folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüyamda Mekanlar Hep Aynı, Olaylar Farklı Anlamıyorum...

Rüyamda Mekanlar Hep Aynı, Olaylar Farklı Anlamıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar ben hergün rüya gören biriyim. Ve rüyalarımda genellikle ya şiddet yada sex görürüm. Bunda anormal bişe yok ama rüyalarımda mekan hep aynı.Hep bi banyo görüyorum ve duş almaya çalışıyorum yanımda ya kız arkadasım yada en yakın arkadasım veya tanımadığım 2 kişi oluyor. Babamlardan gizli gizli duş almaya çalışıyoruz ve hep her gördüğümde şahıslar farklı y ama mekan ve eşyalar aynı oluyor. Hep köede aynı çamaşır makinasını görüyorum mesela.Bizimkiyle aynımı die baktım markası arcelik ama bizim evdeki gercek makina bosh. Yani bir bağlantı var.

Veya bi mahallede hep arabayla kovalamaca yaşıyorum gene mekan aynı araba aynı şahıslar farklı

Bu 1 senedir sürüyor. nie ben başka rüya göremiyorum. Nie başka mekanlar göremiyorum. Açıklaması var mı?

psikoloj,kman delircem :D:d:D:D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

kardes bence sen şu duş fantazını bi gerceklestir bi daha görmezsin

fazla takıyon kafana ondan oluyo kanımca :D:D:D diger olayda aynı şekilde  

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

oncelikle Allah hayirlar versin,

Sana bulundugun ortamda nazar degiyor. Birileri seni cok feci kiskaniyor, senin giybetini yapiyor! Muhtemelen de sevdigin birisi.

Tavsiyem, sevdiklerini yanaklarindan op, veya kucakla... Nedeni de sana nazar degidiren biri varsa-ki dedigim gibi sevdigin birilerindendir- onunla temas etmis olursun ve bu kisi seni her hatirladiginda, bu an aklina gelir...

Sadece tahmindir, en iyisini Allah bilir:)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

ilginç,ben hergun aynı rüyayı görsem kafayı yerim heralde. bence bu bi işaret :p

valla uyku nun tek amacı bir günlük yaşananların süzülerek hiyerarşik olarak bir sonraki hafızaya aktarılmasıdır.yani sıradan şeylerle çok önemli şeyler aynı hafızaya atılmaz.beyin bir sonraki güne hazırlanır ve beyindeki sayaç bir arttırılır. tabi sadece yaşananlar değil insanın beyninden geçen herşey aktarılır.

böylece insan bugün yaşadıklarını dün yaşadıklarından ayırd edebilir.bunun deneyleride yapılmıştır.

1 hafta uyumayan bir insan 3. gün ve 4. gün yaşadıklarının hangisini hangi gün yaşadı bilmez. yani uyku insanın enerji toplaması filan değildir. enerji veren şey yiyecek içeceklerdir. bu anlamda bilim adamları uykunun fizyolojik olarak gerekli olmadığını ama ruhsal olarak mutlaka gerekli olduğunu bulmuşlardır.

uyku sırasında dediğim gibi beyin bu bilgileri ( o gün yaşadığın ) ve/veya  daha önce yaşadığın ama daha önemli olan bilgiler işlenir. tabi bu işler olurken bir yandan da beyin hafızaya mesajlar yollar. bu mesajlar çok çeşitli sebeplerden olabilir. mesela bir soruyu kafanıza çok takarsanız beyin uyku sırasında bunu çözerse direkt hafızaya şifreli olarak yollar.daha doğrusu beyin sizinle oyun oynar.

mesela çok düşündüğünüz bi sorunun cevabı "sessizlikse" rüyada bir kitabın üzerinde sessizlik yazabilir yada birisi size durduk yere sessizlik diyebilir.  bir çok insan bulduğu fikir ve buluşlarını rüyada bulmuştur. bunun biçok örneğini okumuştum ama hatırlayamıyorum şuan.

yani hep aynı rüyayı görüyorsan belkide senin için çok önemli olan bir şeyin çözümü bu rüyadaki bir objede bile olabilir. tabi bu mesajlar (rüya) başka sebeplerdende olabilir. mesela vahiy olabileceği gibi bir Cin de size birşey anlatmak istiyor olabilir. bu çok sık olan birşeydir.

mesela müslüman bir cinin rüya yoluyla insanları ibadete yönlendirmeye çalışması Cinlere göre enbüyük sevaplardan birisidir. tabi unutmaki şeytan da bir cindir.  rüyada gördüğün herşeyi ciddiye alma derim ben.

yani bir rüyanın çok farklı sebepleri olabilir. bunlar sadece bikaçı..

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Ciddi bir soruna benziyor. Bence forumlarda sorucağına bir uzmanla görüşsen daha ii olur.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    bende yaklaşık 4 yıl önce dizi şeklinde rüyalar görüyordum hep dağlık bir arazide küçük bir kulubem var birde kız arkadaşım, ortam, kulube, çevre insanlar hep ynı ama dizi gibi hergün farklı olaylar yaşıyordum rüyamda : yaklaşık 50-60 bölüm sürdü :D sonra nolduysa artık hiç rüya görmemeye başladım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    walla bende uzamn birini bulsam cok sey soracam

mesela rüyada kendi kendimi sorguluyorum kendi kendime bu rüyamı gercekmi diye soruyorum sonra gercek olduguna kanaat getiriyom bi gün gercek sandım yataktan kalktım odanın ortasına kadar gidip yataga baktım ki hala yatakta uyuyor gördüm kendimi

cok degişik bi duygu sanki benden iki tane vardı

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaZenci
    beyaZenci's avatar
    Erkek

herkes hergün rüya görür kimisi hatırlar kimisi hatırlamaz,

buna benzer bi olay yaşamıştım nı mekanda biri diğerinin devamı diyebilirim, ne olduğunu hatırlayamadığın bişey çok istiyosun veya hatırlamadığın bişeyin etkisinde kalmışsın demişti dokor mühibişey yok demişti. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    svs bunu yazdı:
    -----------------------------
    walla bende uzamn birini bulsam cok sey soracam

mesela rüyada kendi kendimi sorguluyorum kendi kendime bu rüyamı gercekmi diye soruyorum sonra gercek olduguna kanaat getiriyom bi gün gercek sandım yataktan kalktım odanın ortasına kadar gidip yataga baktım ki hala yatakta uyuyor gördüm kendimi

cok degişik bi duygu sanki benden iki tane vardı
    -----------------------------
    Bende daha iyisi oldu. Arada sırada koltukta uyurum. Birgün gene uyurken, yüzüstü yatarken odayı görmeye başladım. Hafif karanlık sabaha doğruydu. Sonra yavaş yavaş koltuğun üzerinde havalanmaya başladım. Sanki gerçek gibi tavana doğru yaklaşıyordum. EE tırstım haliyle ve bağırmaya çalıştım ama olmadı tabii. Sonra aklımda deli gibi koltuğa inmeyi düşündüm ve yükseldiğim hızda koltuğa yaklaştım ve tam o anda kendime geldim. Rüyayla uyanma arasında gözümü açtığımı hatırlamıyorum ve rüyamda odayı nasıl görüyorsam öyle görmeye devam ettim. Aynı zamanda sanki koltuk beni içine çekiyor gibi geldi. Gömüldüğümü hissetmeye başladım, biraz sakinleştikten sonra ayağa kalktım ve sabaha kadar televizyon seyrettim.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    ergenik dönemin normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Mekanlar aynı olsa da kişiler farklı. Bahsettiğin erotk rüyalar da hep aynı kızı görseydin ne olacaktı. İnsan seksten soğurdu :)
Toplam Hit: 2557 Toplam Mesaj: 17