folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Rusyadan Vodkalarım Gelmedi.

Rusyadan Vodkalarım Gelmedi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hyro bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kazık ne paşam, adam hayrına yolladı. Ufak bi işini gördüm sadece. :D

hea onu biliyim de ona göre o zaman senin problemin gümrükle aç resepsiyona çek fırçanı hyro :D dmitri rus mu rum mu diye de sor onlar bilirler içimizde kalmasın ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    boşver vodkayı natasha getirt

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    manyaki bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:

Gelemez arkadaşım bekleme ...
    Benim kankim Kıbrıs'da okuyor Absent getircekti sfer bişi 2. kadehde duman oluyon ... bir bardak daha içersen halüsinasyonlar görmeye başlıyosun çok ciddiyim...:)
    Nyse hava alanlarından geçiremiyorsun çok zor :s arkadaş anlatıyo çakı bile geçiremiyorsun diyo valizlerin içi makinada en ufak karınca bile olsa gözüküyor diyor o geçiremedi kendisi baya deneyimli ama geçiremedi:s ....

Ankaradan 80 ytl e Absinthe satıyorum (piyasa fiyatı 70cl 132 tl o da bulabilirseniz..) pm den ulaşabilirsiniz.

Orjinal midir çakma mıdır hacu ? Gerçek bildiğimiz Absent mi elindeki ? %70 alkol oranlı olanından, yeşil olanından ? :| Değilse kastırma, yok o ise talibim :|

Evet o üstünde amcamızın resmi var :) Kısa zamanda resmini eklerim elimdekilerden çekip. 5 + alımlarda 70 yapabilirim.

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

mchacker bunu yazdı:
    Arkadaşı absent getirecek olan arkadaş. Absent dünyada yasaklanmış bir içkidir. Sebebide içinde kokainin içinde bulunan bir madde yani uyuşturucudur 100 de 80 alcol ihtiva eder ve insanları intihara sürükleyen bir içkidir. arkadaşın o içkiyle havaalanında yakalandıysa direkt içeri alırlar.

apsent dünyada yasaklanmış bir içki olmasına karşın içeriği eroin sentezi gibi aynı şekilde yapılmıştır ancak her hangibi aykırı madde konmamıştır

amerikada yasak oldunu biliyorum sadece ancak türkiye hollanda kuze kıbrıs ta yasak değil marketlerde satılıyor siyahı yeşili

en basitinden bu yaz apsent ürünü tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemiştir, parasını ver sana şimdi karşıkı marketten alayım 130ytl =)

^^  60ytl lik içkinin 20ytl si kâr  içki 40ytl ye mal ediliyor

tr ye girerken gümrük üstüne 60ytl ekliyor

üretim=40ytl

fabrika kari=20ytl (yada daha düşüktü)

tr vergisi=60ytl

marketin koydu kâr=10ytl

=130ytl ye her yerde var 40ytl lik şeyi 130 a içioz varmı böle bişi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

mchacker bunu yazdı:
    Arkadaşı absent getirecek olan arkadaş. Absent dünyada yasaklanmış bir içkidir. Sebebide içinde kokainin içinde bulunan bir madde yani uyuşturucudur 100 de 80 alcol ihtiva eder ve insanları intihara sürükleyen bir içkidir. arkadaşın o içkiyle havaalanında yakalandıysa direkt içeri alırlar.

apsent dünyada yasaklanmış bir içki olmasına karşın içeriği eroin sentezi gibi aynı şekilde yapılmıştır ancak her hangibi aykırı madde konmamıştır

amerikada yasak oldunu biliyorum sadece ancak türkiye hollanda kuze kıbrıs ta yasak değil marketlerde satılıyor siyahı yeşili

en basitinden bu yaz apsent ürünü tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemiştir, parasını ver sana şimdi karşıkı marketten alayım 130ytl =)

^^ 60ytl lik içkinin 20ytl si kâr içki 40ytl ye mal ediliyor

tr ye girerken gümrük üstüne 60ytl ekliyor

üretim=40ytl

fabrika kari=20ytl (yada daha düşüktü)

tr vergisi=60ytl

marketin koydu kâr=10ytl

=130ytl ye her yerde var 40ytl lik şeyi 130 a içioz varmı böle bişi

yok böyle birşey o yüzden 80e satıyorum ben :) Bodrum'dasın sanırım. 2 ay içinde Turgutreis'e geleceğim alacak olursan pm at anlaşalım bu arada 5+ alımlarda 70 yapıyorum.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Carrefour da 95 tl di en son.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sana bakkaldan aldııı ekmek fişini göstermiştir asdklsajflşsajfşjasf xD mauahhahaha :DD

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 4891 Toplam Mesaj: 28