Rusya İnternetteki Gizli Kimlikleri İfşaya 110 Bin Dolar Ödül Verecek.
-
@Lotus hocam sen futurist bacıya çok mu taktın :D gördüğüm kadarıyla dediğin gibi mevzular mevcut fakat bu kadar yüzüne soylenmez :p
-
Lotus bunu yazdıfuturist bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıfuturist bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ruslar kafaya birşey koyarsa yapar. saldırganı yakalamak için rehineleri öldürebilen bir başkandan bahsediyoruz.
bu iş için para az çok bilememde kesin ödenir gözüyle bakıyorum.
hem az paramı yaklaşık 250 milyar
bu kadar açgözlü olmayın :)
ben 500 tlye yapardım :)
Önce tor a nasıl girilir onu bir öğren de ondan sonra ben sana 1000 tl vereyim yap bunu. Hem de nakit, 5 dakikada hesabında. Sözüm söz.
fazla uçma 1000 tl gider yazık olur:)
ama giremediğimden değil girmek istemediğimden girmiyorum.
rusya gibi bir ülke tırsarken benim ne işim var
Pekii tora girersen ilk iş olarak hangi siteye girersin ? Site adresini istiyorum hadi buraya yaz da görelim :D O siteyi bilmiyorsan tora hiç girmeyi bilmiyorsundur, connecte tıklamayı benim 10 yaşındaki kardeşim de biliyor :D
girdim demiyorum, girmek istemiyorum diyorum.
yani bir dönem araştıryordum sonra hiç iç açıcı gelmedi. yani denemeden bitirdim olayı.
ama çok kafaya takarsam anasını ağlatırım. merakımı kamçılamayın. işim gücüm var oturup şimdi ona çalışmıyım.
çünkü birşeyi araştırınca çok deli araştırıyorum. bu özelliğim hayatımı mahvediyor bazen. 1000 lira sizin olsun.
hep bana soruyorsunuz siz giriyormusunuz girince hagi siteleri geziyorsunuz bakiyim.
Kesinlikle aşağılama amaçlı falan sormuyorum ama sürekli her konuda uzman gibi davranıp pek bir uzmanlık alanınız yok gibi, mesleğiniz nedir?
+6272
Nerdeyse degil, cidden Her konuda bi yorumun var hocam cidden bu derece bilgi birikiminin kaynagı nedir acaba ?
-
tustanbakanadam bunu yazdı
@Lotus hocam sen futurist bacıya çok mu taktın :D gördüğüm kadarıyla dediğin gibi mevzular mevcut fakat bu kadar yüzüne soylenmez :
Yok hocam baştan aşağılama amaçlı söylemiyorum diye girdim konuya zira herkes birşeyde uzman olacak diye bir kaide yok lakin bakıyorum çok konuda insanlarla konu hakkında bilgiliymiş gibi konuşup yanlış yönlendirmesine çok şahit olduğum için söylemeden geçemedim
-
Lotus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
@Lotus hocam sen futurist bacıya çok mu taktın :D gördüğüm kadarıyla dediğin gibi mevzular mevcut fakat bu kadar yüzüne soylenmez :
Yok hocam baştan aşağılama amaçlı söylemiyorum diye girdim konuya zira herkes birşeyde uzman olacak diye bir kaide yok lakin bakıyorum çok konuda insanlarla konu hakkında bilgiliymiş gibi konuşup yanlış yönlendirmesine çok şahit olduğum için söylemeden geçemedim
mesajımı tekrar oku
hatta kapasitene göre birkaç defada okuyabilirsin ne zaman anlarsan :)
ben bilmiyorum diyorum , sen uzman gibi davranıyor demişsin sana daha ne diyebilirim canım kardeşim
-
futurist bunu yazdıLotus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
mesajımı tekrar oku
ben bilmiyorum diyorum , sen uzman gibi davranıyor demişsin sana daha ne diyebilirim canım kardeşim
Benim mesajımdan sonra tustanbakanadam ve notolerance da seninle ilgili böyle bir durum olduğundan bahsetmiş ama benim ve diğer iki arkadaşın kapasiteleri düşük yarın üçümüz bi toplanıp bu konuda müzakere yapıp sana cevap vereceğiz anca öyle erişiriz senin kapasitene
-
Lotus bunu yazdıfuturist bunu yazdıLotus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
mesajımı tekrar oku
Benim mesajımdan sonra tustanbakanadam ve notolerance da seninle ilgili böyle bir durum olduğundan bahsetmiş ama benim ve diğer iki arkadaşın kapasiteleri düşük yarın üçümüz bi toplanıp bu konuda müzakere yapıp sana cevap vereceğiz anca öyle erişiriz senin kapasitene
hocam takma ya her sene çıkıyor bu sekil bi müride her konuda bi yorumla kendisini eksik etmeyen ufak bişi sorunca cevaplamak yerine kendini savunup konu uzatmalar vs .. yıllardır şu forumu takipteyim attığım posttan çok yazıp "lan neyse tartışma çıkarcak bişi yazmaya gerek yok" diye silmişliğim vardır. az önce buraya da kadın kahkaha atmamalı konusuna da yazdım yazdım sildim , neyse reneye selam olsun
piradomim tarafından 30/Tem/14 02:10 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdıLotus bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
mesajımı tekrar oku
Bilmiyosun iyi guzel, biliyomus havasindada degilmissin onada cok guzel. Neden yorum yazma geregi duyuyosun peki bilmedigin bu konuya ve diger tum konulara ?
Cok ciddi soruyorum bunu bak hani satasmak yada asigalamak filan degil amacim. Ruh sagligin yerinde mi ? Yada sanal alemden baska bi hayatin yok mu ?
-
ya beyler bende uzun uzun araştırdım toru efendime söylim baya bilgi edindim ve sonunda girmemeye karar verdim. yararlı yanından çok pis iğrenç yanları olduğu kanısına vardığım için. tüm nette gore içeriğin bol olduğu yazıyo, midem, vicdanım, piskolojim kaldırmaz diye vazgeçtim girmeye çalışmaktan. Normal bence futuristi taşlamanız yersiz olmuş bence bu konuda.
-
piskopatix bunu yazdı
ya beyler bende uzun uzun araştırdım toru efendime söylim baya bilgi edindim ve sonunda girmemeye karar verdim. yararlı yanından çok pis iğrenç yanları olduğu kanısına vardığım için. tüm nette gore içeriğin bol olduğu yazıyo, midem, vicdanım, piskolojim kaldırmaz diye vazgeçtim girmeye çalışmaktan. Normal bence futuristi taşlamanız yersiz olmuş bence bu konuda.
Hocam sadece bu konu için değil. Her konu böyle oluor.
Ben arada can sıkıntısı çok oldu mu dalga amaçlı post atarım ama insan Sezer ciddi miyim değil miyim, veya bilgisayar konularında çok düşük ihtimal de olsa yanlış biliyor olabilirim bişeyleri. Ancak muride her konuda doğru yanlış , çoğu yanlış yorumu var.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bilmiyosun iyi guzel, biliyomus havasindada degilmissin onada cok guzel. Neden yorum yazma geregi duyuyosun peki bilmedigin bu konuya ve diger tum konulara ?
Cok ciddi soruyorum bunu bak hani satasmak yada asigalamak filan degil amacim. Ruh sagligin yerinde mi ? Yada sanal alemden baska bi hayatin yok mu ?
:D
"tam bilmiyorum ama tor çok kötüymüş."
"tam bilmiyorum ama torda nekrofililer sübyancılar cirit atıyormuş."
"tam bilmiyorum ama rusya kafasına koyduğunu yapar"
İşin tekniğini, var oluş amacını, neden ve nasıl sorularını hiçe sayarakta bütün konulara yorum yapma gayesinde hissediyorum kendimi.