Rusyayla Vize Kalkarsa Ne Olur.
-
FLooXy bunu yazdı:
-----------------------------
Apocrypha bunu yazdı:
Rus kızlarına yazık olur :D
-----------------------------aynen :))) olan kızlara olcak
-----------------------------Asıl yazık Türk kızlarına olcak :))))))))))))))))))
-
GeFORC3 bunu yazdı:
Asıl yazık Türk kızlarına olcak :))))))))))))))))))
-----------------------------Olum rus kızları erkeksizlikten lezbiyen oluyor, çünkü karı nüfusu daha fazla :D Tatu muydu neydi :D Erkek kıtlığı varken bir de türk kızlarına mı yazık olacak tutarsız :S
-
HaYVaN bunu yazdı:
hworm bunu yazdı:
Gündem değiştirme çabası Türkiye'de gündemi takip edebiliyormusun? 2 hafta açılım diye bangır bangır bağırdılar.Tokatta verilen şehitlerle açılım bi anda patladı ertesi gün şehitler yerine ıslak imza kavgasını izlediniz tvlerde.o yüzden siz başka şeylere bakarken Tr'de neler oluyor farkında olmuyorsunuz.Isral'inki başka bişey hem Davos'dan kalan kuyruk acısı denebilir Akp'den nefret eden birisi olarak başbakanın davosda bütün dünya kamuoyu önünde o sözleri ediceğini hiç ummazdım.ancak etti ve ilkkez bu adam doğru bişey yaptı dedim.ama biraz kafa yorunca ulan bundada varmıdır bi dümen diye düşünüyor insan danışıklı dövüş hesabı.
Yada Israil'inkide gündem değiştirme çabasıdır kim bilir :)
-----------------------------Tokkata verilen şehit askerlerden birinin imralıda görev yaptığı gerçeği.. Acaba gündemi kim değiştiriyor sorgulamak lazım tabii..
Tokat gibi bir yerde pkk çok ilginç çok... Elini kolunu sallayarak askerlerimizi şehit etmeleri.
Saçmalıyoruz: Hadi pkk'yı oraya tayyip koydu diyelim. Askerlerimiz şehit olunca oy kaybeden kim Tayyip. Sen tayyibin yerinde olsan bunu yapar mıydın.
Ayrıca İsrail amerikaya karşı bile diz çökmüyor ve onurunu koruyor tarihte de böyle. Türkiye'ye diz çökmesi ilginç :)
-----------------------------Tokat olayında akp değiştirdi demedim.bi çok güç odağı var.
hatta dtp li sırrı sakık hıyarının tokattaki pusuyu kimler kurdurdu bi araştırın dediğini hatırlıyorum.tayyip yaptı demiyorum.Tr de hangi taşı kaldırsanız farklı bi çete çıkıyor.
-
HaYVaN bunu yazdı:
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------Olum rus kızları erkeksizlikten lezbiyen oluyor, çünkü karı nüfusu daha fazla :D Tatu muydu neydi :D Erkek kıtlığı varken bir de türk kızlarına mı yazık olacak tutarsız :S
-----------------------------Türk kızları evde kalcak :))) o bakıma söyledim :P:P:P
-
açılım olur
gol olur
-
güzel olur :)
-
:) rusya türkleşme sürecine girer
-
GeFORC3 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------Türk kızları evde kalcak :))) o bakıma söyledim :P:P:P
-----------------------------Mantıklı :|
-
okul bitsn s.ktrp giderm orda yaşarım doktor açıgı wardr inş :)
-
nos18 bunu yazdı:
okul bitsn s.ktrp giderm orda yaşarım doktor açıgı wardr inş :)
-----------------------------hacım orada taksiciler bile akademisyen, yani açık olacağını sanmıyorum.