Russell"İn Çaydanlığı
-
hotboy
eleman hep götü sıkışınca seninle tartışmayacam diyo gitme çocuğun üstüne babasına söyler felan
hahahaha :)
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
KafirImam bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Yok .. :) öLümüne uçan çaydanLık... o bizim tanrımız ... dünya ile mars arasında yaşıyor ve her şeyi o yarattıııı :D
----------
böyle alaycı bir tavır kullandıktan sonra küfür de ederler, başka şeyler de yaparlar,..
-----------------------------İşte sizin gibi düşünen bir insanın Prometheus arkadaşımdan farkı budur...
Koyun önyargıyı . Aynen devam edin
-----------------------------önce adam gibi konuşmayı öğren, sonra gel bu mevzuları tartış, 2 laf ezberlemişsin, geveleyip duruyorsun
-----------------------------hotboy belki beni alakadar etmez ama dini savunanların çoğunda bunu görüyorum.
böyle alaycı bir tavır kullandıktan sonra küfür de ederler, başka şeyler de yaparlar,.. demişin bir kere tartışmanın seviyesini sen bozmuşun varsa bi itirazın sende kendi tezini ortaya sürüp karşındakini ters köşe yapıcaksın yok yapamıyosan tartışmayı düşürüp sonra adam gibi konuşmayı öğren demicen karşındakine.
Bak Protmetheus ne güzel izah ediyor kendi seviyesini bozmadan bildiklerini anlatıyor ve bu esnada karşıdakinin düşüncesinede saygı gösteriyor.Şu şekilde olmayı bi öğrenemediniz..
-
empoze edilmişler hepsi a.q :)
-
Beyniyle düşünmeyen bizden değildir. Hz. Antikky
Körü körüne yaklaşanlara bu lafım haaa -
Scofield bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
KafirImam bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Yok .. :) öLümüne uçan çaydanLık... o bizim tanrımız ... dünya ile mars arasında yaşıyor ve her şeyi o yarattıııı :D
----------
böyle alaycı bir tavır kullandıktan sonra küfür de ederler, başka şeyler de yaparlar,..
-----------------------------İşte sizin gibi düşünen bir insanın Prometheus arkadaşımdan farkı budur...
Koyun önyargıyı . Aynen devam edin
-----------------------------önce adam gibi konuşmayı öğren, sonra gel bu mevzuları tartış, 2 laf ezberlemişsin, geveleyip duruyorsun
-----------------------------hotboy belki beni alakadar etmez ama dini savunanların çoğunda bunu görüyorum.
böyle alaycı bir tavır kullandıktan sonra küfür de ederler, başka şeyler de yaparlar,.. demişin bir kere tartışmanın seviyesini sen bozmuşun varsa bi itirazın sende kendi tezini ortaya sürüp karşındakini ters köşe yapıcaksın yok yapamıyosan tartışmayı düşürüp sonra adam gibi konuşmayı öğren demicen karşındakine.
Bak Protmetheus ne güzel izah ediyor kendi seviyesini bozmadan bildiklerini anlatıyor ve bu esnada karşıdakinin düşüncesinede saygı gösteriyor.Şu şekilde olmayı bi öğrenemediniz..
-----------------------------adam benim kutsalımla çaydanlığı bir görüyor ve sen daha seviyeden mi bahsediyorsun?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------adam benim kutsalımla çaydanlığı bir görüyor ve sen daha seviyeden mi bahsediyorsun?
-----------------------------olabilir hocam, görebilir.
farklı düşünen sayısız kişi var.
çözüm bu değil bence.
benim katılmadığım bir düşünce birilerine zarar vermediği sürece ona saldırmak anlamsız
peygamberimiz sürekli tebliğ ediyor anlatıyor ama hiç o yola gelmeyenler var
en sonunda ayet iniyor "de ki : sizin dininiz size benim dinim bana"
kaldı ki hiç belli olmaz, en büyük müslümanlar da toprağa canlı canlı kızını gömen kişilerden çıkmadı mı?
hem kızdın laf söyledin ne oldu? sen bozuldun, canın sıkıldı. gerek yok ki.
kimse kimseye zarar vermediği sürece şiddete gerek yok.
hiddetini terörüstlere ve sempatizanlarına sakla.