Rusya Vücutsuz Köpek Deneyi (Eski Kayit)
-
böyle seyleri görünce kendimi mal his ediyorum haşa huzurunuzda .
-
Tüm organlar beyni yaşatmak ve onun emirlerine uymak için çalışır. Eğer gerekli koşullar sağlanırsa o köpek normal bir köpekten 5 kat daha fazla yaşayabilir. İnsanoğlu artık canlı yapma seviyesine yaklaştı. Bkz: Meksika'da kapana yakalanan ve ufo olduğu söylenen yeni bir dna ile oluşturulan Amerikan yaratığı.
-
Mukan bunu yazdı:
-----------------------------
Tüm organlar beyni yaşatmak ve onun emirlerine uymak için çalışır. Eğer gerekli koşullar sağlanırsa o köpek normal bir köpekten 5 kat daha fazla yaşayabilir. İnsanoğlu artık canlı yapma seviyesine yaklaştı. Bkz: Meksika'da kapana yakalanan ve ufo olduğu söylenen yeni bir dna ile oluşturulan Amerikan yaratığı.
-----------------------------mukan bey ; öyle salama hocam hemen meksikadaki ufo bilim adamları en son sincap maymunu iskeleti olduğuna karar vermişleridir .(National Geographic) de bunu ufo olmadığını sincap maymun iskeleti olduğunu yayınlamıstı. kbr
-
Beyler bahsedilen şeyin hayvanı alıp büyümek olduğunu sanmıyorum :)
olay hayvanın kafası kesildikten sonra 2 saat 3 saat yaşatmak bile o aman için büyük bir tecrübe...
bahsedilen bu sanıyorum...
-
bu olayı araştırırken CIA in yaptığı beyin yıkama videosu buldum
bu konuyla alakası yok ama böyle birşey mümkün olabilir mi ?
-
alli bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=Z91bg9BghaE
-----------------------------bilemiyoruz ama ben şundan eminim ve kuvvetle inanıyorum ki şu an bilim ve teknoloji bijim bildiğimizden çok daha ileride
bizden saklanmakta...
-
alli bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=Z91bg9BghaE
-----------------------------mumkun tabi hocam, belirli zamanlarda iskence edilerek bile beyin kontrolu yapilabiliyor, kaldi ki CIA bu pis ise "Project Paper Clip" sayesinde Amerikalilastiran Nazi bilim adamlariyla basladi... cilde Sadece 3 damla sivi damlatilarak 15 dk icinde beyin kontrolu sagliyorlarmis. Ayrica beyindeki deiger bilgileri silmek icin de beyne elektro sok uyguluyorlar ve yeni bilgileri ses ve video kaydiyla beyine ekliyorlar...