Rusyadan Vodkalarım Gelmedi.
-
gelince bizede yolla :W
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Gelemez arkadaşım bekleme ...
Benim kankim Kıbrıs'da okuyor Absent getircekti sfer bişi 2. kadehde duman oluyon ... bir bardak daha içersen halüsinasyonlar görmeye başlıyosun çok ciddiyim...:)
Nyse hava alanlarından geçiremiyorsun çok zor :s arkadaş anlatıyo çakı bile geçiremiyorsun diyo valizlerin içi makinada en ufak karınca bile olsa gözüküyor diyor o geçiremedi kendisi baya deneyimli ama geçiremedi:s ....
-----------------------------valla abi bana irlandada pucin geldi %80 90 alkol var icinde 4 shot yerdesin filan bırak yurt dısını üretimi bile yasak ama getirdiler cözümü su git baska bir icki sisesi al onun icine bosalt :D:D adam napacak icip bakacakmı ak :D:D
dedigimi yap sokarsın
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
Davos bunu yazdı:
Benim kankim Kıbrıs'da okuyor Absent getircekti sfer bişi 2. kadehde duman oluyon ... bir bardak daha içersen halüsinasyonlar görmeye başlıyosun çok ciddiyim...:)
Nyse hava alanlarından geçiremiyorsun çok zor :s arkadaş anlatıyo çakı bile geçiremiyorsun diyo valizlerin içi makinada en ufak karınca bile olsa gözüküyor diyor o geçiremedi kendisi baya deneyimli ama geçiremedi:s ....
-----------------------------Ankaradan 80 ytl e Absinthe satıyorum (piyasa fiyatı 70cl 132 tl o da bulabilirseniz..) pm den ulaşabilirsiniz.
Orjinal midir çakma mıdır hacu ? Gerçek bildiğimiz Absent mi elindeki ? %70 alkol oranlı olanından, yeşil olanından ? :| Değilse kastırma, yok o ise talibim :| -
isminin yazılı olması gereken yerde mahallesi altında türkiye altında da istanbul yazıyor bence bi hata var bu işte .?
-
Rus Postasına güvenilir mi arkadaş?Ben şahsen güvenmem! En iyisi Rusyaya giden birine sipariş ver, daha sağlam olsun...
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------muhaha alakası yok hocam ben bu kasım kıbrısa gittim geldim kıbrısta 60ytl kutu lu olarak içinde 70lik apsent 1adet şeker ve şekeri eritmen için kendi özel kaşığı bile var
olay şu tr ye yurt dışından içki sokarken ztn söylüyorlar çu kadar parfüm şukadar litre içki sokabilirsiniz
biz 21 şişe rakı soktuk rakı kıbrısta 70lik 11ytl eski şişe 70lik 10 ytl
bunu ben çektim sokaktaki bir marketten
uçakta anlaşıyorsun içki sokmayanlar ile hepsinin eline 2 şer şişe olan poşetleri veriyorsun o kadar
ha atıyorum apsent gibi pahalı içkileri sokacaksın o zaman limitini al 2.5litre diye hatırlıyorum adam başı
gerisini büyük su şişeleri var 1.5lt onun içine koy al sana 4 litre 2 apsent =)
bi şişe de hadi yanındaki bi adama ver daha ne istiosn?
60ytl lik içkiden 70ytl vergi alan ülkeyiz bea rakı tr de 26 kıbrısta 11.50 zkim böle adaleti
-
len dmitri rum ismi değil mi adam seni baştan kazıklamış loo :P dizilerde mizilierde hep dmitri deyince rum çıkıyo olum türkiye de tek gerçek olan dizi kültürü olduğuna göre o dmitri rus değildir :| geçmiş olsun..
-
tarzan bunu yazdı:
len dmitri rum ismi değil mi adam seni baştan kazıklamış loo :P dizilerde mizilierde hep dmitri deyince rum çıkıyo olum türkiye de tek gerçek olan dizi kültürü olduğuna göre o dmitri rus değildir :| geçmiş olsun..
Kazık ne paşam, adam hayrına yolladı. Ufak bi işini gördüm sadece. :D
-
Arkadaşı absent getirecek olan arkadaş. Absent dünyada yasaklanmış bir içkidir. Sebebide içinde kokainin içinde bulunan bir madde yani uyuşturucudur 100 de 80 alcol ihtiva eder ve insanları intihara sürükleyen bir içkidir. arkadaşın o içkiyle havaalanında yakalandıysa direkt içeri alırlar.
-
mchacker bunu yazdı:
Arkadaşı absent getirecek olan arkadaş. Absent dünyada yasaklanmış bir içkidir. Sebebide içinde kokainin içinde bulunan bir madde yani uyuşturucudur 100 de 80 alcol ihtiva eder ve insanları intihara sürükleyen bir içkidir. arkadaşın o içkiyle havaalanında yakalandıysa direkt içeri alırlar.
metroda satılıyor :| 80 liraydı sanırım.