folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Rusya‘Da Meteor Yağmuru.Bu Gece Büyük Bir Asteroid Teğet Geçecek

Rusya‘Da Meteor Yağmuru.Bu Gece Büyük Bir Asteroid Teğet Geçecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    DanqerLine bunu yazdı

niye herşey bu rusları buluyor :D karının iyiside bunlarda ne cenabet adamlar

göktaşından konuyu rusun karısına getirebildin yani

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    DanqerLine bunu yazdı

niye herşey bu rusları buluyor :D karının iyiside bunlarda ne cenabet adamlar

göktaşından konuyu rusun karısına getirebildin yani

Hocam Konunun Evrim geçirme olayı Tahribatta Sıkça Rastlanan bir durum.. Bak ve geç politikası uygulamak en iyisidir... Rus Karısı konusunda Onlar çok Güzel ve İyidirler diyebilirim. Türkiyeye getiririlip Kötü İşler uygulatılmaya Zorlanmış olanlar Mevcuttur..

Oda malesef yinede bizim aybımızdır... İş Vaadiyle Buralara Getirttikleri Gurbetçi Rus Kızlarını Fuhuşa Sürükleyen Karaktersizler Malesef var... Tabiki Fuhuş için Türkiyeye Gelen Rus Kadınlarda var.

Güzellikleri Dillere Destandır Rus Kadınların... Onlara Hayranlık besliyorum Sadece.  İsimlerinin Fuhuşla Anılmasıda ayrıca bir diğer aybımızdır... Aile Bağları Çok Güçlüdür bunu Diyebilirim.

ShockMan tarafından 16/Şub/13 11:14 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

geçti mi atlattık mı :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

taş taşı çekiyor.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

bir meteor varki deep impact etkisi yapacak 2029 olmadı 2064 de dünyanın ebesini ağlatacak

Dünya oo zamana kadar onun icabına bakacaktır bence... Tabiki insanlar birbirini Üstünlük saçmalığı ile Yoketmemişse...

ya k.bakma hacı abi şu yorumlarını görünce vallahi intihar edesim geliyor bütün konulara hep aynı hep aynı

Neden Rahatsızmı oldun.?  Tarih boyunca İnsanlarda aynı hep aynı.. Şimdiye kadar neye yaradı yaptıkları, Yıkımdan başka, Neye yaradı.?  Yeri geldimi diyecem Belirtecem Her Fırsattada belirtecem, Kimsenin Kimseden üstün olmadığını.?

ah şu hümanistik kolpalar.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

bir meteor varki deep impact etkisi yapacak 2029 olmadı 2064 de dünyanın ebesini ağlatacak

Dünya oo zamana kadar onun icabına bakacaktır bence... Tabiki insanlar birbirini Üstünlük saçmalığı ile Yoketmemişse...

ya k.bakma hacı abi şu yorumlarını görünce vallahi intihar edesim geliyor bütün konulara hep aynı hep aynı

Neden Rahatsızmı oldun.?  Tarih boyunca İnsanlarda aynı hep aynı.. Şimdiye kadar neye yaradı yaptıkları, Yıkımdan başka, Neye yaradı.?  Yeri geldimi diyecem Belirtecem Her Fırsattada belirtecem, Kimsenin Kimseden üstün olmadığını.?

Hoca Kendine gel, Bana Hümanist kolpa diyebilmen için Kötülüğümü gören biri olmalısın yada Kötülüğümü gören bir Arkadaşının olması gerekiyor..

Yaşam tarzım olarakta kendimle çelişmem... Ya konuştuğunu bil bilerek konuş yada Lütfen postlarıma cevap yazma gereksizliğini göstermeyiver..

İyi amaçla yazmıyorsun malesef.. Konuyu kirletmeyelim.

Hakket neden Hümanist Kolpa oluyorum, Açıklarmısın.? Sana bir zararım dokunmuşmu.?

ShockMan tarafından 16/Şub/13 16:18 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

Türkiyeye düşse tbt den kimler böyle davranır acaba? :)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı

Türkiyeye düşse tbt den kimler böyle davranır acaba? :)

Ben 2.karedeki gibi dışarıya bakmadan pencereyi kapatırım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    blackglove bunu yazdı

Hoca Kendine gel, Bana Hümanist kolpa diyebilmen için Kötülüğümü gören biri olmalısın yada Kötülüğümü gören bir Arkadaşının olması gerekiyor..

Yaşam tarzım olarakta kendimle çelişmem... Ya konuştuğunu bil bilerek konuş yada Lütfen postlarıma cevap yazma gereksizliğini göstermeyiver..

İyi amaçla yazmıyorsun malesef.. Konuyu kirletmeyelim.

Hakket neden Hümanist Kolpa oluyorum, Açıklarmısın.? Sana bir zararım dokunmuşmu.?

ben sana kolpa demedim kimseye öyle deme hakkımda yok zaten. Söylemlerine kolpa dedim bana göre hümanistlik tamamen saçmalıktır hele hele dediğin o ''kimse birbirinden üstünden değildir'' cümlesi. ''ego'' kelimesini araştırırsan yada Sigmund Freud okursan ne dediğimi anlayacaksın.İnsanlar hep duygularının,egolarının esiri olmuştur.Böyle bir durumda zaten eşitlik düşünemezsin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

rusyaya meteor düşmüş

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
Toplam Hit: 10344 Toplam Mesaj: 66