bombalama olaylari yakinda biter bi ateskes imzalanir heralde.

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Ya Zaten amacına ulaşacaktı Türkiye ABD yardım ediyordu (rusyada ermenistana yardım ediyor) Daha elinde bizim 1 ilkdeki cephane kadan cephane varken git sen Rusyaya savaş aç :) aklını s,.kim senin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

niye kalkıştın savaşa insanların ölümüne sebeb oldun. koca rusyaya kafa tutulurmu. ahan ruslar banane diyor ateşkes yapmam diyor. hazar petrolleride ruslara kalır şimdi. masum insanlar öldürülecek. ülke bölünecek. kafkasya rusların hakimiyeti altına girecek şimdi fitili ne diye ateşledin! (amerikanın köleliği bunu mu yaptırdı) orda yaşayan Türk köyleride var. 

kendi güvenliği bile yok.

mayrip hocam bunların herpsi böle ilk önce kafa tutarlar sonra kaçarlar böle

bu arada bi mürid haklı bencede

rusya aradığı bahaneyi buldu abd yanlısı cumhurbaşkanını indirmek için

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Rmk bunu yazdı:

hayir rusyayla niye savasiyoz ...kafan mi güzel...abdnin verecegi destekte anca sömürmek olur..

Asik mahsuni serif - katil amerika.mp3 arattir bi dinle!!

onca senedir ne destegini aldikta simdiden sonra destek bekliyecez..acirim acirimda ..o garibim halka ..acirim bastaki herifin sözü yüzünden 1000lerce masum...talan edilecek..:( neyse uzatmiyim su sicak bombalama olaylari yakinda biter bi ateskes imzalanir heralde.

pek sanmıyorum rusyada bunu bekl,iyodu çünkü çoktandır

ebedi devlet
Toplam Hit: 5510 Toplam Mesaj: 42