Rusya Gürcistanı Vurdu
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan
aga ben söylediklerini duymuşum ama ıran ırak savaşından ne kadar zararlı çıktığımızıda biliyorum
ticaret zor zanaatir helede savaş bölgesinde çok akılla yapılmalı
bence bizim ülkede böyle kadrolar ya yok tur yada başkalrının menfaatine çalışır
Türkiye kurtuluş savaşından sonraki hiçbir savaştan karlı çıkmadı,2.dünya savaşı diyebiliriz belki uzak durduğu için.
Mesela ABD hem Irak'ı silahlandırdı hem de el altında İran'ı silahlandırdı o savaşta.Dediğin gibi böle kadrolar yok ama olacak,Osman Pamukoğlu gibi adamlar umarım bir an önce aktif siyasete girerler.
hemfikiriz! -
Allah beee! Bu üçüncü dünya savaşının başlangıcı olabilir. Durma RUSYA VUUUUR!
-
Arkadaşlar Rus sitelerinden birkaç resim buldum.Onları sizinle paylaşmak istiyorum.Bu savaş aslında NATOnun ilermesine bir tepki.Burada ki mesaj Polonya Ukrayna Romanya gibi ülkelere karşı Rusların bir mesajıdır.
-
Off bee harbiden varya bu duyduğum en güzel haberlerden birisi! Rusya Gürcistan'ı vurursa Amerika 'da Rusya'ya kafa tutar. Rusya'yla İran Amerikanın anasını beller. Kafkaslarda savaş çıkar biz ilaç ve silah satmaktan köşeyi döneriz ve iki imparatorlu RUSYA-AMERİKA Yok olur. Hakimiyet Doğuya geçer Avrupa ile doğunun bağlantısı bizi aklımızı kullanırsak BÜYÜK BİR DEVLET OLURUZ BEEE HEYT BEE
-
ReDsEa bunu yazdı:
Off bee harbiden varya bu duyduğum en güzel haberlerden birisi! Rusya Gürcistan'ı vurursa Amerika 'da Rusya'ya kafa tutar. Rusya'yla İran Amerikanın anasını beller. Kafkaslarda savaş çıkar biz ilaç ve silah satmaktan köşeyi döneriz ve iki imparatorlu RUSYA-AMERİKA Yok olur. Hakimiyet Doğuya geçer Avrupa ile doğunun bağlantısı bizi aklımızı kullanırsak BÜYÜK BİR DEVLET OLURUZ BEEE HEYT BEE
yüz milyarlarca dolar dış borçla mı büyük devlet olucaksın?Mecliste pkklı tutarak mı?ilginç. -
Bu da Gürcü askerleri.Ellerindeki amerikan malı m16 lara bakın.Bir önceki mesajda Bkc Marka tüfekli Rus askerleri vardı.Örtülü bir ABD-Rus savaşına şahit olacak gibiyiz.Bu savaş Türkiyenin stratejik önemini bir kere daha ortaya koyacaktır.Ben ermenilerin ne yapacağını çok merak ediyorum.Hiçbir komşuları ile diyalogları yok.Ortada sıkışıp kalmışlar.ermeni diasporası amerikan taraftarı.ülkede önemli bir Rus lobisi var.Aynı zamanda tek dışa açılma kapıları iran.Gürcistan-Türkiye ve Azerbaycan bir blok olarak Kafkasyada hareket ediyorlar.Bakalım bu savaş bizim oluşturduğumuz bloğu nasıl etkileyecek.Rusları karşımıza alabilecekmiyiz.Ben şahsen Ruslar ile işbirliği taraftarıyım.
-
Gürcistan neyine güveniyorsa osetyaya saldırmış ruslar kulağını çeksin biraz..
-
Tahminlerime göre Ekim-Kasım 2008 tarihlerinde, Kuzey ıraktaki seçim sonuçlarından sonra Iraka girebiliriz.Zaten uzun süredir bunun psikolojik altyapısı hazırlanıyor.200.000 den fazla askerimiz sınırda bekliyor.Ve halkımız bunu istiyor.
-
biz bu zihniyetle pasapotrla bile giremeyiz ıraka
-
babam gürcistanda çalışıyor a.q tırsmaya başladım :|