Rusya İle Vizeler Kalkıyor
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Konuşuyoruz, orda kızlar erkeklerin peşinden koşuyormuş.Bir kız , bir dönemde tam 36 kişiyle birlikte olmuş.Durum bu.
Bunlar sağlam o**spuymuş, yok abi bu kadar bişi oralarda normalde
-
desene nüfus patlaması olacak :)
-
valla çok güzel olacak :) ne oyle pısırıklaşmıştık ya hiç bi ülkeyle bağlantımız kalmamıştı ki ben bu sene üni de eve çıktım tükiye de gezmediğim yer kalmadı evde ki çocuk yüzünden..kahve içmeye boluya gittiğimizi yemek yemeye kayseriye gittiğimizi işte o iş içinde azerbaycan gittiğimizi bilirim o derece :)) bu yazda sıra rusya da inş. babası anası memur olan herkesin ailecek pasaportu var zaten o yönden bi sıkıtı yok :)
İnş. rusya Türkiye için güzel bi iş pazarı olur.. hyırlısı olsun
-
Bu ve benzeri olaylar, ülkemizin prestijinin arttığının bir kanıtıdır. güzel gelişmeler.
Konunun ilk mesajı olması gerekirken, 4.sayfada ben yazıyom lan. Tü abazattinler :)
-
ya beyler bayanlar ole bi sey yok rus karısı turku ii becerdiğinden sevmez rus kızı hayatı boyunca sexden sonra bir opucuk alamadıgı için ve turk erkeği rus karısını daga tasa goke denize sıgdıramadıgı için karıları seviyor olay bu buda sadece ilgiden kaynaklanıyor bilmem anlatabildimmi ayrıca o eskidenmiş unutmayın suanda turklere karsı okadar buyuk bi on yargı varki akıllara zarar nerden biliosun die sorarsanız alttaki imzam size bunu acıklar bu rusca bi sarkının içerisinde gecen bir sozdur anlamı neden ask neden acı zaten butun yollar yataga....
-
''Ruslarla Türkler arasında bir tek fark vardır. Ruslar, kadınlara asla değer vermez. Türkler, kadınlar için ölür.'' Tilki Andrei
-
Bu konu daha çokhit yapar
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
bizim okuldan iki kız kanadaya gitti; 4 ay kaldı bir dönem.Geldiklerinde baya abazalaşmışlardı ki o tarz bir insan değillerdi.Erkekleri kesiyorlar, erkeklerdne konuşuyorlar falan.Bildiğin erkek abazasının tersi.
Konuşuyoruz, orda kızlar erkeklerin peşinden koşuyormuş.Bir kız , bir dönemde tam 36 kişiyle birlikte olmuş.Durum bu.
Gönder bütün Türk kızlarını rusyaya falan, rus htunları buraya getir, herkes mutlu olsun.Orda laf atan olmaz, ilgisizlikten akılları başlarına gelir, burda biz ve ruslar mutlu oluruz.
Hem rus hatunlarla evlenip, çocuk yaparak güzel bir ırk ortaya çıkartırız..Nası proje ??
-----------------------------hocam çok güzel yazmışsın eline sağlık.
birde, güzel olur ama bizim toplum tek sex açısından düşünmeye devam ederse, geri gelir o vizeler :W
-
beyler şimdi benim yeşil pasaportum var ben sadece uçak biletini alıp höt diye gidebilirmiyim yani rusyaya ek belge ıvır zıvır uğraşmaya gerek yok mu yani ?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
beyler şimdi benim yeşil pasaportum var ben sadece uçak biletini alıp höt diye gidebilirmiyim yani rusyaya ek belge ıvır zıvır uğraşmaya gerek yok mu yani ?
-----------------------------gidersin.
gelirkende bize istediğini getirirsin :d