folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Rusya İnternetteki Gizli Kimlikleri İfşaya 110 Bin Dolar Ödül Verecek.

Rusya İnternetteki Gizli Kimlikleri İfşaya 110 Bin Dolar Ödül Verecek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Benim anlamadığım: bir ülke düşünün ki internet kullanımının gizliliğini açık açık red ediyor sonrada böyle antin kuntin işlere kalkışıyor. Bunun yerine yasal bir web tarayıcı trojanı oluşturup kullanıcıya özel bir ID tanımlayarak interneti sadece bunun üzerinden sağlayıp sonrada ülke sınırları içerisinde ki her adımı niye denetlemiyor bunlar?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

ruslar kafaya birşey koyarsa yapar. saldırganı yakalamak için rehineleri öldürebilen bir başkandan bahsediyoruz.

bu iş için para az çok bilememde kesin ödenir gözüyle bakıyorum.

hem az paramı yaklaşık 250 milyar

bu kadar açgözlü olmayın :)

ben 500 tlye yapardım :)

Önce tor a nasıl girilir onu bir öğren de ondan sonra ben sana 1000 tl vereyim yap bunu. Hem de nakit, 5 dakikada hesabında. Sözüm söz.

fazla uçma 1000 tl gider yazık olur:)

ama giremediğimden değil girmek istemediğimden girmiyorum.

rusya gibi bir ülke tırsarken benim ne işim var

Pekii tora girersen ilk iş olarak hangi siteye girersin ? Site adresini istiyorum hadi buraya yaz da görelim :D O siteyi bilmiyorsan tora hiç girmeyi bilmiyorsundur, connecte tıklamayı benim 10 yaşındaki kardeşim de biliyor :D

girdim demiyorum,   girmek istemiyorum diyorum.

yani bir dönem araştıryordum sonra hiç iç açıcı gelmedi. yani denemeden bitirdim olayı.

ama çok kafaya takarsam anasını ağlatırım. merakımı kamçılamayın. işim gücüm var oturup şimdi ona çalışmıyım.

çünkü birşeyi araştırınca çok deli araştırıyorum. bu özelliğim hayatımı mahvediyor bazen. 1000 lira sizin olsun.

hep bana soruyorsunuz siz giriyormusunuz girince hagi siteleri geziyorsunuz bakiyim.

edit. Ben hidden wikiye giriyorum. Linkini bulabilirsen 1000 tl de benden :D

DadasAdam tarafından 30/Tem/14 12:40 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Eskiden forum sistemleri çok yaygınken post kasıp rütbe atlamaya çalışanlar vardı bilirsiniz ya. İşte futuristi ablayı ona benzetiyorum. Takma adının altına (post kasan) diye bir yazı yazmak lazım. Hepimizin anasını ağlatır evel Allah.

Reis kusura bakma :D

futurist bunu yazdı

BeyinAdam bunu yazdı

futurist bunu yazdı

Haymatlos bunu yazdı

futurist bunu yazdı

ruslar kafaya birşey koyarsa yapar. saldırganı yakalamak için rehineleri öldürebilen bir başkandan bahsediyoruz.

bu iş için para az çok bilememde kesin ödenir gözüyle bakıyorum.

hem az paramı yaklaşık 250 milyar

bu kadar açgözlü olmayın :)

ben 500 tlye yapardım :)

Önce tor a nasıl girilir onu bir öğren de ondan sonra ben sana 1000 tl vereyim yap bunu. Hem de nakit, 5 dakikada hesabında. Sözüm söz.

fazla uçma 1000 tl gider yazık olur:)

ama giremediğimden değil girmek istemediğimden girmiyorum.

rusya gibi bir ülke tırsarken benim ne işim var

Pekii tora girersen ilk iş olarak hangi siteye girersin ? Site adresini istiyorum hadi buraya yaz da görelim :D O siteyi bilmiyorsan tora hiç girmeyi bilmiyorsundur, connecte tıklamayı benim 10 yaşındaki kardeşim de biliyor :D

girdim demiyorum,   girmek istemiyorum diyorum.

yani bir dönem araştıryordum sonra hiç iç açıcı gelmedi. yani denemeden bitirdim olayı.

ama çok kafaya takarsam anasını ağlatırım. merakımı kamçılamayın. işim gücüm var oturup şimdi ona çalışmıyım.

çünkü birşeyi araştırınca çok deli araştırıyorum. bu özelliğim hayatımı mahvediyor bazen. 1000 lira sizin olsun.

hep bana soruyorsunuz siz giriyormusunuz girince hagi siteleri geziyorsunuz bakiyim.

Abla önce yazdıklarını (kalın puntaladım bak görebilesin diye) bir oku ondan sonra milletin kapasitesiyle ilgili laf yetiştir bence.

Bayramın kutlu olsun reis abla. Bilgisayar başından biraz kalksan iyi olur. Dışarıda hayat var.

DrKill tarafından 30/Tem/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ben birkaç hafta önce onu araştırıyodum zaten.

Fikir verebilecek durumdayım ama 110 bin dolara yazdıramazlar söyleyeceğim şeyi =)

gençligi hatırlatıyor bu genc

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

konuyu mahvetmişsiniz be.

1. sayfadan sonra tamamen bana saldırıyorsunuz.

putin bana değil tora saldırın demiş , yanlış anlamış olmayasınız :)

ben hiçbirinize hakaret etmediğim halde sadece espirisel bir yorum yaptım konu patladı yine.

hepinizin sorularına cevap vermek isterdim ama gereğinden fazla uzatmışsınız. zaten gayet anlaşılır şekilde açıkladım

anlamayanlar için son bir kez yineliyor bu konudaki son mesajım:

Tor a bir dönem merak sardım tam araştırıyordum sonrasında içeriğindeki mevzulardan boşverdim.

bilmiyorum derken tor u değil ,  sitelere girmedim demek istedim.

hem benim her yerde yorumumu gören o konulara zaten girmiş demektir.

yani aynıyız. kimse kendini kandırmasın.

benim bir tanışım Fatmaya kızar Leyla yı haşlardı.

sizdede öyle bir durum seziyorum. kime kızıyorsanız ona gidin.

hem bu kadar bilgiliyseniz tecrübeleriniz paylaşın. anlatın, fikir verinde konu boşa gitmesin.

bilgiyi sınamak istiyorsunuz bari kendi bilginizi masaya koyarak yapın bunu arkadaşlar

futurist tarafından 30/Tem/14 20:12 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

110 bin az 1 milyon koysunlar belki yapar birileri .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

ben hiçbirinize hakaret etmediğim halde sadece espirisel bir yorum yaptım konu patladı yine.

hepinizin sorularına cevap vermek isterdim ama gereğinden fazla uzatmışsınız. zaten gayet anlaşılır şekilde açıkladım

Tor a bir dönem merak sardım tam araştırıyordum sonrasında içeriğindeki mevzulardan boşverdim.

hem bu kadar bilgiliyseniz tecrübeleriniz paylaşın. anlatın, fikir verinde konu boşa gitmesin.

bilgiyi sınamak istiyorsunuz bari kendi bilginizi masaya koyarak yapın bunu arkadaşlar

Abla gene bağlamış." -Benim her konya yazdığım mesajları görüyorsanız sizde okuyorsunuz demektir" "-bir nevi aynıyız" diye. Muhahah :D

Yav he abla he. Haklısın he.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tor çok bozdu bu aralar, önünü alamadık.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

ben onu yapsam, her yaptığım işlem için bana 110 bin dolar verin derim.

kimi istiyonuz? adam başı 110 bin dolar amk :)

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

Abla gene bağlamış." -Benim her konya yazdığım mesajları görüyorsanız sizde okuyorsunuz demektir" "-bir nevi aynıyız" diye. Muhahah :D

Yav he abla he. Haklısın he.

Konuya girip merak edip nedir ne degildir diye bakmayla, konuya girip bos bos biliyomus havasinda yorum yazip ben birinciyim havalarini bir tutmus ablamiz. Devam devam.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 5259 Toplam Mesaj: 41