Rusya İnternetteki Gizli Kimlikleri İfşaya 110 Bin Dolar Ödül Verecek.
-
Benim anlamadığım: bir ülke düşünün ki internet kullanımının gizliliğini açık açık red ediyor sonrada böyle antin kuntin işlere kalkışıyor. Bunun yerine yasal bir web tarayıcı trojanı oluşturup kullanıcıya özel bir ID tanımlayarak interneti sadece bunun üzerinden sağlayıp sonrada ülke sınırları içerisinde ki her adımı niye denetlemiyor bunlar?
-
futurist bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıfuturist bunu yazdıHaymatlos bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ruslar kafaya birşey koyarsa yapar. saldırganı yakalamak için rehineleri öldürebilen bir başkandan bahsediyoruz.
bu iş için para az çok bilememde kesin ödenir gözüyle bakıyorum.
hem az paramı yaklaşık 250 milyar
bu kadar açgözlü olmayın :)
ben 500 tlye yapardım :)
Önce tor a nasıl girilir onu bir öğren de ondan sonra ben sana 1000 tl vereyim yap bunu. Hem de nakit, 5 dakikada hesabında. Sözüm söz.
fazla uçma 1000 tl gider yazık olur:)
ama giremediğimden değil girmek istemediğimden girmiyorum.
rusya gibi bir ülke tırsarken benim ne işim var
Pekii tora girersen ilk iş olarak hangi siteye girersin ? Site adresini istiyorum hadi buraya yaz da görelim :D O siteyi bilmiyorsan tora hiç girmeyi bilmiyorsundur, connecte tıklamayı benim 10 yaşındaki kardeşim de biliyor :D
girdim demiyorum, girmek istemiyorum diyorum.
yani bir dönem araştıryordum sonra hiç iç açıcı gelmedi. yani denemeden bitirdim olayı.
ama çok kafaya takarsam anasını ağlatırım. merakımı kamçılamayın. işim gücüm var oturup şimdi ona çalışmıyım.
çünkü birşeyi araştırınca çok deli araştırıyorum. bu özelliğim hayatımı mahvediyor bazen. 1000 lira sizin olsun.
hep bana soruyorsunuz siz giriyormusunuz girince hagi siteleri geziyorsunuz bakiyim.
edit. Ben hidden wikiye giriyorum. Linkini bulabilirsen 1000 tl de benden :D
DadasAdam tarafından 30/Tem/14 12:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Eskiden forum sistemleri çok yaygınken post kasıp rütbe atlamaya çalışanlar vardı bilirsiniz ya. İşte futuristi ablayı ona benzetiyorum. Takma adının altına (post kasan) diye bir yazı yazmak lazım. Hepimizin anasını ağlatır evel Allah.
Reis kusura bakma :D
futurist bunu yazdı
BeyinAdam bunu yazdı
futurist bunu yazdı
Haymatlos bunu yazdı
futurist bunu yazdı
ruslar kafaya birşey koyarsa yapar. saldırganı yakalamak için rehineleri öldürebilen bir başkandan bahsediyoruz.
bu iş için para az çok bilememde kesin ödenir gözüyle bakıyorum.
hem az paramı yaklaşık 250 milyar
bu kadar açgözlü olmayın :)
ben 500 tlye yapardım :)
Önce tor a nasıl girilir onu bir öğren de ondan sonra ben sana 1000 tl vereyim yap bunu. Hem de nakit, 5 dakikada hesabında. Sözüm söz.
fazla uçma 1000 tl gider yazık olur:)
ama giremediğimden değil girmek istemediğimden girmiyorum.
rusya gibi bir ülke tırsarken benim ne işim var
Pekii tora girersen ilk iş olarak hangi siteye girersin ? Site adresini istiyorum hadi buraya yaz da görelim :D O siteyi bilmiyorsan tora hiç girmeyi bilmiyorsundur, connecte tıklamayı benim 10 yaşındaki kardeşim de biliyor :D
girdim demiyorum, girmek istemiyorum diyorum.
yani bir dönem araştıryordum sonra hiç iç açıcı gelmedi. yani denemeden bitirdim olayı.
ama çok kafaya takarsam anasını ağlatırım. merakımı kamçılamayın. işim gücüm var oturup şimdi ona çalışmıyım.
çünkü birşeyi araştırınca çok deli araştırıyorum. bu özelliğim hayatımı mahvediyor bazen. 1000 lira sizin olsun.
hep bana soruyorsunuz siz giriyormusunuz girince hagi siteleri geziyorsunuz bakiyim.
Abla önce yazdıklarını (kalın puntaladım bak görebilesin diye) bir oku ondan sonra milletin kapasitesiyle ilgili laf yetiştir bence.
Bayramın kutlu olsun reis abla. Bilgisayar başından biraz kalksan iyi olur. Dışarıda hayat var.
DrKill tarafından 30/Tem/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Ben birkaç hafta önce onu araştırıyodum zaten.
Fikir verebilecek durumdayım ama 110 bin dolara yazdıramazlar söyleyeceğim şeyi =)
gençligi hatırlatıyor bu genc
-
konuyu mahvetmişsiniz be.
1. sayfadan sonra tamamen bana saldırıyorsunuz.
putin bana değil tora saldırın demiş , yanlış anlamış olmayasınız :)
ben hiçbirinize hakaret etmediğim halde sadece espirisel bir yorum yaptım konu patladı yine.
hepinizin sorularına cevap vermek isterdim ama gereğinden fazla uzatmışsınız. zaten gayet anlaşılır şekilde açıkladım
anlamayanlar için son bir kez yineliyor bu konudaki son mesajım:
Tor a bir dönem merak sardım tam araştırıyordum sonrasında içeriğindeki mevzulardan boşverdim.
bilmiyorum derken tor u değil , sitelere girmedim demek istedim.
hem benim her yerde yorumumu gören o konulara zaten girmiş demektir.
yani aynıyız. kimse kendini kandırmasın.
benim bir tanışım Fatmaya kızar Leyla yı haşlardı.
sizdede öyle bir durum seziyorum. kime kızıyorsanız ona gidin.
hem bu kadar bilgiliyseniz tecrübeleriniz paylaşın. anlatın, fikir verinde konu boşa gitmesin.
bilgiyi sınamak istiyorsunuz bari kendi bilginizi masaya koyarak yapın bunu arkadaşlar
futurist tarafından 30/Tem/14 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
110 bin az 1 milyon koysunlar belki yapar birileri .
-
futurist bunu yazdı
ben hiçbirinize hakaret etmediğim halde sadece espirisel bir yorum yaptım konu patladı yine.
hepinizin sorularına cevap vermek isterdim ama gereğinden fazla uzatmışsınız. zaten gayet anlaşılır şekilde açıkladım
Tor a bir dönem merak sardım tam araştırıyordum sonrasında içeriğindeki mevzulardan boşverdim.
hem bu kadar bilgiliyseniz tecrübeleriniz paylaşın. anlatın, fikir verinde konu boşa gitmesin.
bilgiyi sınamak istiyorsunuz bari kendi bilginizi masaya koyarak yapın bunu arkadaşlar
Abla gene bağlamış." -Benim her konya yazdığım mesajları görüyorsanız sizde okuyorsunuz demektir" "-bir nevi aynıyız" diye. Muhahah :D
Yav he abla he. Haklısın he.
-
Tor çok bozdu bu aralar, önünü alamadık.
-
ben onu yapsam, her yaptığım işlem için bana 110 bin dolar verin derim.
kimi istiyonuz? adam başı 110 bin dolar amk :)
-
DrKill bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Abla gene bağlamış." -Benim her konya yazdığım mesajları görüyorsanız sizde okuyorsunuz demektir" "-bir nevi aynıyız" diye. Muhahah :D
Yav he abla he. Haklısın he.
Konuya girip merak edip nedir ne degildir diye bakmayla, konuya girip bos bos biliyomus havasinda yorum yazip ben birinciyim havalarini bir tutmus ablamiz. Devam devam.