Rusya Gürcistanı Vurdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    efrasyap bunu yazdı:

AntiOksidan

aga  ben söylediklerini duymuşum ama   ıran ırak  savaşından ne kadar  zararlı  çıktığımızıda biliyorum

ticaret zor  zanaatir  helede  savaş  bölgesinde  çok akılla yapılmalı 

bence bizim ülkede böyle kadrolar ya yok tur  yada başkalrının menfaatine çalışır

Türkiye kurtuluş savaşından sonraki hiçbir savaştan karlı çıkmadı,2.dünya savaşı diyebiliriz belki uzak durduğu için.
    Mesela ABD hem Irak'ı silahlandırdı hem de el altında İran'ı silahlandırdı o savaşta.Dediğin gibi böle kadrolar yok ama olacak,Osman Pamukoğlu gibi adamlar umarım bir an önce aktif siyasete girerler.

hemfikiriz!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Allah beee! Bu üçüncü dünya savaşının başlangıcı olabilir. Durma RUSYA VUUUUR!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Rus sitelerinden birkaç resim buldum.Onları sizinle paylaşmak istiyorum.Bu savaş aslında NATOnun ilermesine bir tepki.Burada ki mesaj Polonya Ukrayna Romanya gibi ülkelere karşı Rusların bir mesajıdır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Off bee harbiden varya bu duyduğum en güzel haberlerden birisi! Rusya Gürcistan'ı vurursa Amerika 'da Rusya'ya kafa tutar. Rusya'yla İran Amerikanın anasını beller. Kafkaslarda savaş çıkar biz ilaç ve silah satmaktan köşeyi döneriz ve iki imparatorlu RUSYA-AMERİKA Yok olur. Hakimiyet Doğuya geçer Avrupa ile doğunun bağlantısı bizi aklımızı kullanırsak BÜYÜK BİR DEVLET OLURUZ BEEE HEYT BEE

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ReDsEa bunu yazdı:
    Off bee harbiden varya bu duyduğum en güzel haberlerden birisi! Rusya Gürcistan'ı vurursa Amerika 'da Rusya'ya kafa tutar. Rusya'yla İran Amerikanın anasını beller. Kafkaslarda savaş çıkar biz ilaç ve silah satmaktan köşeyi döneriz ve iki imparatorlu RUSYA-AMERİKA Yok olur. Hakimiyet Doğuya geçer Avrupa ile doğunun bağlantısı bizi aklımızı kullanırsak BÜYÜK BİR DEVLET OLURUZ BEEE HEYT BEE
    yüz milyarlarca dolar dış borçla mı büyük devlet olucaksın?Mecliste pkklı tutarak mı?ilginç.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Bu da Gürcü askerleri.Ellerindeki amerikan malı m16 lara bakın.Bir önceki mesajda Bkc Marka tüfekli Rus askerleri vardı.Örtülü bir ABD-Rus savaşına şahit olacak gibiyiz.Bu savaş Türkiyenin stratejik önemini bir kere daha ortaya koyacaktır.Ben ermenilerin ne yapacağını çok merak ediyorum.Hiçbir komşuları ile diyalogları yok.Ortada sıkışıp kalmışlar.ermeni diasporası amerikan taraftarı.ülkede önemli bir Rus lobisi var.Aynı zamanda tek dışa açılma kapıları iran.Gürcistan-Türkiye ve Azerbaycan bir blok olarak Kafkasyada hareket ediyorlar.Bakalım bu savaş bizim oluşturduğumuz bloğu nasıl etkileyecek.Rusları karşımıza alabilecekmiyiz.Ben şahsen Ruslar ile işbirliği taraftarıyım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Gürcistan neyine güveniyorsa osetyaya saldırmış ruslar kulağını çeksin biraz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Tahminlerime göre Ekim-Kasım 2008 tarihlerinde, Kuzey ıraktaki seçim sonuçlarından sonra Iraka girebiliriz.Zaten uzun süredir bunun psikolojik altyapısı hazırlanıyor.200.000 den fazla askerimiz sınırda bekliyor.Ve halkımız bunu istiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    biz bu zihniyetle pasapotrla bile giremeyiz ıraka
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    babam gürcistanda çalışıyor a.q tırsmaya başladım :|
Toplam Hit: 4903 Toplam Mesaj: 40