folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüyamda Mekanlar Hep Aynı, Olaylar Farklı Anlamıyorum...

Rüyamda Mekanlar Hep Aynı, Olaylar Farklı Anlamıyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slave13_
    slave13_'s avatar
    Erkek
    hojam hemen bi uzmana git. bana da ilk okulda olmuştu aylarca aynı rüyayı  gördüm( mekan aynı olay aynı). bişeyin etkisinde kalmış ve tranva geçiriyorsun haberin olsun

Gördüm ölümü kaç kez <br> Selam verip geçti gülümseyerek <br> Ben korkusuz Kepez <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

hellfever01 bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende yaklaşık 4 yıl önce dizi şeklinde rüyalar görüyordum hep dağlık bir arazide küçük bir kulubem var birde kız arkadaşım, ortam, kulube, çevre insanlar hep ynı ama dizi gibi hergün farklı olaylar yaşıyordum rüyamda : yaklaşık 50-60 bölüm sürdü :D sonra nolduysa artık hiç rüya görmemeye başladım

kardeş valla aynısı bende de oldu ama öyle 50 bölüm kadar çok değil :) hatta bi keresnde tam önemli yerinde annem uyandırmıştı çok fena kavga etmiştik.o günün akşmıda 9 da yataga girmiştim :D 

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    tomannie bunu yazdı:

hellfever01 bunu yazdı:
    bende yaklaşık 4 yıl önce dizi şeklinde rüyalar görüyordum hep dağlık bir arazide küçük bir kulubem var birde kız arkadaşım, ortam, kulube, çevre insanlar hep ynı ama dizi gibi hergün farklı olaylar yaşıyordum rüyamda : yaklaşık 50-60 bölüm sürdü :D sonra nolduysa artık hiç rüya görmemeye başladım

kardeş valla aynısı bende de oldu ama öyle 50 bölüm kadar çok değil :) hatta bi keresnde tam önemli yerinde annem uyandırmıştı çok fena kavga etmiştik.o günün akşmıda 9 da yataga girmiştim :D 

Nasıl oluoyr ya dizi şeklinde rüya. peki 2. serisi oluyormu 60 bölümlükten sonraki sezon sonu vs (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Bende bi ara lost 3. sezonu görüodm :P XD

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Freud amcaya göre bilinçaltı materyaller rüya ile maskelenerek çıkar. Genel olarak yorum yapılacak rüya durumları olduğu gibi önemli olan rüyayı göre arkadaşın yaşadıklarıdır. Ergenlikte erotik rüyalar çokça görülebilir, dini ve geleneksel anlamda cinselliği doyuramıyoruz bu bizi illaki etkiler. Bu etki hepimizde olabilir, ama ne sıklıkla bu rüyalarııza etki edecek onu bilemeyiz. Çokça ve benzer rüylar görüyorsan bilinçaltında bi kaynama var demek. eğer rahatsızsan bu durumdan tavsiyem üzerinde baskı olduğunu düşündüğün şeyler varsa kendi isteklerine öncelik ver. Canın bir şey isteyince ye, iç vs. Yapmak istediklerini erteleme, azcık kendine yönel yani :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

sorun hala gecerli hocalar yine bi mekana takıldım. zaten uzun zamandır dizi şeklinde görüyordum bi kaç sezon ilerledim ciddiyim :)  ama sonraları uykum bölünmeye başladı. ilk yattığımda diziye devam ediyorum ama su içmeye gidip gelip yattığımda hep aynı mekan görüyorum. bu sefer mekan bi bağ evi ve yılbaşı kutluyoruz. ama kişiler yine farklı eşyalar hep aynı konu aynı sahıslar farklı. bu sefer erotizm yok :))

kış oldugu için bide bağ çok soğuk sobayı yakmaya calısıyoruz ama bi türlü yakamıyoruz 1 ay oldu sobayı yakamadık amk bazen sbah kalktığımda buz kesilmiş oluyorum  uulan nasıl yakacam ben bu sobayı :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 2558 Toplam Mesaj: 17