Rusya Vücutsuz Köpek Deneyi (Eski Kayit)
-
Başımıza taş yağacak.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Bir kaç yumurtar kırmadan omlet yapamazsın,
-----------------------------fight club rulez :D
-
renegadealien bunu yazdı:
Hocam beyni bu şkilde yaşatabilen adam olunu bulur,
genellikle küçük damarları dağlayarak hallediyorlar kan akmamasını...
yapılabilecek birşey gibi duruyo, zamanında bununla ilgili cok fazla deney var,
kafasız tavuk var mesela,
kafaları birbirlerine transfer edilen köpekler var vs vs
Teknoloji ve bilim böyle gelişiyor...
-----------------------------10 - 20 seneye bi bilişim şirketi açıp paranın anuna korsam holy ve sen başta olmak üzere bütün kadroyu böyle yapmak için para yatıracam kelle başı 50 m dolar olsa gene iyi :/
-
ondan sonra nerde ne acık var nereye ne kod gelcek tek tek solerler.:D
-
Kayıtta köpeği tam olarak göstermiyor. İlizyon olabilir. Diğer yandan köpek gibi kompleks bir organizmanın bu kadar basite indirgeneceğini sanmıyorum. Oyuncağa iki dandik kablo takıp çalıştırır gibi büyük damarlardan kan pompalamayla bu işin hallolması saçma. Diğer organların etkisiyle artan azalan kana karışan maddelerin durumu ne olacak? Sonra kılcal damarlar ve sinirlerin etkisi vs vs. Neyse fake...
-
Bu tip deneyler tarihte çoktur. Kafaları değiştilerek yaşatılan maymunlar bile mevcut.
Bu tip konulara meraklı olanlara kadavra adlı kitabı tavsiye ediyorum. Hoş bir anlatımı olan ölümle alakalı konuların olduğu bir kitap.
-
Benim bayaa bi ilgimi çekiyor bu eksi rus deneyleri felan.Tesla ve benzeri şeyler.Bu tür şeyleri paylaşın ya.:D
Yuri :D:D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
Benim bayaa bi ilgimi çekiyor bu eksi rus deneyleri felan.Tesla ve benzeri şeyler.Bu tür şeyleri paylaşın ya.:D
Yuri :D:D
-----------------------------hocam youtube da CIA'in yaptigi beyin kontrolu deneyleri var.. onlari bir arastir.... cok ilginc seyler var...
-
köpeğe yazık lan . o hayvanın hakkını nerde ödeyecekler. işkence resmen hayvana
-
FireX bunu yazdı:
Kayıtta köpeği tam olarak göstermiyor. İlizyon olabilir. Diğer yandan köpek gibi kompleks bir organizmanın bu kadar basite indirgeneceğini sanmıyorum. Oyuncağa iki dandik kablo takıp çalıştırır gibi büyük damarlardan kan pompalamayla bu işin hallolması saçma. Diğer organların etkisiyle artan azalan kana karışan maddelerin durumu ne olacak? Sonra kılcak damarlar ve sinirlerin etkisi vs vs. Neyse fake...
sana katılıyorum.