Rusyadan Vodkalarım Gelmedi.
-
hyro bunu yazdı:
-----------------------------
Kazık ne paşam, adam hayrına yolladı. Ufak bi işini gördüm sadece. :D
-----------------------------hea onu biliyim de ona göre o zaman senin problemin gümrükle aç resepsiyona çek fırçanı hyro :D dmitri rus mu rum mu diye de sor onlar bilirler içimizde kalmasın ;)
-
boşver vodkayı natasha getirt
-
MaTRaX bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Gelemez arkadaşım bekleme ...
Benim kankim Kıbrıs'da okuyor Absent getircekti sfer bişi 2. kadehde duman oluyon ... bir bardak daha içersen halüsinasyonlar görmeye başlıyosun çok ciddiyim...:)
Nyse hava alanlarından geçiremiyorsun çok zor :s arkadaş anlatıyo çakı bile geçiremiyorsun diyo valizlerin içi makinada en ufak karınca bile olsa gözüküyor diyor o geçiremedi kendisi baya deneyimli ama geçiremedi:s ....
-----------------------------Ankaradan 80 ytl e Absinthe satıyorum (piyasa fiyatı 70cl 132 tl o da bulabilirseniz..) pm den ulaşabilirsiniz.
Orjinal midir çakma mıdır hacu ? Gerçek bildiğimiz Absent mi elindeki ? %70 alkol oranlı olanından, yeşil olanından ? :| Değilse kastırma, yok o ise talibim :|
-----------------------------Evet o üstünde amcamızın resmi var :) Kısa zamanda resmini eklerim elimdekilerden çekip. 5 + alımlarda 70 yapabilirim.
-
mchacker bunu yazdı:
Arkadaşı absent getirecek olan arkadaş. Absent dünyada yasaklanmış bir içkidir. Sebebide içinde kokainin içinde bulunan bir madde yani uyuşturucudur 100 de 80 alcol ihtiva eder ve insanları intihara sürükleyen bir içkidir. arkadaşın o içkiyle havaalanında yakalandıysa direkt içeri alırlar.
-----------------------------apsent dünyada yasaklanmış bir içki olmasına karşın içeriği eroin sentezi gibi aynı şekilde yapılmıştır ancak her hangibi aykırı madde konmamıştır
amerikada yasak oldunu biliyorum sadece ancak türkiye hollanda kuze kıbrıs ta yasak değil marketlerde satılıyor siyahı yeşili
en basitinden bu yaz apsent ürünü tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemiştir, parasını ver sana şimdi karşıkı marketten alayım 130ytl =)
^^ 60ytl lik içkinin 20ytl si kâr içki 40ytl ye mal ediliyor
tr ye girerken gümrük üstüne 60ytl ekliyor
üretim=40ytl
fabrika kari=20ytl (yada daha düşüktü)
tr vergisi=60ytl
marketin koydu kâr=10ytl
=130ytl ye her yerde var 40ytl lik şeyi 130 a içioz varmı böle bişi
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------mchacker bunu yazdı:
Arkadaşı absent getirecek olan arkadaş. Absent dünyada yasaklanmış bir içkidir. Sebebide içinde kokainin içinde bulunan bir madde yani uyuşturucudur 100 de 80 alcol ihtiva eder ve insanları intihara sürükleyen bir içkidir. arkadaşın o içkiyle havaalanında yakalandıysa direkt içeri alırlar.
-----------------------------apsent dünyada yasaklanmış bir içki olmasına karşın içeriği eroin sentezi gibi aynı şekilde yapılmıştır ancak her hangibi aykırı madde konmamıştır
amerikada yasak oldunu biliyorum sadece ancak türkiye hollanda kuze kıbrıs ta yasak değil marketlerde satılıyor siyahı yeşili
en basitinden bu yaz apsent ürünü tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlemiştir, parasını ver sana şimdi karşıkı marketten alayım 130ytl =)
^^ 60ytl lik içkinin 20ytl si kâr içki 40ytl ye mal ediliyor
tr ye girerken gümrük üstüne 60ytl ekliyor
üretim=40ytl
fabrika kari=20ytl (yada daha düşüktü)
tr vergisi=60ytl
marketin koydu kâr=10ytl
=130ytl ye her yerde var 40ytl lik şeyi 130 a içioz varmı böle bişi
-----------------------------yok böyle birşey o yüzden 80e satıyorum ben :) Bodrum'dasın sanırım. 2 ay içinde Turgutreis'e geleceğim alacak olursan pm at anlaşalım bu arada 5+ alımlarda 70 yapıyorum.
-
Carrefour da 95 tl di en son.
-
sana bakkaldan aldııı ekmek fişini göstermiştir asdklsajflşsajfşjasf xD mauahhahaha :DD