Rusya Gürcistanı Vurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

efrasyap bunu yazdı:
    -----------------------------

patates eder ama  rusyaya  pahalıya  malolacaktır

zira  cecenistan daha  yakın tariihte  rusyaya  büyük zararlar verdi.

katılıyorum

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    Rusyanın a.q. inşallah büyümezde yakınımız savaş olmaz ... Ama Rusya'yı ....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Ha bir de şu açıdan bakabiliriz Gürcistana zırhlı araç + yazılım + topçu/füze bataryası vs satarak bu durumdan kazançlı çıkmamız da mümkün.Rusya Gürcistanı vurmakla kalmaz yönetimini değiştirirse Kafkaslardaki ABD gücü azalacak bu bizim içi iyi,savaş çıkması da Türkiye'nin silah vb ürünleri satışını arttıracağından bu da bizim için güzel,savaş mı çıksa ne :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Tarihe kahramanlıkları savaçılığıyla iz yapmış ırklar vardır , bunlar Türkler , Ruslar , Almanlar , Çinliler , İranlılar en önemlileridir. Bu ırkları yabana atmak saçmalıktır. Ülke bilincine sahiptir bu ırklar. İşgal edilse bile bağımsızlık için kan dökmesini bilirler. Irakta görüldüğü gibi ülkesi zaptedilmiş şekilde dolaşmaz dolaşamazlar.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

AntiOksidan

kafkasyada çıkan savaştan bizim karlı çıkmamız için  uyanık bir yönetim lazım

bu yönetimle biz satsak satsak kefen bezi satarız gibime geliyor

onuda israilden ithal ederrek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    mekan rusyanın mekanı, amerikanın borusu siksen ötmez
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    efrasyap bunu yazdı:

AntiOksidan

kafkasyada çıkan savaştan bizim karlı çıkmamız için  uyanık bir yönetim lazım

bu yönetimle biz satsak satsak kefen bezi satarız gibime geliyor

onuda israilden ithal ederrek

Yoo :)
    Biz İsraile otokar olarak zırhlı araç satıyoruz :),Mısıra Volkan atış kontrol sistemini pazarlıyoruz,fırtına obüsünün alıcıları var,alçak irtifa savunma sistemi olan kaideye monteli stinger sistemi satıyoruz vs vs.Yani chpde olsa akpde ols mhpde olsa bu durumda taleplere hayır demezler ama asıl mevzu talep gelmeden bir alo demektir,bizde bunu yapacak adam yok.Türk savunma sanayii çok gelişti hocam.Bir bunlar değil tıbbi malzemeler,gıda vs. de satılabilir.
    Her durumda karlı çıkabileceğimiz bir durum,kafa kullanılırsa.Tabi olayın şöyle bir yanı da olabilir Rus istihbaratı ABD'nin yakın gelecekte İran'ı vurma niyeti olduğnu düşündüyse ki İsrail 100 uçakla akdenizde tatbikat yaptı ve Iraktaki ABD üslerini kullanma izni aldı,Rusyanın direk İran-ABD mücadelesine el uzatacak gücü olmadığından böyle bir olaya kalkışıp ABD'yi oyalamaya çalışıyor olabilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

AntiOksidan

aga  ben söylediklerini duymuşum ama   ıran ırak  savaşından ne kadar  zararlı  çıktığımızıda biliyorum

ticaret zor  zanaatir  helede  savaş  bölgesinde  çok akılla yapılmalı 

bence bizim ülkede böyle kadrolar ya yok tur  yada başkalrının menfaatine çalışır

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    efrasyap bunu yazdı:

AntiOksidan

aga  ben söylediklerini duymuşum ama   ıran ırak  savaşından ne kadar  zararlı  çıktığımızıda biliyorum

ticaret zor  zanaatir  helede  savaş  bölgesinde  çok akılla yapılmalı 

bence bizim ülkede böyle kadrolar ya yok tur  yada başkalrının menfaatine çalışır

Türkiye kurtuluş savaşından sonraki hiçbir savaştan karlı çıkmadı,2.dünya savaşı diyebiliriz belki uzak durduğu için.
    Mesela ABD hem Irak'ı silahlandırdı hem de el altında İran'ı silahlandırdı o savaşta.Dediğin gibi böle kadrolar yok ama olacak,Osman Pamukoğlu gibi adamlar umarım bir an önce aktif siyasete girerler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Size Üzülerek söylüyorum ki bu sitedekilerin hepsi 3. dünya savaşını Görecek

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 5263 Toplam Mesaj: 40